- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.221
domi atesini olcsene boyle teretute kalacaginalmaz:
al bende de o kadar son elmami yedim yatacam bende bu ara yediklerin super hiray boyle devam ( ben bari destek vereyim) birilerinin atesi cikmis dalga geciyo benimlelülülülülülü
selam canlarım bugün elmaya başladım çok şükür sabah yumurtayla kahvaltımı yaptım bi demlik yeşil çay demledim bitmek üzere 3 elma yedim hart hart ama elmayı sevmedigm için rendelicem de yicem artık ee sizler naptınız nasılsınız görüşmeyeli 10 gündür yoktum nerdeyse çok özledim yaw takımlarımı...çok öpüyorum hepinizi fıstıklarrrrrr
Kızlar okula gidemedim bugün :sinifsinif: demin doktora gittim boğazımda iltihap varmış iyiki gelmişsin dedi :sinifsinif:
Kızlar okula gidemedim bugün :sinifsinif: demin doktora gittim boğazımda iltihap varmış iyiki gelmişsin dedi :sinifsinif:
sağol tatlım opuyorumnanaktan içerim akşam ha bu arada benim elma diyeti bugün yattı akannehir ama sabah normal kahvaltımı yaptım sonra 2 galeta yedim şimdi de incir yiyorum 1-2 tane kaydirigubbakcemile3 bugün telaştan tartılamadım da artık yarın tartılırım :sinifsinif: bu arada ben yarın da yapamayacağım büyük bi ihtimalle :sinifsinif: çünkü ilaç filan içmem gerekiyor öğlende okulda elma yerine azcık tost yerim yeşilçayımı içerim ama yine kaydirigubbakcemile3 akşam da hafif geçiştiririm salatayla filan.ah canım kıyamam sana
geçmiş olsun
bol tarçınlı sahlep iç sahlep yumuşatıyo bpğazı
sağol canımm Şenizgeçmiş olsun dominantım..zaten şuram ağrii buram ateşli derken belli ettiydi hastalık kendini..Şeniz
artık grip havası geldi gayri..
burda hava zabah inanılmaz soğuk öğlende sıcaktan beynim kaynii
akşam gene soğuk..bizde hasta olmazsak iyi..:a015:
nerdesiniz yawwwww
2 elma daha yedim
akşam üzeri çarşıya çıkıyoruz gece giremiyebilirim
öptüm şekerler
CANLAR,,,,,
NE HABERSINIZ BEN ANAMIN YANINDAYIM SIZLERE ORADAN SESLENIYORUM ,,,,
valla banada yer ayırın ıkı ay sonra gelıyom aranıza anam bana adana kebapları lahmacunları yedırıyor haberınız olsun yemem dedıkce sokuyor agzımaa oy oy cok kotuyum
sızler neler yaptınız bakalım herhangı bır sorun yoktur umarımm arada gelırım daha bugun geldım annemın yanına oyuzden anca gelebıldım hepınızı opuyorum kocaman kocaman
CANLAR,,,,,
valla banada yer ayırın ıkı ay sonra gelıyom aranıza anam bana adana kebapları lahmacunları yedırıyor haberınız olsun yemem dedıkce sokuyor agzımaa oy oy cok kotuyum
sızler neler yaptınız bakalım herhangı bır sorun yoktur umarımm arada gelırım daha bugun geldım annemın yanına oyuzden anca gelebıldım hepınızı opuyorum kocaman kocaman
CANLAR,,,,,
kızlar ben akşam 6 da 2 tane haşlanmış yumurta
5-6 tane fındık yedim
7 de 2 elma bol su 7 de elmaları yemeye başladım saaat 8 di ancak bitirebildim 2 elmayı zor ısırdım boğazımdan zor geçti son elmaları yerken çok zorlanıyorum
slm kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım boğazım çok kötü özge sanada geçmiş olsun sende hastasın galiba ben izinli olmaya devam etcem bu aralar kafam yerinde değil, bana biraz daha süre verin ama cuma günleri gelip listeyi yaparım kendinize iyi bakın
hiray bende nerdeyse çıkartıcam son elmaları yerken..-tatlicadiarzu-
bende bugün elma yedim
çorba içtim....
zabahta,çeyrek simit ,peynir yedim...gamyoncuiremsu
slm kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım boğazım çok kötü özge sanada geçmiş olsun sende hastasın galiba ben izinli olmaya devam etcem bu aralar kafam yerinde değil, bana biraz daha süre verin ama cuma günleri gelip listeyi yaparım kendinize iyi bakın
tamam canım dikkat et sende benim gibi olma :sinifsinif:
kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan görüşürüz opuyorumnanaktan
canım senin adın
özgemi
kıızımın adı zaten seviyodum şimdi dah çok sevdim seni
sen lise 2 ye mi gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?