- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.121
Bende cok merak ediyorum tatlimmİnşallah canım..tartıda biraz oynama var gibi gibi..cumayı sabırsızlıkla bekliyorum..
gizzzx odami bendn güççükkk ALLAH bagışlasn cnm yavrularimizi ablaninkini seninkini benimkini hepcigimizinkileriii butun melekleri RABBIM analarina babalarina bağışlasinHe giz o da en büyükümüz 27 yasında 2 buçuk yasinda kizi var manken gibimm zapzayiifama bende zapzayifim kiiiii
hadi inşALLAH canim bende 60ta takildim aslinda takilmadm hic dikkat etmiorumkiii regl donemimde bende yapicim sizin sonuclara gore orucluyken yapamamda ozamn denerimmm 5 gunde cok uzun beeeDesteğinizi biliyorum tatlımm..inan ben de çok istiyorum olacak inşallah..
Amiinn cinimmmgizzzx odami bendn güççükkk ALLAH bagışlasn cnm yavrularimizi ablaninkini seninkini benimkini hepcigimizinkileriii butun melekleri RABBIM analarina babalarina bağışlasin
Datli yimessen olabilerbayramda 59 olaram belkimmmmm
Kaldı dört gün..yarına farklı bir menü olduğu için cazip aslında..beş gün boyunca patates yiyemem mesela..biraz dikkat edersen gider son kilocukların eminim..hadi inşALLAH canim bende 60ta takildim aslinda takilmadm hic dikkat etmiorumkiii regl donemimde bende yapicim sizin sonuclara gore orucluyken yapamamda ozamn denerimmm 5 gunde cok uzun beee
Hepsi bir arada birz fazla olmus canım..eleme yapabilirdin..patates yemeyebilirdin mesela..Hazirsaniz menumu yaziommmmmm
Sahur yoğ
iftar:yarim kase tarhana
ceyrekten 1 gidim fazla pide
pide bana bana karisik kizartma biber kabak havuç neyin kizartmasi
5 kuru kufte
1 tam firinda patitis baharatli yagsiz
accik peynir
2 ceviz ici
4 bardak sekersiz çay
1 dilim güllaç
1.5 lt su
Hazirsaniz menumu yaziommmmmm
Sahur yoğ
iftar:yarim kase tarhana
ceyrekten 1 gidim fazla pide
pide bana bana karisik kizartma biber kabak havuç neyin kizartmasi
5 kuru kufte
1 tam firinda patitis baharatli yagsiz
accik peynir
2 ceviz ici
4 bardak sekersiz çay
1 dilim güllaç
1.5 lt su
amann gizz bikac dilimden nolcakki dedim kendi kendimee birazdanda kalkio milfoy yapcim kocike cok cani vekmis anasu heo yaparmış iyi tamm aglama yapicim dedimmmHepsi bir arada birz fazla olmus canım..eleme yapabilirdin..patates yemeyebilirdin mesela..
ne desen olmiiii dimiiiiiYoğumm yapamiyoğummn
Allah iyiliğini versinamann gizz bikac dilimden nolcakki dedim kendi kendimee birazdanda kalkio milfoy yapcim kocike cok cani vekmis anasu heo yaparmış iyi tamm aglama yapicim dedimmm
Ramazani kilo almadan bitirirsen iyi mooon kizcam haane desen olmiiii dimiiiii
Kaldı dört gün..yarına farklı bir menü olduğu için cazip aslında..beş gün boyunca patates yiyemem mesela..biraz dikkat edersen gider son kilocukların eminim..
Az yap kiz milföyü sende yen yoosam biliyomamann gizz bikac dilimden nolcakki dedim kendi kendimee birazdanda kalkio milfoy yapcim kocike cok cani vekmis anasu heo yaparmış iyi tamm aglama yapicim dedimmm
SabittimKız sende az yiyorsun niye veremiyorsun ki kilo. Geçen hafta kaç verdin
Bunu katmer yiyen biri mi söylüyooo acebaaağğAz yap kiz milföyü sende yen yoosam biliyom
Patlat bi 5'te 5. YarasınnnSabittim
bu ara veremiom kilo ya 63.200den düşemedim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?