- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.081
afiyey olsun bacim taşş çatlasa 700 800 kaloriiiiMenümmm
Sahur: 2 yumurta maydanoz yesil sogan peynir ve az sütle omlet, salatalik domates, peynir, 3 yeşil 3 siyah zeytin, yesil çay ve iki üç parça karpuz
İftar: 1 kase terbiyeli tavuk çorbası, yarım tabak yeşil fasulye, yogurt, salata
Vee azcik kraker ve yarım çokoprensoruçken bek canim çektiii de
Yani çok mu diyon iyi mi diyon bacim o gözler fırr dönüyo anlayamadimafiyey olsun bacim taşş çatlasa 700 800 kaloriiii
giizz neresi coookkk kilona göre senin 1200 kalori alman laziimmm 800 diyom ya giii 400 açığın var eger kapatirsan yerinde sayarsin açık kalırsa depodan kullanir vücut banada bakk ne kaaa cok biliyomm amaa uygulayan yoohhhjYani çok mu diyon iyi mi diyon bacim o gözler fırr dönüyo anlayamadimama canim kraker falan çekti diye yemeği az koydum tabagima 3 kasik falandi az yidim zatiii krakerden çokoprens de yuvarlak oluyo ya onun yarisini yidim bek güzeldi
giizz neresi coookkk kilona göre senin 1200 kalori alman laziimmm 800 diyom ya giii 400 açığın var eger kapatirsan yerinde sayarsin açık kalırsa depodan kullanir vücut banada bakk ne kaaa cok biliyomm amaa uygulayan yoohhhjbu tohatta benden banaa
Afiyet olsun canim senin bebiş iyleşti mi tatlimMenüm
Sahur omlet peynir zeytin domates salatalık
İftar çorba barbun fasulye 1 küçük biber dolması yoğurt
Menüm
Sahur omlet peynir zeytin domates salatalık
İftar çorba barbun fasulye 1 küçük biber dolması yoğurt
Semosikler geldi
Çok bisiler yiceksen yine salata ye o kadar dayandin menünün dışına çihma bacisinin gülüSemosikler geldiins. Kacamk yapmamk icn ugrasicam bacısin Gurugızı bu gun sadece iki tabak salata yedm olecede yatarm ins.
caniimmm hemn geliyoommmmhaa tişikkürler tubiişimm gı valla böyle canim bisey çekince yemeğimden azaltiyorum ve yiycem kaçamaği az yiyorum o da kilo olarak dönmüyor insan gibi yemeyi öğretmeye çalıyorum kendime bazen insaliktan çıkarak yedigim icin bu tokat da benden bana keske hep az yiyebilsek dimi o zaman sorun kalmicak sekersiz kahve içtim biraz önce gel sana da yapam tubiş
A.s bebilikomÇok bisiler yiceksen yine salata ye o kadar dayandin menünün dışına çihma bacisinin gülüslm söyle semosikoylan buğlike
Yok cano ya benim 87 cıhtıgobek deliginden olculuyo dimi ya benm 83 oliydi nerden diyin hele yanlus olmasn
hee hurmaynanaksam sadece kahve mi ictin
hee hurmaynan
kiz benim kalcam 96 ay nirdeyse ayniyikkkkkKiz senin pacaklar benden inceekalça kaç benimki 94 ne yoluyon saçimi gıss
Benm 99oramkiz benim kalcam 96 ay nirdeyse ayniyikkkkk
ozamn nasl olculerimz bukaaa yakin anlamadm duu gogus olcemmm...olctum geldim gogus 94 binimm ama memikkk yok bnde sirtim genis benm gobegimi yarin olcerim cunku dunyalari yedim nefes alamiyorum hic dogru bi olcum olmaz1.60 pek minikim gi hatta belki 1.58 bilem olabilir
Kiskanmasana bee
kiss senin gobeen benden cohmuYok cano ya benim 87 cıhtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?