- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.461
Gönder bacımmmm kuru hasan seviom benBugün yemediysem daha yemem. Geçmiş olsuna geldi arkadaşlarım. Çikolatalı kurvasanlar, peynirli börekler, kurabiyeler getirmişler. Hepsini evdekilere yedirdim. Ben dokunmadım bile.
Gönder bacımmmm kuru hasan seviom ben
Acı gayfe falan da içmion sen ben kahvesiz duramam mesela55 olam bir parti veririm evde ama daha yolumuz çok.Bide benim sıkıntı şu saatlere kadar oturuyorum haliyle acıkıyor bünye. Olmuş 6 saat en son tavuk yediğimden beri. Onunda birisini kedi kapmış ben böyle şansı.......
Bende kahvesizz aslaaAcı gayfe falan da içmion sen ben kahvesiz duramam mesela
Acı gayfe falan da içmion sen ben kahvesiz duramam mesela
Anaa ben ondan mı cıkamıom hicKahve de kabız yapıyo zaten zorla çıktım bugün bir de onu içersem acile kaldırırlar artık alttan lavman operasyonuna.
Anaa ben ondan mı cıkamıom hic
Amaan olsunyinede içerim kahve candır
Al şekeri al şekeri meyvede de şeker var hele karpuzz abovvvOndan olabilir balım komposto tüket. Valla anneme de anlattımSekerPancarii 'in kompostosunu. sabah malzeme alacağım hemen aktardan nar çiçeği şeysi yokmuş evde. eve gelip güzel bir komposto peşine meyve şöleniii
Benim daha 1 saat vağ neğde yaşıon sen balımNaparsiniz gizlaaa ben sahurumu yaptim birazdan
Al şekeri al şekeri meyvede de şeker var hele karpuzz abovvv
Karpuz yemeyebilirim ya zaten az var evde. Aynen şeker sıkıntı onda.
Ama kırmızı erikten kimse uzaklaştıramaz kahvaltı 1 tabak kesin yanına da kompostoooo
Evet buyrun benim. İnanmayan arkadaşlara mapmywalk görüntülerini gönderebilirim.Çok eskiden beri spor yapiyoruz o 5 km yürüyen tatlişlaaşuan 7 bucuk aylik hamile ve 3. Ayindan sonra spor yapmaya başladi hem hamile yogasi yapiyor hemde yürüyüsss yapiyor La Lune mm hemde karatay usulü beslenerek saglikli kilo aliyor fazladan almiyor
Kırıkkaledeyim kuzummmm benBenim daha 1 saat vağ neğde yaşıon sen balım
Evet buyrun benim. İnanmayan arkadaşlara mapmywalk görüntülerini gönderebilirim.
şekerim ile de 2 yıldır spor yapıyoruz.
Günaydın canım...Günaydın kizlaaa
günaydın canimmmGünaydın kizlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?