- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.241
evet ablacım
lise 3 olduk bu sene yaşlandık kaydirigubbakcemile3
ahhh diyet arkadaşım benim
ben çorba içmiyorum sbah yumurta yemiyorum çok acıkırsam bol baharatlı yumurta yiyorum
günde kaç elma yiyorsun
ben günde 8 elma yiyorum
evet ablacım
lise 3 olduk bu sene yaşlandık kaydirigubbakcemile3
CANLAR,,,,,
NE HABERSINIZ BEN ANAMIN YANINDAYIM SIZLERE ORADAN SESLENIYORUM ,,,,
valla banada yer ayırın ıkı ay sonra gelıyom aranıza anam bana adana kebapları lahmacunları yedırıyor haberınız olsun yemem dedıkce sokuyor agzımaa oy oy cok kotuyum
sızler neler yaptınız bakalım herhangı bır sorun yoktur umarımm arada gelırım daha bugun geldım annemın yanına oyuzden anca gelebıldım hepınızı opuyorum kocaman kocaman
kıs sen lise 3 mi geçtin aaaa
bende orta iki...gamyoncuiremsu
şekerler selam
yeriniz varmı
bende katılabilirmiyim aranıza şekerler
slm kızlara.s.
bakıyorumda herkes gerı almıs kıloları benım gıbıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu hollandaya gıdıyorum 1-2 hafta kalıp gelıcem aranıza artık bırsekılde katılıp dıyete baslamam lazım kendımı boyle hıc ıyı hıssetmıyorum:jeyyar::jeyyar:
yaza kadar bı 10 kılo vermem gereksositososito
Neslıhanda memlekette baslamıs kıloları almaya donuste oda aramızda olacak boyle gıdersekaydirigubbakcemile3
Akrep kız sen nezaman aldın kıloları hatırladıgım kadarıyla sen 55e kadar dusmustun degılmı-tatlicadiarzu-
meraba canım..
sorma kilolar bekliyo zaten hemen gwliyolar geri..
ya bende anlamadım akrep te almış ..
offf bu gidişle biz yıllarca burda kalcaz..............
kızlar selam nihayet kavuşabildim size az önce modemim bağlandı veeeeeeeeeeeeeee ben hemen size koştum herkezi çok özledim bu arada kilo almadım ama fazlada veremedim geçmişe bakmaya fırsat yok çünkü birazdan mağazayı kapatıcağız yarın bütün gün geçmişi okurum artık
yeğenimle size mesaj göndermiştim modem yok diye umarım almışsınızdır ve beni izinli yazmışsınızdır yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm şekerler
merhaba kızlar benım topıkte kımse yok bende gezıyorumm
kolay gelsın hepınızee:hulya:
emooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş
kızlar selam nihayet kavuşabildim size az önce modemim bağlandı veeeeeeeeeeeeeee ben hemen size koştum herkezi çok özledim bu arada kilo almadım ama fazlada veremedim geçmişe bakmaya fırsat yok çünkü birazdan mağazayı kapatıcağız yarın bütün gün geçmişi okurum artık
yeğenimle size mesaj göndermiştim modem yok diye umarım almışsınızdır ve beni izinli yazmışsınızdır yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm şekerler
aa sen nelerdesin kıs 1nokta 73...delikafadulden
hoş geldin canım..a.s.
merhaba kızlar benım topıkte kımse yok bende gezıyorumm
kolay gelsın hepınızee:hulya:
hoşgeldin bidenem ŞenizŞeniz..bende kazak öreyim bari kış geldi..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?