- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.361
tisikkirler tatlimm ay canım sen şu egzersiz topiginede yaziyorsun sanırım squat mi.yapiyorsun sadece faydasini gordun mu ne vAkit yapiyorsunTemem temem afiyet olaa
Onu renk versin diye koydum ama al istersen aktardan canim çayi güzel oluyor nişasta emilimini azaltiyo diyolar ben evden bi yesil çayi bide hibiskus çayini eksik etmiyorum.. Nar çiçeği de bilemezlerse hibiskus çayi de verirler aktardan ececim
Öğlen geldi sonra uyucam didikaptann yokmu bugun ben mi girdiğini gurmedimm
tisikkirler tatlimm ay canım sen şu egzersiz topiginede yaziyorsun sanırım squat mi.yapiyorsun sadece faydasini gordun mu ne vAkit yapiyorsun
bugün tartildinmi şimdi ilk.gün neydi bugunn.neyyTamam balım yarın tamda meyve günümdü 4. gün yani. Hem kabızlığıma da iyi gelecektir sıvı alımı. Sabahtan yaparım ben o kompostoyu. Yanında erikle, nektarla 4. günümü tamamlarım.
Allahım 5'te 5 diyetinin en güzel günü resmen YARIN. Ölümüne MEYVEE.
Afiyet olsun simdiden canim çok iyi yaptin bu diyeti insallah guzel sonuclar alirsinTamam balım yarın tamda meyve günümdü 4. gün yani. Hem kabızlığıma da iyi gelecektir sıvı alımı. Sabahtan yaparım ben o kompostoyu. Yanında erikle, nektarla 4. günümü tamamlarım.
Allahım 5'te 5 diyetinin en güzel günü resmen YARIN. Ölümüne MEYVEE.
evet yaa onunda 2. gunumuydu 8 den oda kurtulacak ben kalacam böyle
bugün tartildinmi şimdi ilk.gün neydi bugunn.neyy
Afiyet olsun simdiden canim çok iyi yaptin bu diyeti insallah guzel sonuclar alirsin
Ayy tubiş ben bir sürü hareket yapiyordum ama baya ara verdimtisikkirler tatlimm ay canım sen şu egzersiz topiginede yaziyorsun sanırım squat mi.yapiyorsun sadece faydasini gordun mu ne vAkit yapiyorsun
Fitim fitsin fit topiğine yaziyorum ben kuzu sende gell spor yapiyorsanSquatsa bende varım hangi topikte yapıyosunuz çağırın.
Niye kalıyomussun canimevet yaa onunda 2. gunumuydu 8 den oda kurtulacak ben kalacam böyle
yao kuzum yap sen hafif oldugun icim zorlanmazsin evet kilo fazlasi olanlarin yapmamasi fikri cok mantikli.geldi ben bu ara denedim 5 den sonta kalkamadim kizzAyy tubiş ben bir sürü hareket yapiyordum ama baya ara verdimşimdi tekrar squat bari yapiyim dedim takvimi var hergün 5er 5 er artiyor 50 den 250 ye kadar çıkıyor squat sayisi sahur vaktinde yapiveriyorum hemencik biraz da tam mekik çekiyorum kaslari gevşetip bitiriyorum hiç yoktan iyidir dimi yani ama squati kilo fazlasi olmayanlar yapsin diyolar bacak yağliyken yapilinca alttan kas da şişince bacak kalinlaşiyii ama mukemel yapiyo bacaği ve kalçayi en sevdiğim hareket squat
8 den kurtuldugum gün cok mutlu olacam oyle böyle degill sende benlen birlikte sevinirsin dimii giiiiNiye kalıyomussun canimsende kurtulcaksin 8 den
Dizlere yük bindigi icin de önerilmiyo tatliş sen kurtul kilolardan yapariz beraberyao kuzum yap sen hafif oldugun icim zorlanmazsin evet kilo fazlasi olanlarin yapmamasi fikri cok mantikli.geldi ben bu ara denedim 5 den sonta kalkamadim kizz
Ayy hemde cokkkk sevinirimmm tubiss giii8 den kurtuldugum gün cok mutlu olacam oyle böyle degill sende benlen birlikte sevinirsin dimii giiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?