Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kaçıyorum ben yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan ama giremeyebilirim de merak etmeyin çünkü yazmam gereken dersler filan var :sinifsinif:
perşembe günü burdayım kendime ödül veriyorum şakkıdı
cuma da Allah kerim kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ahhh diyet arkadaşım benim

ben çorba içmiyorum sbah yumurta yemiyorum çok acıkırsam bol baharatlı yumurta yiyorum

günde kaç elma yiyorsun

ben günde 8 elma yiyorum

5 tene elma yedim hirayım ..
ama benim elmaların maşallahı vardelikafadulden
bi tene elma bebek kafası kadar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dün iftarda birkaç kaşık kabak yemeği,bir parça bayat akmekle et kavurma,peynir zeytin falan yedim.bide yemeğin sonunda yine azıcık ekmekle tahinli pekmez yedim.akşam yatmadanda 10 tane kadar fındık yedim.bugün yine niyetliyim.ayyy tek başıma tutunca zor geliyor biraz ama hiç olmazsa ramazanda tutamadığım borçlarımı tutayım diye zorluyorum kendini.

amanda kaptanım gelmiş,hoşgeldin canım.ne güzeldir annenin yanında olmak.ama sen cozutup yemeklere saldırma bence.gerçi sen bizden ayrı kalmamak için hususi kilo alırsın.şimdiden özledin bizi dimiiii.canım gez toz tadını çıkar tatilin.ama döndüğünde üzülmemek için dikkat et yeme o kebapları falan.yada mersine gelirsen buluşalım sana birde tantuni ısmarlıyayım.ohhhhh afiyetle yeriz.öptüm seni canım.

selam canlarımk yeni bir güne bize işallh sifır kaçamak geçer ...kızlar elmalatr 7-8 i geçmesin haaa unutmayın 2 kilo elma bir tabak soslu makana eşdegerinde ..çok öpüyorum kuzular ..

nen zemıs sen orta ikiyemi geçtin kı ..allah canını almasın emi..kı beslenme çantan neyim varmı suluk felan alımda yollım sana ...zapık ...

şekerler selam

yeriniz varmı
bende katılabilirmiyim aranıza şekerler

kizlar canlar bebsiler evde bugun cok mesgulum giremedim size slm vermeye ama aksam gelip cevap verecem bu arada akrep seker yeni kaptanimiz aynalar yardimcisi domi heralde yer var takimda aramizda snein gibi azimli birini gormek bize seref verir kapimiz acik

kızcelerim merhaba...opuyorumnanaktan
çok özledim sizleri............opuyorumnanaktan
kiloları almış bi halde geri geliyom aranıza................
tartılmadım ama baya aldım herhalde..:kedi:
gerçi etrafımdakiler zayıfladın diyo kıyafetlerdede fark yok ama içim içime sıgmıyo sanki patlıycakmışım gibi geliyo..........akannehir
sabah tartılıp gelcem aranıza..
evde net yok artık....
sadece iş yerinden gelebilirim..
malum oglanlar okula başladı..
bizde kapattırmaya karar verdik şimdilik...
biraz geçmişe bakem bugün mesaim var..
sabaha burdayım nasipse..

slm kızlara.s.
bakıyorumda herkes gerı almıs kıloları benım gıbıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu hollandaya gıdıyorum 1-2 hafta kalıp gelıcem aranıza artık bırsekılde katılıp dıyete baslamam lazım kendımı boyle hıc ıyı hıssetmıyorum:jeyyar::jeyyar:
yaza kadar bı 10 kılo vermem gereksositososito
Neslıhanda memlekette baslamıs kıloları almaya donuste oda aramızda olacak boyle gıdersekaydirigubbakcemile3

Akrep kız sen nezaman aldın kıloları hatırladıgım kadarıyla sen 55e kadar dusmustun degılmı-tatlicadiarzu-

meraba canım..
sorma kilolar bekliyo zaten hemen gwliyolar geri..
ya bende anlamadım akrep te almış ..
offf bu gidişle biz yıllarca burda kalcaz..............

kızlar selam nihayet kavuşabildim size az önce modemim bağlandı veeeeeeeeeeeeeee ben hemen size koştum herkezi çok özledim bu arada kilo almadım ama fazlada veremedim geçmişe bakmaya fırsat yok çünkü birazdan mağazayı kapatıcağız yarın bütün gün geçmişi okurum artık
yeğenimle size mesaj göndermiştim modem yok diye umarım almışsınızdır ve beni izinli yazmışsınızdır yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm şekerler

meraba canım..
sorma kilolar bekliyo zaten hemen gwliyolar geri..
ya bende anlamadım akrep te almış ..
offf bu gidişle biz yıllarca burda kalcaz..............

aa sen nelerdesin kıs 1nokta 73...delikafadulden

hoş geldin canım..a.s.

emooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş

aşkuuuummmmmmmmm

meraba kı..
senin modem geldi..
benim ki gitti..
inan tüm seksiligimi kullandım ama yok adam kapattırdı netimafoldumben

aa sen nelerdesin kıs 1nokta 73...delikafadulden

hoş geldin canım..a.s.

ya bakıyomda hiç yoklugumu farketmemişiniz:umursamaz:

merhaba kızlar benım topıkte kımse yok bende gezıyorumm
kolay gelsın hepınızee:hulya:

iyi gezmeler..bu tür gezme de kalori yaktırırmı acepCADIARZU

hoşgeldin bidenem ŞenizŞeniz..bende kazak öreyim bari kış geldi..:hulya:

ör anam ör..
bu gidişle ben bu senede örme kazak giycem:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…