- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.381
He giss gelsin gayri gonşuuulaaaarrpartiş yokk esmoş yoookk bacılar yokkk marliş yokkk gerci marliâ yeni açmıştır iftarini
ayyy ne guzel dedin valla esimde teraviye gidiyor yatmak yerine yapayim.hem ben onu flaş bellege yukledim tv ye takip yapıyordum onceden bu ara hicc aklima gelmedi ayy iyi akil ettin tatlissDizlere yük bindigi icin de önerilmiyo tatliş sen kurtul kilolardan yapariz beraber
Leslie 1 mil yapsan çok iyi olur ama tubiş 15 dk hem hareket olur kilo vermen hizlaniriftar sahur arasi hemen yapıverr
Ayy yap tabi tubişimmm çokk iyi olurrrrayyy ne guzel dedin valla esimde teraviye gidiyor yatmak yerine yapayim.hem ben onu flaş bellege yukledim tv ye takip yapıyordum onceden bu ara hicc aklima gelmedi ayy iyi akil ettin tatliss
Fitim fitsin fit topiğine yaziyorum ben kuzu sende gell spor yapiyorsan
7 den kurtulmussun yetmemis bide 6 dan kurtulmussun simdi nerdeyse 5 den kurtulacan masallahhAyy hemde cokkkk sevinirimmm tubiss giiibende 7 den kurtulduğumda aşiri sevinmiştim seni çok iyi anliyorumm
Hee boyun 1.73ne kaa uzun bi aplaa niden en kisa ben nideenn evet tek tombik pinkiş kalmişti doğumdan sonra ama görseniz şuan bilem fistik gibii
Bırak ya yine tek kaldım neyse durmak yok yola devam.
2 sene oldu tubişim benimki hemen gitmedi 1 senede kurtuldum azmedince gidiyo senin de 6lari gördüğün günler gelecek7 den kurtulmussun yetmemis bide 6 dan kurtulmussun simdi nerdeyse 5 den kurtulacan masallahh
Napiyon aşkitommBiri beni mi ovdü ne senin fizik tas bacim psikolojkmen rahatsizm kendimden neyse gidiceh bu hilolar
yaaaaa duymk istemiorummm iatemiorummmm ewe gidince hmn tartilicam
2 sene oldu tubişim benimki hemen gitmedi 1 senede kurtuldum azmedince gidiyo senin de 6lari gördüğün günler gelecek
burdayim cnm esim namaza gitti bende bakim dedim buraya ne var ne yok kimse yok yine@ParteMoralll nerdesinn giii
Sen ne zaman gelmistn kac kgdun suan kac?sence ben nede hedefimi.buyutemiyorum yaani mesela au an 6 li.bi rakami hayal bile etmiyorum bu azmin gelmesi için ne olmasi gerekiyo anlamıyorum ki suanki.görüntümden de hic mutlu değilim yani zayif olmayi hayal ediyorum ama eski halimr bakarak insanlar cok fit oldugumu söylüyor bu laflari duymak beni rahatlatti ipin ucunu kaçırdım bi motive olamıyorum
Olsun kiz kalan sağlar bizimdirburdayim cnm esim namaza gitti bende bakim dedim buraya ne var ne yok kimse yok yine
Canim bana da ben 60 kiloyken böyle çok iyisin az daha verirsen çirkin olur diyodu herkes ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum 60 kiloda ve kimseyi dinlemedim indim bu kiloma kadar sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar in tubiş duyma kimseyisence ben nede hedefimi.buyutemiyorum yaani mesela au an 6 li.bi rakami hayal bile etmiyorum bu azmin gelmesi için ne olmasi gerekiyo anlamıyorum ki suanki.görüntümden de hic mutlu değilim yani zayif olmayi hayal ediyorum ama eski halimr bakarak insanlar cok fit oldugumu söylüyor bu laflari duymak beni rahatlatti ipin ucunu kaçırdım bi motive olamıyorum
Msja baksanaOlsun kiz kalan sağlar bizimdirramazanda bazilari firsat bulamiyo heralde canim bayramdan sonra toplanir herkesler İyilik benden kuzum sende ne var ne yok nasil gecti oruc ne yedin ne içtin anlat bakem
Çok eskiden beri spor yapiyoruz o 5 km yürüyen tatlişlaaOhaaa 5 km yürüdüm diye bildirim atanlar var. Ben orada ezilirim yada tam tersi gaza gelir daha çok spor yapıveririm.
Canim bana da ben 60 kiloyken böyle çok iyisin az daha verirsen çirkin olur diyodu herkes ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum 60 kiloda ve kimseyi dinlemedim indim bu kiloma kadar sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar in tubiş duyma kimseyi
Hele ben eşimin babannesigile gidince acıyolar bana zayifim diyeYok abi duymayın sakın. Bana şuanda annem diyor çok zayıfladın bilmemne diye. Daha bugün tartıştım birde. Ya dedim iyi değilim işte zayıf değilim 53 kiloydum ben öyle böyle. Neyse kabul etti sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?