Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar çıkıyorum ben bugün daha gelemem siz de boş bırakmayın takımı :umursamaz:
hadi görüşürüz opuyorumnanaktan
kilo vermiş olarak görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3

evet kızlar tatil bitti iş başladı yarın elma diyetimde başlıyor allah izin verirse bakalım nolcekkk

kızlar ben gittikçe daha kötü oluyorum
dün akşam grip belirtileri başlamıştı bugün okulda da kötüydüm zeten şimdi de 1-2 saattir başım filan felaket ağrıyor bayramdan beri hastayım her gün bi yenisi daha ekleniyor :sinifsinif: bi hağşırdım ya karnıma filan kramp girdi 5 dk hareket edemedim senağlama
:kedi: bu kazağı sana örüyorum 38 beden :hulya:

hmm şimdilik işime yaramaz kaydirigubbakcemile3 bari 42-44 beden ör de işe yarasın üşüyorum zaten :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kiz eleme orsun zemus nasil olsa giyersin 2 ay sonra bu arada gecmsi olsun dikkat et kendine

Kızlar birşey soracağım kaydirigubbakcemile3 anneme ateşim var mı diyorum doğru cevap vermiyor ben paniklemiyim diye ama biliyorum ateşim var heralde fisfisfis kulaklarım kıpkırmızı olmuş aynı bununki gibi kötükedihüso yanaklarım da kıpkırmızı o da bunun gibi :kedi: ateşim var mı sizce fisfisfis

dominoşum geçmiş olsun tekrar iyileşemedin bir türlüü

evet canım sürekli aynı tartıda tartılıyorum yeni aldım ama eksik tartıyo olabilir dijital değil

bu gün yediklerime gelince
daftere yazmıştım saati saatine

sabah de kalktım
2 bardak su
8 de kahvaltı
2 çaybardağı siyah çay
3 grisini
2 zaytin
biraz beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
çok az zeytinyağlı yedim domatesi

8:30 da
2 yeşilçay 1 elma

arada 2 su bardağı su

10:30
2 su bardağı maydonoz suyu
2 elma

arada 2 bardak su

öğle 13 te

2 elma
4 bardak su
2çatal bile sayılmaz pişmaniye
1 kaşık pilav

arada 1 bardak maydonoz suyu

saat 16 da2 elma
1 bardak maydonoz suyu

arada 1 su

saat 19 da
1 elma bol su
siyah çayın yanında 1 ceviz 1 keçiboynuzu

az öncede yeşilçay içtim
ayy bu kadar
bunları yemekten doğru düzgün iş yapamadım
egzersizde yaptım
yaptığım egzersizleri merak ederseniz

göbek eritme sayfasına bakınız lütfen

sağol canım iyileşemedim bir türlü yaa gittikçe kötü oluyorum üstelik :sinifsinif:
bugünki listen hoşuma gitti bak pişmaniye de yemesen vereliniortak kaydirigubbakcemile5
ben de yazdıklarımın dışında 1 galeta daha yedim bi de 1 avuç fındık,1 avuç da ayçekirdeği yatarken de süt içerim onu ballı içebilirim ama akannehir ii gelir belki :sinifsinif:

bayanlar ben çıkıyorum iyi geceler
azcık uzanacağım :sinifsinif:
(Türkçe'ye hep destek tam destek turkbayragi ) kaydirigubbakcemile3

tatlılara dayanamıyorum

ıhlamur falanda iç canım

domi atesini olcsene boyle teretute kalacaginalmaz:
sabah olsada kahvaltı etsemmmmmmmmmm

al bende de o kadar son elmami yedim yatacam bende bu ara yediklerin super hiray boyle devam ( ben bari destek vereyim) birilerinin atesi cikmis dalga geciyo benimlelülülülülülü

günaydınlar.kızlar biliyorsunuz dün niyetliydim tabi bugünde.şimdi akşam yediklerimi yazayım.iftarda 1 tabak pırasa yemeği,1 tabak yoğurt,1 domates ve salatalık.akşam eşimden dersten gelince bizim ufaklığı parka götürdük,ordan dönüşte eşim çorbacıya gidelim dedi.canı paça çorbası istemiş.ona eşlik etmek için 1 kasede ben içtim.sonra bizim kuzuya babası parkta pamuk şeker almıştı.bir iki ondan tırtıkladım ama çok az.eve gelince 4 tane bayram çikolatası yedim.hepsi bu kadar.çikolatalar olmasa çokda kötü değil dimi ama.

kaydirigubbakcemile3bayram cikolatalari olmsa guzelmis usarem ama insan niyetli olunca cani cekiyor haklisin

Allah kabul etsin canım.:Saruboceq:.bende tutucam ..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…