- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.341
Hahah kedin diyetine yardım ediyor 2 baget de neymiş 1 yeter sana demişBen bugünü bitirdim hemen yazim:
Geç kalktığım için zaten sabah yok.
Öğle:
1 konserve light ton balığı
1 tavuk baget derisi haşlanmış
Akşam:
Akşam 2 baget yiyecektim. Bagetimin birisini tabağa koymuştum. İçeri gittim bi 10 dakika oyalandım geri geldiğimde baget yoktu. Allah allah dedim aradım taradım sonra suçluyu buldum.Kedim Çetin bageti tutmuş kaçırmış kenarda afiyetle yiyordu. O benim diyetimin son bagetiydiiiiiiiiiiiiii!!! Neyse kedime feda olsun ne yapalım 1 baget eksik idare edicez artık.
Böyle işte bide adaçayı ve bol su.
valla sen pek azimli ciktinn masallah sanaBen bugünü bitirdim hemen yazim:
Geç kalktığım için zaten sabah yok.
Öğle:
Akşam:
Akşam 2 baget yiyecektim. Bagetimin birisini tabağa koymuştum. İçeri gittim bi 10 dakika oyalandım geri geldiğimde baget yoktu. Allah allah dedim aradım taradım sonra suçluyu buldum.Kedim Çetin bageti tutmuş kaçırmış kenarda afiyetle yiyordu. O benim diyetimin son bagetiydiiiiiiiiiiiiii!!! Neyse kedime feda olsun ne yapalım 1 baget eksik idare edicez artık.
Böyle işte bide adaçayı ve bol su.
Çok iyi yapmissin tubişSekerPancarii bugün hiiccc ekmek pide yemedimmmm tartida biraz eksi gorince ekmek yiyesim gelmediii
Yazdin mi menünü gii göremiyomSekerPancarii bugün hiiccc ekmek pide yemedimmmm tartida biraz eksi gorince ekmek yiyesim gelmediii
SekerPancarii bugün hiiccc ekmek pide yemedimmmm tartida biraz eksi gorince ekmek yiyesim gelmediii
valla
valla sen pek azimli ciktinn masallah sana
Menüm
Sahur: 2 3 parça karpuz, az peynir,2 yumurta 1 yumurta beyazi 2 kaşık az yagli kiyma 1 dilim kaşarla omletve tarçınlı karanfilli yeşil çay
İftar: yarim kase terbiyeli tavuk çorbası, yarim tabak (belkide daha az kizim yedi çünküm)yeşil fasulye, yogurt, salata, 1 kase şekersiz elma hoşafi tarçınlı karanfilli
Hosaf buz gibi güzel olmustu kizlar hemde bu karışım ödem de attiriyor yatmadan biraz daha içicem
Kizim uyudu eşim dini sohbete gitti bende birazdan sütlü buzlu şekersiz nescafe yapicam kendime keyifff yapicamm
bugün hiiccc ekmek pide yemedimmmm tartida biraz eksi gorince ekmek yiyesim gelmediii
menümm
sahur da ceyrek kadar pide yani elim kadardi
Sarisini çorbaya koyduydaaCanım yumurta beyazını ayırmanın amacı nedir onu bi dir misin bağaa
Birde hoşafın tarifi lütfen *-*
Sarisini çorbaya koyduydaabeyazini da omletime kattim ama ben bazen 1 tam yumurta 2 yumurta beyaziyla omlet yapiyorum kalorisi çok az yumurta beyazinin ve protein bu haşafi kesin yap bagirsaklari cok iyi calistiriyo canim
2 elmayi soydum küçük küçük dogradim göz karari suyun içine sonra 2 3 tane karanfil attim bir çubuk tarçin attim kaynattim renk versin diye de nar çiçeği çayi varya kuru hibiskus de diyolar iki tane de ondan attim içine rengini verince çıkardım onu ılıyınca koydum dolaba ohh mii miss Eki Görüntüle 1846883 bu da fotosu
Sahurda pideyi daha az yiyeydin tubişkomenümm
sahur da menemen sütlü çorba cok az tahin pekmez peynir kavun ceyrek kadar pide yani elim kadardi iftar da 1 tabak patates yemegi patatesini az koydum 2 kasikda pilav ekmek yok 1 kocaman kase cacik
Yap kiz baska meyveler de koy içine miss gibi olur yok seker koymadimAy çok lezzetli duruyor. Yarın meyve günüm yapabilir miyim yapabiirim meden yapamayım içinde şeker yok birşey yok dimi kız.
iki dilim ekmek kadar anca gelirdi kiizzSahurda pideyi daha az yiyeydin tubişkoama geri kalan guzel pilavi da az yemissin ohh afiyet ossun
Yap kiz baska meyveler de koy içine miss gibi olur yok seker koymadim
Onu renk versin diye koydum ama al istersen aktardan canim çayi güzel oluyor nişasta emilimini azaltiyo diyolar ben evden bi yesil çayi bide hibiskus çayini eksik etmiyorum.. Nar çiçeği de bilemezlerse hibiskus çayi de verirler aktardan ececimTamam canım bir tek nar çayını bilemedim. Aktardan mı almak gerekli onu. Kabuk tarçın falan var evde de.
iki dilim ekmek kadar anca gelirdi kiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?