Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyey olsun bacim taşş çatlasa 700 800 kaloriiii

afiyey olsun bacim taşş çatlasa 700 800 kaloriiii
Yani çok mu diyon iyi mi diyon bacim o gözler fırr dönüyo anlayamadim ama canim kraker falan çekti diye yemeği az koydum tabagima 3 kasik falandi az yidim zatiii krakerden çokoprens de yuvarlak oluyo ya onun yarisini yidimbek güzeldi

giizz neresi coookkk kilona göre senin 1200 kalori alman laziimmm 800 diyom ya giii 400 açığın var eger kapatirsan yerinde sayarsin açık kalırsa depodan kullanir vücut banada bakk ne kaaa cok biliyomm amaa uygulayan yoohhhj bu tohatta benden banaa

haa tişikkürler tubiişimm gı valla böyle canim bisey çekince yemeğimden azaltiyorum ve yiycem kaçamaği az yiyorum o da kilo olarak dönmüyor insan gibi yemeyi öğretmeye çalıyorum kendimebazen insaliktan çıkarak yedigim icin bu tokat da benden bana keske hep az yiyebilsek dimi o zaman sorun kalmicak sekersiz kahve içtim biraz önce gel sana da yapam tubiş

Semosikler geldi ins. Kacamk yapmamk icn ugrasicam bacısin Gurugızı bu gun sadece iki tabak salata yedm olecede yatarm ins.
Çok bisiler yiceksen yine salata ye o kadar dayandin menünün dışına çihma bacisinin gülü slm söyle semosikoylan buğlike

caniimmm hemn geliyoommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…