Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy 300 gr la takım 1. bile olmuşum

ne ödül veriyonuz bana bakayımmm

CADIARZUslm banada fazla gibi geldi bi daha kontrel et bence ..... bende gibek eritme grubuna katilacaktim bi ara gozum yemedi o kadar egzersizikaydirigubbakcemile3 bendeki aizme bakin siz simdi:sinifsinif:

niye öyle diyosun canım yaaa

zayıflamak istiyorsak egzersiz şarttt

sende hemen katıl bakalım göbek yarışmasına çaaabuukkk
bekliyorum seni oraya

aa kızlar bu nee akannehir
sabahtan beri bakıyorum kimse mesaj yazmamış görünüyor acaba bende mi sorun var dedim bakıyım dedim ama yok kimse girmemiş

aaa klava: gelin çabuk klava:

kızlar ben mesaj yazmayınca anlayın ki netim yook

izinsiz gelmemezlik etmem
dünde bütün gün net yoktu

bi arada pc formata gidicek eşim ansızın gitmezse haber veririm

bekliyorum seni oraya

kiz yapcam bende egzersiz basliyom bugun ama gobek eritme grubundaki egzersizler cok agir geldi bana ben bu aksam en az yarim saat step birde mekik yapacam kafama gore takilacam bakalim

bekliyorum seni oraya

ayyy 300 gr la takım 1. bile olmuşum

ne ödül veriyonuz bana bakayımmm

kaydirigubbakcemile3 ne odulu istersin guzelim canin sagolsun bak bende kilo korumakla 3 olmusum oleyyyyy :lepi:

ben şimdi

lahana yağını sürdüm streç flimlesardım

egzersizlere başlıyom
oolleeeeeeyyyyyyy...............

birde yediklerimi kağıda yazıyorum
her lokmayı

gece bir ara uğrar burayada yazarım

öğle yemeğinde kızım eşim geldi yemek yediler

yemeklere dayandım ama pişmaniyeye dayanamadım 1 tane elime aldım hepsini yiycektim nerdeyse

tadına bakıp bıraktımm

senin ölçülerin benden iyiymiş

benim niye öle yaaaa

yiyip yiyip otutrursam olacağı buydu

egzersize başlıyorum kızlaaaaaaaaarrrrrr

hirayım herkesin vucud yapısı yağ oranı farklıdır unutma
bizden kilo olarak zayıf ama ölçüleri daha çıkanda var unutma...:hulya::hulya:

ay yok sizin kilo 70 ile bu olculer cikiyorsa ben olculerimi falan bakmam :umursamaz:

nedenki çok fazlamı sence..şakkıdı

merhaba hanımlar ben dün yediklerimi buraya yazsam kesin beni takımdan atarsınız,onun için yazmıyorum.utanırım yazamam zaten.çokkkk yedim çokkk.
neyse dün geçti.bugünde niyetliyim.şevval ayı orucunu tutacağım.hem borçlarımı ödemiş olurum dedim.bu hafta nasip olursa hep oruçlu geçireceğim.yemek olayını abartmıyorum ama atıştırmalıkları çok abartıyorum.zaten kiloyuda onlar yapıyorya.ayyy bir düzene girmek istiyorum artıkın.

hirayım herkesin vucud yapısı yağ oranı farklıdır unutma
bizden kilo olarak zayıf ama ölçüleri daha çıkanda var unutma...:hulya::hulya:

doğru diyosunn bir an önce yağ oranımı azaltmam lazım

bu gün çok iyi gidiyo
elma yemekten bıkmadım bu gün
halsizlik faln da yok
süperim yani bu gün

