Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dizlere yük bindigi icin de önerilmiyo tatliş sen kurtul kilolardan yapariz beraber
Leslie 1 mil yapsan çok iyi olur ama tubiş 15 dk hem hareket olur kilo vermen hizlanir iftar sahur arasi hemen yapıverr
ayyy ne guzel dedin valla esimde teraviye gidiyor yatmak yerine yapayim.hem ben onu flaş bellege yukledim tv ye takip yapıyordum onceden bu ara hicc aklima gelmedi ayy iyi akil ettin tatliss

ayyy ne guzel dedin valla esimde teraviye gidiyor yatmak yerine yapayim.hem ben onu flaş bellege yukledim tv ye takip yapıyordum onceden bu ara hicc aklima gelmedi ayy iyi akil ettin tatliss
Ayy yap tabi tubişimmm çokk iyi olurrrr

Hee boyun 1.73ne kaa uzun bi aplaa niden en kisa ben nideenn evet tek tombik pinkiş kalmişti doğumdan sonra ama görseniz şuan bilem fistik gibii
Biri beni mi ovdü nesenin fizik tas bacim psikolojkmen rahatsizm kendimden neyse gidiceh bu hilolar
Bırak ya yine tek kaldım neyse durmak yok yola devam.
yaaaaa duymk istemiorummm iatemiorummmm ewe gidince hmn tartilicam

sence ben nede hedefimi.buyutemiyorum yaani mesela au an 6 li.bi rakami hayal bile etmiyorum bu azmin gelmesi için ne olmasi gerekiyo anlamıyorum ki suanki.görüntümden de hic mutlu değilim yani zayif olmayi hayal ediyorum ama eski halimr bakarak insanlar cok fit oldugumu söylüyor bu laflari duymak beni rahatlatti ipin ucunu kaçırdım bi motive olamıyorum
2 sene oldu tubişim benimki hemen gitmedi 1 senede kurtuldum azmedince gidiyo senin de 6lari gördüğün günler gelecek

Sen ne zaman gelmistn kac kgdun suan kac?

burdayim cnm esim namaza gitti bende bakim dedim buraya ne var ne yok kimse yok yine
Olsun kiz kalan sağlar bizimdir ramazanda bazilari firsat bulamiyo heralde canim bayramdan sonra toplanir herkesler İyilik benden kuzum sende ne var ne yok nasil gecti oruc ne yedin ne içtin anlat bakem

Canim bana da ben 60 kiloyken böyle çok iyisin az daha verirsen çirkin olur diyodu herkes ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum 60 kiloda ve kimseyi dinlemedim indim bu kiloma kadar sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar in tubiş duyma kimseyi

Ohaaa 5 km yürüdüm diye bildirim atanlar var. Ben orada ezilirim yada tam tersi gaza gelir daha çok spor yapıveririm.
Çok eskiden beri spor yapiyoruz o 5 km yürüyen tatlişlaa şuan 7 bucuk aylik hamile ve 3. Ayindan sonra spor yapmaya başladi hem hamile yogasi yapiyor hemde yürüyüsss yapiyor La Lune mm hemde karatay usulü beslenerek saglikli kilo aliyor fazladan almiyor

Yok abi duymayın sakın. Bana şuanda annem diyor çok zayıfladın bilmemne diye. Daha bugün tartıştım birde. Ya dedim iyi değilim işte zayıf değilim 53 kiloydum ben öyle böyle. Neyse kabul etti sonra.

Yok abi duymayın sakın. Bana şuanda annem diyor çok zayıfladın bilmemne diye. Daha bugün tartıştım birde. Ya dedim iyi değilim işte zayıf değilim 53 kiloydum ben öyle böyle. Neyse kabul etti sonra.
Hele ben eşimin babannesigile gidince acıyolar bana zayifim diye eski insanlar azcik etli butlu seviyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…