- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.181
hmm madem kimse yok benim de canım sıkılıyor
hmm ne yapsam ki fisfisfis
buldum :ecrin_bebek:
bu haftanın en iyi kilo verenleri:
1. hiray-->bu hafta %0,44 / 300 gr ile takım 1.si olmuştur :hooray: (az da olsa kilo vermiş ve takım 1.si olmuş. ödül verelim :hulya: )
2. usarem-->bu hafta %0,31 / 200 gr ile takım 2.si olmuştur :dance: (hadi yine iyisin yerimseniben )
3. eylülce-->bu hafta kilosunu koruduğu için takım 3.sü olmuştur :teytey: (3.lükle kurtulamazsın kilo vereceksin ona göre kötükedihüso )
sonuncu domination-->bu hafta kilo veremediği gibi bir de 1 kilo aldığı için sonuncu ilan ediyoruz :tomato:klava: (sonuncumuza bu hafta ne ceza verelim oylarınıza sunuyorum buyrunnnnnnnnn )
NOT:Bir önerim var bundan sonra böyle takımda derece yapalım 1.ye ödül :hooray: ,sonuncuya cezaklava: verelim. ama her hafta ne ceza/ödül vereceğimiz değişsin fikirlerinizi beklkiyorum bu hafta bana ceza veriyoruz,hiraya ödül kaydirigubbakcemile3
CADIARZUslm banada fazla gibi geldi bi daha kontrel et bence ..... bende gibek eritme grubuna katilacaktim bi ara gozum yemedi o kadar egzersizikaydirigubbakcemile3 bendeki aizme bakin siz simdi:sinifsinif:
aa kızlar bu nee akannehir
sabahtan beri bakıyorum kimse mesaj yazmamış görünüyor acaba bende mi sorun var dedim bakıyım dedim ama yok kimse girmemiş
aaaklava: gelin çabuk klava:
niye öyle diyosun canım yaaa
zayıflamak istiyorsak egzersiz şarttt
sende hemen katıl bakalım göbek yarışmasına çaaabuukkk
bekliyorum seni oraya
niye öyle diyosun canım yaaa
zayıflamak istiyorsak egzersiz şarttt
sende hemen katıl bakalım göbek yarışmasına çaaabuukkk
bekliyorum seni oraya
ayyy 300 gr la takım 1. bile olmuşum
ne ödül veriyonuz bana bakayımmm
kiz yapcam bende egzersiz basliyom bugun ama gobek eritme grubundaki egzersizler cok agir geldi bana ben bu aksam en az yarim saat step birde mekik yapacam kafama gore takilacam bakalim
kaydirigubbakcemile3 ne odulu istersin guzelim canin sagolsun bak bende kilo korumakla 3 olmusum oleyyyyy :lepi:
senin ölçülerin benden iyiymiş
benim niye öle yaaaa
yiyip yiyip otutrursam olacağı buydu
egzersize başlıyorum kızlaaaaaaaaarrrrrr
ay yok sizin kilo 70 ile bu olculer cikiyorsa ben olculerimi falan bakmam :umursamaz:
hirayım herkesin vucud yapısı yağ oranı farklıdır unutma
bizden kilo olarak zayıf ama ölçüleri daha çıkanda var unutma...:hulya::hulya:
merhaba hanımlar ben dün yediklerimi buraya yazsam kesin beni takımdan atarsınız,onun için yazmıyorum.utanırım yazamam zaten.çokkkk yedim çokkk.
neyse dün geçti.bugünde niyetliyim.şevval ayı orucunu tutacağım.hem borçlarımı ödemiş olurum dedim.bu hafta nasip olursa hep oruçlu geçireceğim.yemek olayını abartmıyorum ama atıştırmalıkları çok abartıyorum.zaten kiloyuda onlar yapıyorya.ayyy bir düzene girmek istiyorum artıkın.
