Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahah kedin diyetine yardım ediyor 2 baget de neymiş 1 yeter sana demiş

valla
valla sen pek azimli ciktinn masallah sana

Menüm
Sahur: 2 3 parça karpuz, az peynir,2 yumurta 1 yumurta beyazi 2 kaşık az yagli kiyma 1 dilim kaşarla omletve tarçınlı karanfilli yeşil çay
İftar: yarim kase terbiyeli tavuk çorbası, yarim tabak (belkide daha az kizim yedi çünküm)yeşil fasulye, yogurt, salata, 1 kase şekersiz elma hoşafi tarçınlı karanfilli

Hosaf buz gibi güzel olmustu kizlar hemde bu karışım ödem de attiriyor yatmadan biraz daha içicem
Kizim uyudu eşim dini sohbete gitti bende birazdan sütlü buzlu şekersiz nescafe yapicam kendime keyifff yapicamm

menümm
sahur da menemen sütlü çorba cok az tahin pekmez peynir kavun ceyrek kadar pide yani elim kadardi iftar da 1 tabak patates yemegi patatesini az koydum 2 kasikda pilav ekmek yok 1 kocaman kase cacik

Canım yumurta beyazını ayırmanın amacı nedir onu bi dir misin bağaa

Birde hoşafın tarifi lütfen *-*

Canım yumurta beyazını ayırmanın amacı nedir onu bi dir misin bağaa

Birde hoşafın tarifi lütfen *-*
Sarisini çorbaya koyduydaabeyazini da omletime kattim ama ben bazen 1 tam yumurta 2 yumurta beyaziyla omlet yapiyorum kalorisi çok az yumurta beyazinin ve protein bu haşafi kesin yap bagirsaklari cok iyi calistiriyo canim
2 elmayi soydum küçük küçük dogradim göz karari suyun içine sonra 2 3 tane karanfil attim bir çubuk tarçin attim kaynattim renk versin diye de nar çiçeği çayi varya kuru hibiskus de diyolar iki tane de ondan attim içine rengini verince çıkardım onu ılıyınca koydum dolaba ohh mii miss bu da fotosu

Ay çok lezzetli duruyor. Yarın meyve günüm yapabilir miyim yapabilirim neden yapamayım içinde şeker yok birşey yok dimi kız.

menümm
sahur da menemen sütlü çorba cok az tahin pekmez peynir kavun ceyrek kadar pide yani elim kadardi iftar da 1 tabak patates yemegi patatesini az koydum 2 kasikda pilav ekmek yok 1 kocaman kase cacik
Sahurda pideyi daha az yiyeydin tubişko ama geri kalan guzel pilavi da az yemissin ohh afiyet ossun

Tamam canım bir tek nar çayını bilemedim. Aktardan mı almak gerekli onu. Kabuk tarçın falan var evde de.
Onu renk versin diye koydum ama al istersen aktardan canim çayi güzel oluyor nişasta emilimini azaltiyo diyolar ben evden bi yesil çayi bide hibiskus çayini eksik etmiyorum.. Nar çiçeği de bilemezlerse hibiskus çayi de verirler aktardan ececim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…