Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok şifalı bişeye benziyo

ben avakadou pek sevmiyorum ama böle bi karışımda güzel olur gibi geldi

afiyet olsun sana

yarışmada sonunculuk bizi bekliyo bu gidişle

dondurma yine kacmissırnaşık şey
kaptan olsaydin hosuna giderdi tarifin kulaklari cinlasinyerimseniben
QUOTE=hiray;9390282]öf ya tost yediiiiiimmm
oğlana yaptım o yemek istemedi elimde öyle sıcak sıcak duruyodu dayanamadıım

güya bu gün kaçamak yapmıycaktımmmm
birde üstüne tereyağ sürmüştüm[/QUOTE]

ustune birde teray mi surdun:1no2: olmamis buiste

gunaydin ben haril haril elma yiyorum simdi bide eksi ohhhhhhhh kacamkcilar sizi yarin tarti gunu kurtaralim pacayi bu hafta bariklava: kizlar listeyi aksmadan yapalim yarin erken giremeyenler gece versin kilosunu aksama olmasin yarin

geldimmm geldimmmm
1 gün girmedim özledim sizi ha opuyorumnanaktan
dün ayzılarımı filan yazdım bugün sizinleyim opuyorumnanaktan
bugün istisna bir gün olacak pasta yiyeceğim kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook kimse sürpriz parti yapmadı ben de kendim pastamı yaparım mumumu üflerim
bu arada elma diyetini bırakıyorum
öğlenleri yemekhanede normal yemeğimi yerim,akşamları da elma,yoğurt filan geçiştiririm. bir de spora başlyacağım en kısa zamanda akannehir :ecrin_bebek:
sen bebeymişin daha canım ya

inşallah bir an önce kilolarından kurtulursun biraz gayret daha çok gençsin
:ecrin_bebek: off offf
bak artık büyüdüm 2 günde zemuszemus kaydirigubbakcemile3
kıs sen lise 3 mi geçtin aaaa
bende orta iki...gamyoncuiremsu
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
şekerler selam

yeriniz varmı
bende katılabilirmiyim aranıza şekerler
anaammm :1shok: kızzz sen ne ara 14 kg aldın :bbo: elma diyetiyle mezun olmuştun senn akannehir
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 herkes kilo aldı hatta ben bugün tartıldım 82 olmuş mafoldumben off off spor şart oldu bana :umursamaz:
opuyorumnanaktan
emoş niye farketmeyelim yokluğunu ay nasıl ağladık salya sümük inanmassan tee arka sayfalara bak...mafoldumbensenağlama

aaa ben bunları 50 defa size söyledim gelin hep beraber yapalım dedim ama kimse ilgilenmedi :umursamaz: klava:
benimde uyumam lazım ama uyuyamıyorumm

dominoşum gelicek daha o kilitler
ben size demedim mi salı günü,yarın yokum diye fisfisfis kaydirigubbakcemile3
eylülce ( 81,0 / 81.0 / 0.0
domination (80.0 / 81.0
usarem (64.4 / 64.2 /
hiray (68.0 / 67.7 / 0.3
hürsultan gelecek mi acaba?
bak site yine beceremedim domiiiiiiiiii nerdesin listeye el atarsin aksam gelince arti yapamadim yinemafoldumben

aa bugün perşembeymiş unuttum kaydirigubbakcemile3 kızlar listeyi toparlarız siz burda olursanız kiloları yerine yazın ben gelince %leri hesaplarım veya aynalar da gelebilirir bilmiyorum ama gelirim ben akşam zemuszemus
bugün benim doğum günümmmm -tatlicadiarzu-

selam kızlar dominoşum doğum günün kutlu olsun kuşum ömrün zayıf ve mutlu doğum günleriyle dolsun inşallah
ben sabaf kalkınca tartıldım 64,5 çıktım yani pek bir kilo vermiş değilim bu arada neyse sizinle birlikte yine sıkı bir diyete başlıycam gene bu günden itibaren
sabah 1 kumru öğlen bir boyoz
az önce çeyrek ekmek arası döner
bir bardak ayran
ay bu nasıl diyet oldu ben anlamadım biri beni toparlasın çabuk

opuyorumnanaktan zemuszemus teşekkür ederim abalcımm opuyorumnanaktan
ahhh ahh zayıf olsam herşey çorap söküğü gibi gelecek ama :sinifsinif:

aa sen nelerdesin kıs 1nokta 73...delikafadulden

hoş geldin canım..a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım sende hoşgeldin
cagla ablam nazco hosgeldiniz arkadaslaropuyorumnanaktan ay ozledik opuyorumnanaktan iyiki geldiniz
bizde özledik şeker hiç sorma hoşbuldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin canım

ay ben karıştırdım iyice öğrenemedim tam olarak bu takımdakileri

kafam karıştı

hoşbulduk canım kız ne var karıştıracak ne çabuk unuttunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM 124. ETAP

1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 / / / %)
nazco ( 65.4 / / / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / / / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / / / %)
hiray (67.7 / / / %)

14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / / / %)

kızlar siz kiloları yerine ayzarsanız ben gelene kadar,gelince % leri hesaplarım :ecrin_bebek:

aa hoşgeldin yazmayı unutmuşum sırnaşık şey
hoşgeldinnn opuyorumnanaktan a.s. :hooray:

günaydın kızlar dün akşam 1 tane karnıyarık,2-3 kaşık bulgur pilavı,çokazpatates tava,yeşil biber yedim.akşam 1 tane elma yedim.1 tanede bayram çikolatası2-3 yudumda ballı avokado yedim.
sabah tartıldım 64,5 geldim.300 gram almışım.nasıl oldu anlamadım.sahura kalkmıyorum gündüz aç susuz oruç tutuyorum.akşamları yemeği abartmıyorum.arada tatlı kaçamağım oluyor ama ne bileyim yaa.canım sıkıldı işte.
neyse bugün sabah spora başladım. leslie sansone ile 3 mil yürüyüş diye bir video.sabah 1 saat o yürüyüşü yaptım.süper birşey.orucum bitince öğle aralarındada callanetics egzersizlerini yapmaya başlayacağım.o dahada güzel bir eğzersiz.bir ara 13 gün yapmıştım.13 günde 2-3 cm incelmiştim.

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza geri döndüm ama kilolarımla son haftada noldu bılmıyorum bıde regl dönemim 4 kilo birden almısım sabah tartıldım 91,5 çıktım valla kilo veren arkadaslara ayıp oldu ama affedın haftaya inş 2 kilo vermiş olarak geleceğim listeye ekleyin beni unutmayın öpüyorum hepinizi dominoş geçmiş d.günün kutlu olsun hayatım muck.

dün okadar yemeğe ikiyüz gram vermişim nasıl oldu anlamadım ama akşam yemeği yemedim sadece gece 1 armut yedim ondan herhaldekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 / 80,0 / / %)
nazco ( 65.4 / 64,3 / / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / / / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / / / %)
hiray (67.7 / / / %)

of işte bu sen hesapla dominoşumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…