Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[QUOTE

e tabi iyisin bana bak bu yaşta sen bide 2 çocuk doğrmuşsun yaa mafoldumben[/QUOTE]

sendemi dominoşum sendemii

canım ben oğlanı doğurduktan sonra hep 80 kiloyla dolaştım

oğlan 3 yaşına girince eee artık biraz kilo vereyim dedim 63 kiloya kadar indim

sen gençsin metebolizman hızlıdır çabuk verirsin benden önce bile mezun olursun eminim biraz hırslan canım
önce kendi sağlığın için kilo ver

aa kızlar bu nee akannehir
sabahtan beri bakıyorum kimse mesaj yazmamış görünüyor acaba bende mi sorun var dedim bakıyım dedim ama yok kimse girmemiş
aaa klava: gelin çabuk klava:

hmm madem kimse yok benim de canım sıkılıyor
hmm ne yapsam ki fisfisfis
buldum :ecrin_bebek:

bu haftanın en iyi kilo verenleri:
1. hiray-->bu hafta %0,44 / 300 gr ile takım 1.si olmuştur :hooray: (az da olsa kilo vermiş ve takım 1.si olmuş. ödül verelim :hulya: )
2. usarem-->bu hafta %0,31 / 200 gr ile takım 2.si olmuştur :dance: (hadi yine iyisin yerimseniben )
3. eylülce-->bu hafta kilosunu koruduğu için takım 3.sü olmuştur :teytey: (3.lükle kurtulamazsın kilo vereceksin ona göre kötükedihüso )
sonuncu domination-->bu hafta kilo veremediği gibi bir de 1 kilo aldığı için sonuncu ilan ediyoruz :tomato: klava: (sonuncumuza bu hafta ne ceza verelim oylarınıza sunuyorum buyrunnnnnnnnn )

NOT:Bir önerim var bundan sonra böyle takımda derece yapalım 1.ye ödül :hooray: ,sonuncuya ceza klava: verelim. ama her hafta ne ceza/ödül vereceğimiz değişsin fikirlerinizi beklkiyorum bu hafta bana ceza veriyoruz,hiraya ödül kaydirigubbakcemile3

miriba herkese...
bugün ne yedim ....
elma ,elma gene elmaaaa
çorba ,bir dilim ekmek .domates ,salatalık vb.
yeşil çay ,bol su..

elma beni ice baydı devam etmek çok zor olucak..
:a015:

miriba herkese...
bugün ne yedim ....
elma ,elma gene elmaaaa
çorba ,bir dilim ekmek .domates ,salatalık vb.
yeşil çay ,bol su..

elma beni ice baydı devam etmek çok zor olucak..
:a015:

ben de bi tam yapamadım ki :sinifsinif: bari perşembeye kadar tam yapıyım zemuszemus
çıkıyorum kızlar ben daha ders çalışcam off off :sinifsinif: yaarın girebilirsem görüşürüz öpüyorum hepinizi tabi bugün herkes sınıfta kaldı sadece zemus ve ben gelmişiz klava:

slm kızlar haftasonu erzurumdaydım haber veremedim kusura bakmayın. direksiyon sınavım vardı ve benimde artık bir ehliyetim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt :lepi: zemuszemus
siz neler yaptınız bakalım opuyorumnanaktan

hayırlı olsun a.s.
eh hadi darısı bana ama daha 2 yıl var araba sürmeyi biliyorum bilmesem neyse :smiley-cool: daha 2 yıl var ama ehliyete fisfisfis aman neyse kaydirigubbakcemile3
bizde napalım -lerde bi yüzdemiz vardı 2. olduk. gamyoncuiremsu
haa bu arada sen takımın başına ne zaman geçeceksin güzelim?

Kızlar ben yazmayı unutmuşum bugün de sadece 2 elma yedim galiba akannehir akşam üzeri saat 4 gibi de balık yedim :hulya:
onu da yemicektim de şu vitamin eksikliği olmasa :sinifsinif:
akşam 1 şeftali yedim. 2 de galeta yedim 19.30 gibi laelaelaelaelae yani elma diyeti yapamadım bugün de :sinifsinif: ama yarın tam yapıyorum ve perşembeye kadar tam yapıcam perşembe günü doğum günüm olduğu için kendime pasta yeme izni veriyorum :jeyyar:

doom günün şimdiden kutlu olsun canım...(unutursam şimdeden kutlayayım ben)
sağlıklı huzurlu ve zayıf nice uzun yıllar dilerim sana..

slm fistiklaropuyorumnanaktan toparlaniyoz demi artik oruc biti bayramda bundan sonra bol bol paylasim olur insallah !!!!!! aynalar kaptanim hayirli olsun artik ehliyetli kaptan oldun rutbeye bak sen simdi havandan gecilmez dominos yarisalim demisin ben kendimle yarisamiyom ki sneinle yarisayim sen beni gecer gidersin:jeyyar: meshur elma diyetine bende basliyom yarin bakalim bide onu deneyelim demi hadi hayirlisi

gunaydin dukkani ben acayim bugun ...hepinize guzel bir gun diliyorum fistiklar!!!!!! elma diyetine basladim bugun vatana millete hayirli olsun diyim barikaydirigubbakcemile3 bakalim cuma naisl bir sonuc alacam ben her gun tartilirim ama bu sefer tartilmiyacam cumaya kadar hadi bakalim 14 takim toparlaniyoruz artik bol bol paylasim istiyoruz geri donecek arkadaslarda geliler insallah bu hafta cagla ablam nazco baska kimseyi unutmuyorum insallah ha birde benim hemsom var rose14 bayramdan sonra gelirim demisti insalah doner takimi toparlayalim artik:enbuyukkk:

günaydın kızlar

göbek eritme yarışına katılayım dedim sabah ölçülerimi aldım şok oldummmmmm

göbek 98

basen 110

kilom sabah 67

tartımmı eksik tartıyo acaba bu kiloya basen ölçüsü fazla geldi bana

dün geç kalktım 1 de kahvaltı yapınca elma yemedim
normal yedim ama tatlıyı kaçırdım galiba

bu sabah ölçülerimi görünce elmaya sarıldım

bu gün kaçamaksız yapmaya çalışıcam

çok işim var çıtırlar dün netimiz yoktu giremedim

bir ara uğrar geçmişi okurum

öpüyorum hepinizi

CADIARZUslm banada fazla gibi geldi bi daha kontrel et bence ..... bende gibek eritme grubuna katilacaktim bi ara gozum yemedi o kadar egzersizikaydirigubbakcemile3 bendeki aizme bakin siz simdi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…