opuyorumnanaktan ama gününde isterim :jeyyar:
aa kendine gel çabuk ne bu böyle yapamam edememslm fistiklaropuyorumnanaktan toparlaniyoz demi artik oruc biti bayramda bundan sonra bol bol paylasim olur insallah !!!!!! aynalar kaptanim hayirli olsun artik ehliyetli kaptan oldun rutbeye bak sen simdi havandan gecilmezdominos yarisalim demisin ben kendimle yarisamiyom ki sneinle yarisayim sen beni gecer gidersin:jeyyar: meshur elma diyetine bende basliyom yarin bakalim bide onu deneyelim demi hadi hayirlisi
evet turkbayragi kaydirigubbakcemile5gunaydin dukkani ben acayim bugun ...hepinize guzel bir gun diliyorum fistiklar!!!!!! elma diyetine basladim bugun vatana millete hayirli olsun diyim barikaydirigubbakcemile3 bakalim cuma naisl bir sonuc alacam ben her gun tartilirim ama bu sefer tartilmiyacam cumaya kadar hadi bakalim 14 takim toparlaniyoruz artik bol bol paylasim istiyoruz geri donecek arkadaslarda geliler insallah bu hafta cagla ablam nazco baska kimseyi unutmuyorum insallah ha birde benim hemsom var rose14 bayramdan sonra gelirim demisti insalah doner takimi toparlayalim artik:enbuyukkk:
sürekli aynı tartıda tartılıyorsun değil mi?günaydın kızlar
göbek eritme yarışına katılayım dedim sabah ölçülerimi aldım şok oldummmmmm
göbek 98
basen 110
kilom sabah 67
tartımmı eksik tartıyo acaba bu kiloya basen ölçüsü fazla geldi bana
dün geç kalktım 1 de kahvaltı yapınca elma yemedim
normal yedim ama tatlıyı kaçırdım galiba
bu sabah ölçülerimi görünce elmaya sarıldım
bu gün kaçamaksız yapmaya çalışıcam
çok işim var çıtırlar dün netimiz yoktu giremedim
bir ara uğrar geçmişi okurum
öpüyorum hepinizi
CADIARZUslm banada fazla gibi geldi bi daha kontrel et bence ..... bende gibek eritme grubuna katilacaktim bi ara gozum yemedi o kadar egzersizikaydirigubbakcemile3 bendeki aizme bakin siz simdi:sinifsinif:
tamam şekereim opuyorumnanaktankızlar ben mesaj yazmayınca anlayın ki netim yook
izinsiz gelmemezlik etmem
dünde bütün gün net yoktu
bi arada pc formata gidicek eşim ansızın gitmezse haber veririm
hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile5kiz yapcam bende egzersiz basliyom bugun ama gobek eritme grubundaki egzersizler cok agir geldi bana ben bu aksam en az yarim saat step birde mekik yapacam kafama gore takilacam bakalim
ben şimdi
lahana yağını sürdüm streç flimlesardım
egzersizlere başlıyom
oolleeeeeeyyyyyyy...............
birde yediklerimi kağıda yazıyorum
her lokmayı
gece bir ara uğrar burayada yazarım
öğle yemeğinde kızım eşim geldi yemek yediler
yemeklere dayandım ama pişmaniyeye dayanamadım 1 tane elime aldım hepsini yiycektim nerdeyse
tadına bakıp bıraktımm
merhaba hanımlar ben dün yediklerimi buraya yazsam kesin beni takımdan atarsınız,onun için yazmıyorum.utanırım yazamam zaten.çokkkk yedim çokkk.
neyse dün geçti.bugünde niyetliyim.şevval ayı orucunu tutacağım.hem borçlarımı ödemiş olurum dedim.bu hafta nasip olursa hep oruçlu geçireceğim.yemek olayını abartmıyorum ama atıştırmalıkları çok abartıyorum.zaten kiloyuda onlar yapıyorya.ayyy bir düzene girmek istiyorum artıkın.
hayırlı olsun a.s.
eh hadi darısı bana ama daha 2 yıl var araba sürmeyi biliyorum bilmesem neyse :smiley-cool: daha 2 yıl var ama ehliyete fisfisfis aman neyse kaydirigubbakcemile3
bizde napalım -lerde bi yüzdemiz vardı 2. olduk. gamyoncuiremsu
haa bu arada sen takımın başına ne zaman geçeceksin güzelim?
aynalarr yakaladımmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın opuyorumnanaktan kız bu ruh halinizde çay pasta var nasıl yapıyonuz onu anam ben iyice geri kaldım takımdan
bende geçen gün keşfettim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop
şimdi nerden açılıyor dersen;
yararlı linkler > KKTecrübe > Alışveriş
ya da benim pastanın veya çayın üstüne tıklarsan da açılır kaydirigubbakcemile3
ben senin doom günün kutladım gürmedin sen.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?