Allah kabul etsin tutttuğun oruçları

senin hsedefine az kalmış biraz da dayan
sonrada koruma parogramı yaparsın
1 sene aynı kiloda kaldın mı tamamdır

oyy geldim opuyorumnanaktan hem hastayım başım da ağrıyor bugün çok kötüydüm akannehir
ne yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında ekmek dilimli değildi onun için bilmiyorum ama 1 dilim gibi ekmek
2 zeytin
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1 çatal bal şakkıdı çatal yazıyorum çünkü bal çataldan akıyor durmuyor azıcık miniminnacık yedim kaydirigubbakcemile2 sabah iyi olur diye
şimdi bu kahvaltıyı saat 7.15 gibi yapmıştım
yanıma 1 elma aldım okula giderken onu da tenefüste yiyemedim öğlende yedim rahatça çatır çutur :hulya: yani saat 12.30 gibi.
bi 10-15 dk sonra da yeşilçayımı içtim
saat 16.45 gibi 1 elma yedim gelir gelmez
yeşilçayım bitmiş aa akannehir neyse komik bişey dicem size kaydirigubbakcemile2
işte sıcak su almak için kantine gittim yeşilçayımı yanımda götürmüştüm okula zaten işte suyu aldım canım sakız istedi bir de sakız alayım sonra çiğnerim dedim onu da falım yeşilçaylı aldım :roflol: kızlar diyorki sen tam diyet moduna girmişsin sırnaşık şey
hmm şimdi su içiyim bari bugün annemin tüm ısrarlarına rağmen mantı yaptırmadım zaten kilo veremiyorum birde mantı yapacakmış akannehir kızdım rahat bırak beni senin zayıflamaya niyetin yok ben zayıflıyım dedim kaydirigubbakcemile3 anladı o da sonunda tamam dedi kaydirigubbakcemile3
doom günün şimdiden kutlu olsun canım...(unutursam şimdeden kutlayayım ben)
sağlıklı huzurlu ve zayıf nice uzun yıllar dilerim sana..

opuyorumnanaktan ama gününde isterim :jeyyar:
aa kendine gel çabuk ne bu böyle yapamam edemem klava: gel yarışalım hem motive olursun sen de kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
evet turkbayragi kaydirigubbakcemile5
sürekli aynı tartıda tartılıyorsun değil mi?
CADIARZUslm banada fazla gibi geldi bi daha kontrel et bence ..... bende gibek eritme grubuna katilacaktim bi ara gozum yemedi o kadar egzersizikaydirigubbakcemile3 bendeki aizme bakin siz simdi:sinifsinif:
klava: klava: bana bak cumaya kadar sen bi kilo vereme elimden çekeceğin var klava:

kızlar ben mesaj yazmayınca anlayın ki netim yook

izinsiz gelmemezlik etmem
dünde bütün gün net yoktu

bi arada pc formata gidicek eşim ansızın gitmezse haber veririm
tamam şekereim opuyorumnanaktan
kiz yapcam bende egzersiz basliyom bugun ama gobek eritme grubundaki egzersizler cok agir geldi bana ben bu aksam en az yarim saat step birde mekik yapacam kafama gore takilacam bakalim
hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile5
klava: iyi yapmışsın aferin :icecream:

bencede bir düzene gir aa klava: zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin tatlım...

Kızlar Neslihan gitti Dominoş geldi kaydirigubbakcemile3 elimden sopayı eksik etmiyorum bu aralar kaydirigubbakcemile3

Bir de yazım ve imla kurallarına uyuyorum artık zaten aşırı bir uymazlığım yoktu ama kelimeleri tam yazıyorum turkbayragi

hımmmmm ben mi ne zaman geçcem takımın başına bi düşüneyim :jeyyar:

aa 1000 mesajı aşmışım Lilyum olmuşum :hooray:
neyse şimdi 3.elmamı yiyorum yeşilçayım yok bugün onun yerine ne içsem ki :uhm:

hoşbulduk canım nasılsın opuyorumnanaktan kız bu ruh halinizde çay pasta var nasıl yapıyonuz onu anam ben iyice geri kaldım takımdan

bende geçen gün keşfettim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop
şimdi nerden açılıyor dersen;
yararlı linkler > KKTecrübe > Alışveriş
ya da benim pastanın veya çayın üstüne tıklarsan da açılır kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…