Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün yemediysem daha yemem. Geçmiş olsuna geldi arkadaşlarım. Çikolatalı kurvasanlar, peynirli börekler, kurabiyeler getirmişler. Hepsini evdekilere yedirdim. Ben dokunmadım bile.

Gönder bacımmmm kuru hasan seviom ben

Gönder bacımmmm kuru hasan seviom ben

55 olam bir parti veririm evde ama daha yolumuz çok. Bide benim sıkıntı şu saatlere kadar oturuyorum haliyle acıkıyor bünye. Olmuş 6 saat en son tavuk yediğimden beri. Onunda birisini kedi kapmış ben böyle şansı.......

Acı gayfe falan da içmion sen ben kahvesiz duramam mesela

Kahve de kabız yapıyo zaten zorla çıktım bugün bir de onu içersem acile kaldırırlar artık alttan lavman operasyonuna.
Anaa ben ondan mı cıkamıom hic
Amaan olsun yinede içerim kahve candır

Anaa ben ondan mı cıkamıom hic
Amaan olsun yinede içerim kahve candır

Ondan olabilir balım komposto tüket. Valla anneme de anlattım SekerPancarii 'in kompostosunu. sabah malzeme alacağım hemen aktardan nar çiçeği şeysi yokmuş evde. eve gelip güzel bir komposto peşine meyve şöleniii

Al şekeri al şekeri meyvede de şeker var hele karpuzz abovvv

Evet buyrun benim. İnanmayan arkadaşlara mapmywalk görüntülerini gönderebilirim.
şekerim ile de 2 yıldır spor yapıyoruz.

Bugün eltimin kızının nikahı var oraya gidicem..düğün temmuz 16 da..ayy o zamana kadar 3 kilo daha gidermiki acep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…