- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.481
Bugün eltimin kızının nikahı var oraya gidicem..düğün temmuz 16 da..ayy o zamana kadar 3 kilo daha gidermiki acep..
O zaman varya süpper olurrtam 1 ay var kararlı olursan 3 degil 5 bile gider
ikimizde seninle ayni kilodayiz hadi seninle bi yarışa girelimm 7 yi kim once görecek tartidaO zaman varya süpper olurr
Olur canım tabiki..şimdiden kolay gelsin sanaikimizde seninle ayni kilodayiz hadi seninle bi yarışa girelimm 7 yi kim once görecek tartida
Ben de meyve gününe geçicem sahurda..doyulur değil mi..karatayda hiç meyve yemiyodum ben..ben bugün sahurda 10 liraz yarim şeftali 2 kuru kayısı 3 ceviz içi 1 tatli kaşığı bal 3 kaşık yogurt ile yaptigim yoğurtlu meyve salatami yedimm acayip lezzetli ve doyurucu oldu bitiremiyordum nerdeyse
ooo ne yani seninn işinn kolaayda bana kolaymi gelsinnnOlur canım tabiki..şimdiden kolay gelsin sana
kiz diyorum ya nerdeyse bitmiyordu yogurtta vardi ama benimkinde cevizz ve bal da varduBen de meyve gününe geçicem sahurda..doyulur değil mi..karatayda hiç meyve yemiyodum ben..
ooo ne yani seninn işinn kolaayda bana kolaymi gelsinnnhadi bakaliimm hodri meydann
İyiymis..Bunda doyana kadar meyve yiyosun o zaman belki acıkmam diyorum..kiz diyorum ya nerdeyse bitmiyordu yogurtta vardi ama benimkinde cevizz ve bal da vardu
tatlim şöyle düşün acıksanda acikmasada bisey yiyemezsin çünkü oruçsunnİyiymis..Bunda doyana kadar meyve yiyosun o zaman belki acıkmam diyorum..
Hakikaten öyle..zaten iftarda önce iki bardak su peşine diyet yemeği derken midem şişiyo hiç kaçamak olmuyo..tatlim şöyle düşün acıksanda acikmasada bisey yiyemezsin çünkü oruçsunn
Günaydın canım...Kizlar hepinize günaydın
Kizin karnini doyurdum azcik uzandim tubiş
Naparsin ballışımmm
bende kızımı doyurdum sonra ignesini yaptirmak icin s.o gittik ordan geldim şimdide evi toparliyorum dün sahurda o kadar hafif yedim ki simdi bi o kadar rahatimm bugün adet olmam insallah iftara yakın kilomu cok merak ediyorumKizin karnini doyurdum azcik uzandim tubişevi toparlicam birazdan sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?