- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.101
yok cnm 88 olamaz bnm ama 83 falndr en az yarin olçcm az cok şişim suanda midem full doluda
Moooonnnnnn nerden olcuyoz gobegi deliktenmi megi oyle dediyok cnm 88 olamaz bnm ama 83 falndr en az yarin olçcm az cok şişim suanda midem full doluda
belimiz ayni dimekkk ohh cok guzl canimmmm ama bnm gobeeemm kesin daha azdirrrrBenim göbekte 87 çıktı belim 73
afiyet olsun canimmm gayt iyi bnceMenüm: sabah: peynir, domates, 2 dilim ekmek, şekersiz çay, 5 zeytin
öğle: salata balık şalgam suyu
akşam: şekersiz osmanlı kahvesi
ara: çay, 2 hurma
2 saat yürüyüş
hayr canim herkesin gobek deligi farkli yerlerde olabilir bi siskinlik varya gobusumuzde yani hicbirimiz sifir göbek olmadigimizdn tam o bolgeden olculmeli canimcimmm..mesela bnm gobek deligm yukarda ve orasi 76 cikio mumkunmu gobegimin 76 olmasi bel gobek bir gibi nerdeyse..yani simit bolgesinden olculmeli canmMoooonnnnnn nerden olcuyoz gobegi deliktenmi megi oyle dedi
diyeydin bizde gelerdik gocamlannnnBen geziom
Floryada coh gozel dondurmacim vaa oraya gidiyomkendime odul verimmm
ben az sonra yazamda niler yedimiii bi pıçağlayin meni gerekli yirlerimdennnnnYani çok mu diyon iyi mi diyon bacim o gözler fırr dönüyo anlayamadimama canim kraker falan çekti diye yemeği az koydum tabagima 3 kasik falandi az yidim zatiii krakerden çokoprens de yuvarlak oluyo ya onun yarisini yidim bek güzeldi
gizz yemekleri gocinmii ya0ii ne şansliisinnnnnnnA.s bebilikomseni seviyorz onunda slmi var semosik tavik yapiyi bi bandik aligim sene sös macım basgada almam
He gissskiz benim kalcam 96 ay nirdeyse ayniyikkkkk
Dur daha kiz hedef 55 o zamana kadaaarrrr belki 9 bile kalmaz 8lere iner ama kalça çok da düşmesinBenm 99oramoffffffffff
Yoh giz ablam gelmiş o yapmis tavuguugizz yemekleri gocinmii ya0ii ne şansliisinnnnnnnsabhda menemen yapidi benden gaçmazzz
ben az sonra yazamda niler yedimiii bi pıçağlayin meni gerekli yirlerimdennnnn
Afiyet olsun kiz ayy insallah çok guzel sonuc alirsin beybimmSelam kızlar..menüm..
Sahur: baharatlı haşlanmış bir patates
İftar: bir kase patates çorbası, bir buçuk haşlanmış patates
Çok iştah açıcı değil mi
semoşiko ablanikmii oda ball miiiYoh giz ablam gelmiş o yapmis tavuguu
İnşallah canım..tartıda biraz oynama var gibi gibi..cumayı sabırsızlıkla bekliyorum..Afiyet olsun kiz ayy insallah çok guzel sonuc alirsin beybimm
ayyyy nasl cnm cekti anlatamamm ama arkandayim sarraf cimnm biran once 7leri gormeni istiorum canim benimmm senin kilon bi tik daha fazla oldugu icin yapabilirsinSelam kızlar..menüm..
Sahur: baharatlı haşlanmış bir patates
İftar: bir kase patates çorbası, bir buçuk haşlanmış patates
Çok iştah açıcı değil mi
He giz o da en büyükümüz 27 yasında 2 buçuk yasinda kizi var manken gibimm zapzayiifsemoşiko ablanikmii oda ball miii
Desteğinizi biliyorum tatlımm..inan ben de çok istiyorum olacak inşallah..ayyyy nasl cnm cekti anlatamamm ama arkandayim sarraf cimnm biran once 7leri gormeni istiorum canim benimmm senin kilon bi tik daha fazla oldugu icin yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?