- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.841
Burdymmm yooooh uyumuyooormmmm
Aaaşama ne pişirecenn partişkoBurdymmm yooooh uyumuyooormmmm
Oruca başladin mi kiz bitti reglinBurdymmm yooooh uyumuyooormmmm
Aksam kararsizim esimde kahvalti gibi yapariz dedi muhtemelen oyle olurr o tarz seyler psiirirum seviyoruz oyle :)Aaaşama ne pişirecenn partişko
Bugun oruca basladm ama sabah leke gordmOruca başladin mi kiz bitti reglin
Gitti oruç deseneeBugun oruca basladm ama sabah leke gordm
Dunde aynisi olduu bitio ama.lekelenmesi bitmiyo yaa uuff cok uzadi yaaaaaaaaaaGitti oruç deseneeossun yarin başlarsin kuzum
Ohh miss misssAksam kararsizim esimde kahvalti gibi yapariz dedi muhtemelen oyle olurr o tarz seyler psiirirum seviyoruz oyle :)
Bitsede oruca başlasam diye bekliyoz ya hani gelir de gelir lekeeDunde aynisi olduu bitio ama.lekelenmesi bitmiyo yaa uuff cok uzadi yaaaaaaaaaa
Evet bende cok svermmmm corbada yaparim bakalimm asamaaa ne olr kararim degsiirmiOhh miss misssvalla bir hafta evde hafif geçiriyim bende eşime sicacik pide aldirip guzel bi kahvalti yapicam iftarda
ayy ivit yaaaaaaaaa bi haftam gtti ofofBitsede oruca başlasam diye bekliyoz ya hani gelir de gelir lekee
Bende terbiyeli tavuk çorbasi yapiyim diyorum yav degisiklik olsun hep klasik çorbalar yapiyorumEvet bende cok svermmmm corbada yaparim bakalimm asamaaa ne olr kararim degsiirmi
ayy ivit yaaaaaaaaa bi haftam gtti ofof
Ooh ben cok sverrmm terbiyeluu kizimda cok sver tabukluuuuBende terbiyeli tavuk çorbasi yapiyim diyorum yav degisiklik olsun hep klasik çorbalar yapiyorumama tabi benimde karar değişebilir aşaamaa gadar
Bende çok severim ama çok sık yapmiyom aaşama yapiyim da içekk hadi atla gel uçağaOoh ben cok sverrmm terbiyeluu kizimda cok sver tabukluuuuasam sanami gelsem
Herkesssss uyuyoo yaa goca totolar
Ben cok sk yaparm kizimaa.. evet cnm ben sehriye koyuyorm:) tavklaBende çok severim ama çok sık yapmiyom aaşama yapiyim da içekk hadi atla gel uçağaminişler içsin yımışacıkkk tabuklu corbadan sen sehriye koyuyo msn sade tavuklu mu yapiyosun çorbayi
helede moon :)Uyyii heee goca totişlerrr
Bende koyuyorum bek güzel oliiyyBen cok sk yaparm kizimaa.. evet cnm ben sehriye koyuyorm:) tavkla
helede moon :)
Ben coooh svermde dietdee yimiodum sehriye va diyeeBende koyuyorum bek güzel oliiyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?