Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam balım yarın tamda meyve günümdü 4. gün yani. Hem kabızlığıma da iyi gelecektir sıvı alımı. Sabahtan yaparım ben o kompostoyu. Yanında erikle, nektarla 4. günümü tamamlarım.

Allahım 5'te 5 diyetinin en güzel günü resmen YARIN. Ölümüne MEYVEE.

bugün tartildinmi şimdi ilk.gün neydi bugunn.neyy

Afiyet olsun simdiden canim çok iyi yaptin bu diyeti insallah guzel sonuclar alirsin

bugün tartildinmi şimdi ilk.gün neydi bugunn.neyy

Balım bu sabah 58.8 çıktım
59.4 ile başlamıştım.

Basenden 3 cm incelmişim. Sanırım verdiğim basenden gitti. Çünkü diğer yerlerim aynı. Göğüstende vermedim henüz oda aynı.

Bu arada gerçekten SIFIR spor yapıyorum. Sabah kalkıyorum akşama kadar yatarak işlerimle uğraşıyorum akşamda yatıp uyuyorum. Şöyle çıkıp yarım saat 1 saat yürüyebilsem ne güzel olurdu..

Afiyet olsun simdiden canim çok iyi yaptin bu diyeti insallah guzel sonuclar alirsin

İnşallah balım spor yapamıyorum ah bir yapabilsem ne güzel kilo vereceğim de. :/

tisikkirler tatlimm ay canım sen şu egzersiz topiginede yaziyorsun sanırım squat mi.yapiyorsun sadece faydasini gordun mu ne vAkit yapiyorsun
Ayy tubiş ben bir sürü hareket yapiyordum ama baya ara verdim şimdi tekrar squat bari yapiyim dedim takvimi var hergün 5er 5 er artiyor 50 den 250 ye kadar çıkıyor squat sayisisahur vaktinde yapiveriyorum hemencik biraz da tam mekik çekiyorum kaslari gevşetip bitiriyorum hiç yoktan iyidir dimi yani ama squati kilo fazlasi olmayanlar yapsin diyolar bacak yağliyken yapilinca alttan kas da şişince bacak kalinlaşiyii ama mukemel yapiyo bacaği ve kalçayi en sevdiğim hareket squat

yao kuzum yap sen hafif oldugun icim zorlanmazsin evet kilo fazlasi olanlarin yapmamasi fikri cok mantikli.geldi ben bu ara denedim 5 den sonta kalkamadim kizz

yao kuzum yap sen hafif oldugun icim zorlanmazsin evet kilo fazlasi olanlarin yapmamasi fikri cok mantikli.geldi ben bu ara denedim 5 den sonta kalkamadim kizz
Dizlere yük bindigi icin de önerilmiyo tatliş sen kurtul kilolardan yapariz beraber
Leslie 1 mil yapsan çok iyi olur ama tubiş 15 dk hem hareket olur kilo vermen hizlanir iftar sahur arasi hemen yapıverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…