- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.441
Unutur muyum seni kankiiiBurdym ya beniki dk da unttnmu benii
Gecti mi başının agirisi canikommGeldim gonşu
Çok başım ağrıdı akşam üstü kızımla uyuduk biraz.anca bitti işim
Pilavi yimişin gonşuuuSahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, marul, bir avuç badem ceviz, bir kase yoğurt
İftar,3 hurma, 1 tabak kuru fasulye, 3 kaşık pilav, salata, cacık
Ara ,1 kare bitter
Afiyet olsun canim misiraa bayiliriiiimmmmm ama yarim yeseydin barimmGeçte olsa menümü yazayım
Sahur menemen zeytin peynir salatalık azıcık pide
İftar yayla çorbası fırında kıymalı patates yoğurt
Aslında yasak ama yedim napim 1 tane haşlanmış mısır
Doğru aslında süt mısırıydı dayanamadımAfiyet olsun canim misiraa bayiliriiiimmmmm ama yarim yeseydin barimmhani pattis de nişasta mısır da nişasta ikisi fazla olmus sankim
Bol boll bebis emzir canimm süt olsun minişeeDoğru aslında süt mısırıydı dayanamadım
Afiyet olsun kankim ekmek yok süpersin. :*Sahur: peynirli omlet, domates, şalgam suyu
İftar: kuru fasulye, iki sarma, yoğurt, biber turşusu
Saol balım ekmek yemem ya mümkün olduğunca kaçınıyorum.Afiyet olsun kankim ekmek yok süpersin. :*
Saol balım ekmek yemem ya mümkün olduğunca kaçınıyorum.
Sahur yaklaşıyor canım hiçbir şey istemiyor ya midem bi tuhaf sade nescafe icsem diyet kek yesem bi dilim olur mu sence yoksa sadece nescafe mi içsem yumurta dyince bilegeliyor
Bende okuyamadım valla burdan devam ediomayy 25 sayfaa okumicam yaaaa okimicammmmmmmm
Meyve yapayım cano hoşaf yetişmez şindikCanım kek yeme istersen meyve + nescafe yap.
Hatta bak sekerpancarının çok güzel bir hoşaf tarifi vardı sende hoşaf yapabilirsin evde malzemesi varsa.
M
Meyve yapayım cano hoşaf yetişmez şindik
ben baktim birazBende okuyamadım valla burdan devam ediom
Ah polyannam yaHem bağırsaklarını da çalıştırır. Ah bir yarın olsa da bende meyve yesemm. Kırmızı erikleeer.. Nektarlar böyle sulu suluuu... Karpuz belki de buz gibiii..
Dünyanın en güzel tatlısı meyve bence *-*
ben baktim birazEceZ i gordum kizz ne kaaaaa boyükkk dövmen vağğğ cnm senin belin bndennince ama bnm bekim ince gorunuyor yada senin simitlerin var galiba azck ama o olculer cok iyi bence bi 2-3 kilo bike versen saglikli sekilde yagdan kaybetsen sana yeter bence canimcimmmmmm
Aynenben baktim birazEceZ i gordum kizz ne kaaaaa boyükkk dövmen vağğğ cnm senin belin bndennince ama bnm bekim ince gorunuyor yada senin simitlerin var galiba azck ama o olculer cok iyi bence bi 2-3 kilo bike versen saglikli sekilde yagdan kaybetsen sana yeter bence canimcimmmmmm
Ah polyannam yane kadar da kendini diyete adamış bir üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?