Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sus taşlıcaklar seni şimdi gayet iyisin bence
Ben napam erimio gitmio 2 haftadır sabitim yerimde sayıom

Hııı attığın menüleri görüyoruz tatlılar unlu gıdalar.. Bak SekerPancarii 'da geçen dedi unu tuzu şekeri kestiğin anda istesende istemesende kilo veriyisin. Gerçekten de öyle ama. Ben unu diyette varsa anca tüketirim. Diyet harici tüketmiyorum bugün et günüm işte full et gidiyorum. Yarın meyve öbür gün yumurta. Protein ağırlıklı bir diyet yapmış olucam sıfır unlu sıfır şekerli ve sıfır tuzlu. Bakalım kaç gidicek son gün.

Ekmek yemiom ki cano şeker de hurma yiom 2 tane o kadar
İnan gün içinde başım dönüyo spor yapym dedim o kadar halsizim ki gerçi ramazanda spor yapmayın diyollağ ama ramazan bitince ayran diyetiyle vücudu şaşırtıp devam edicem, bana yememek yaramıyo ya aç kalıp az da yesem veremiyorum. Ben az ve sık yiyince veriodum

Ayran diyetini geçen de söyledin nasıl o kabız falan yapıyor mu?
Bu arada bugün benimde çok başım dönüyor. Aç da değilim neden bilmiyorum

Ne yiom be ne yiom
Çok az yiom ben tatlı da yemiom hem sen başka menüleri okuon ben sanıon

Ayran diyetini geçen de söyledin nasıl o kabız falan yapıyor mu?
Ayranın içine mercimek nohut bulgur koyuon 4 kaşık ve 1 salatalık nane de koyuon tuz sarımsak atmıon. Kahvaltı yapıyosun ekmeksiz. Sonra 2 saatte bi içiyosun mesela 10da kahvaltı 12de 2de 4te 6da ve en son 8 de içiyosun bi kase. Ben 8dekini içemiyodum bile
2 gün yapıyodum 1,200 gr falan veriyodum

Ohaa çok iyi. Yeniden yapacaksan birlikte yapabiliriz. Regl ne zaman olursun

Canim benim cok gecmis olsun bi daha yasamassn bende 56 olmk istoorum boyum 1.73 56 olunca sfr beden oluorum ben supaneke amin hedefleemize ulasiriz ins.
ooo masallah size kizlarrr 4 bacimisimiz ne guzell yaaaa anamm banada dogurmamis 2 tane baciii daha cok kızıyorum benim 3 tane kizim.varr 3 bacilae onlardaaa SekerPancarii pinkibal
5 baciyiz yavrim 5 miz de zayiflik delisiyiz birimiz sismancik olunca gozler onun ustune yogunlasio o kiside benim su an ama cok kiz karxes olmk muhtesem @SekerPancari71

Oluruz inşallah canım o değil de sen bugün ne yedin

Kızlar bu kürü uygulayan oldu mu hiç. Günlükleri inceliyorum da diyet yapan pek çok kişi yoğurt + limon + pubiber olayını yapıyor yatmadan önce.

Oluruz inşallah canım o değil de sen bugün ne yedin
Yaaa cokk kotusunnnnnnnn sabah bi dilimdwn daha az bi parca ekmek iki lokma yumurta yagda pisirmisdi uc catal peynir bi bardak acik cay bi kac tane domates salatalik iki tane zeytin bidee bi lokma ekmege bal surdum maffoldum ben biliorum oglende uc tane eti tutku paket olarak diil tane olarak iki tanecikde benimo cöp oldu diet yarin dewam etcem ama dietin 3, gunuymus gibim sankim

Hee boyun 1.73ne kaa uzun bi aplaa niden en kisa ben nideenn evet tek tombik pinkiş kalmişti doğumdan sonra ama görseniz şuan bilem fistik gibii

Bırak ya yine tek kaldım neyse durmak yok yola devam.

Ben bugünü bitirdim hemen yazim:

Geç kalktığım için zaten sabah yok.

Öğle:

1 konserve light ton balığı
1 tavuk baget derisi haşlanmış

Akşam:

1 konserve light ton balığı
1 tavuk baget derisi haşlanmış

Akşam 2 baget yiyecektim. Bagetimin birisini tabağa koymuştum. İçeri gittim bi 10 dakika oyalandım geri geldiğimde baget yoktu. Allah allah dedim aradım taradım sonra suçluyu buldum. Kedim Çetin bageti tutmuş kaçırmış kenarda afiyetle yiyordu. O benim diyetimin son bagetiydiiiiiiiiiiiiii!!! Neyse kedime feda olsun ne yapalım 1 baget eksik idare edicez artık.

Böyle işte bide adaçayı ve bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…