Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He giz o da en büyükümüz 27 yasında 2 buçuk yasinda kizi var manken gibimm zapzayiif ama bende zapzayifim kiiiii
gizzzx odami bendn güççükkk ALLAH bagışlasn cnm yavrularimizi ablaninkini seninkini benimkini hepcigimizinkileriii butun melekleri RABBIM analarina babalarina bağışlasin

Desteğinizi biliyorum tatlımm..inan ben de çok istiyorum olacak inşallah..
hadi inşALLAH canim bende 60ta takildim aslinda takilmadm hic dikkat etmiorumkiii regl donemimde bende yapicim sizin sonuclara gore orucluyken yapamamda ozamn denerimmm 5 gunde cok uzun beee

Hazirsaniz menumu yaziommmmmm
Sahur yoğ
iftar:yarim kase tarhana
ceyrekten 1 gidim fazla pide
pide bana bana karisik kizartma biber kabak havuç neyin kizartmasi
5 kuru kufte
1 tam firinda patitis baharatli yagsiz
accik peynir
2 ceviz ici
4 bardak sekersiz çay
1 dilim güllaç
1.5 lt su

hadi inşALLAH canim bende 60ta takildim aslinda takilmadm hic dikkat etmiorumkiii regl donemimde bende yapicim sizin sonuclara gore orucluyken yapamamda ozamn denerimmm 5 gunde cok uzun beee
Kaldı dört gün..yarına farklı bir menü olduğu için cazip aslında..beş gün boyunca patates yiyemem mesela..biraz dikkat edersen gider son kilocukların eminim..

Hepsi bir arada birz fazla olmus canım..eleme yapabilirdin..patates yemeyebilirdin mesela..

Yoğumm yapamiyoğummn

Kızlar soğan suyu kaynatıyorum kabızlık için. İçine kekikte attım. Bir de liptonun kirazlı form çayının içini açtım onu da boşalttım allahım kafayı yedim iyice.

Hepsini kaynatıyorum şuan. Ceviz suyunu da içtim. Daha ne yapayım yiter yiterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…