- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.421
bende yatmadan eşime dedim ki sahura ne yapsam diye sordm sıkılıyor insan gerçektenAyy hergün ayni sıkılıyo insan degisik omlet traifleri bakiyorum bu ara buldukça yazarim
Bi tane de haşlanmiş yumurta ye istersen tubiş acikirsin sonrakizlar ben bu sahurda sadece bi kase yogurda degisik meyveler dograyip yemeyi düşünüyorm ve bol su arti yesilcay bakalm bu şekilde gunum nasil gececek
Eşim iftarda çok yedigi için iki gündür sahur yapmiyo sadece karpuz peynir yiyo ben sadece kendime yumurta yapiyorum onu da hergün degisik yapmak istiyorum gercekten sıkılıyo insan ayni seyi yemektenbende yatmadan eşime dedim ki sahura ne yapsam diye sordm sıkılıyor insan gerçekten
aklimi okudun valla tam simdi bnde onu düşünüyordum belki 1 tanede yumurta yerim diyeBi tane de haşlanmiş yumurta ye istersen tubiş acikirsin sonra
Hee senin günün gelmisti demi sen gece hafif yemeye bak o zaamn regl gelince geceki yediklerin sende kalmasinbu kadar hafif yiyip öğlen olmadan regl olursam hic şasirmayin
aklimi okudun valla tam simdi bnde onu düşünüyordum belki 1 tanede yumurta yerim diye
Hee senin günün gelmisti demi sen gece hafif yemeye bak o zaamn regl gelince geceki yediklerin sende kalmasin
Kestir tubisimm iyi uykularben biraz kestireyimm
Burdym ya benHerkes gitti galdim bi basıma
Geldim gonşu
Afiyet olsun canım..mısır fazla olmuş gibi gibi..bebişine süt olsun..Geçte olsa menümü yazayım
Sahur menemen zeytin peynir salatalık azıcık pide
İftar yayla çorbası fırında kıymalı patates yoğurt
Aslında yasak ama yedim napim 1 tane haşlanmış mısır
Zaten süt olsun diye yedim yoksa yemem bilirsinAfiyet olsun canım..mısır fazla olmuş gibi gibi..bebişine süt olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?