- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.281
günaydın kızlar ben dün biraz kaçırdım ipin ucunu,ne yediğime gelince.sağdan başlıyayım saymaya,iftarda küçük bir tabak domatesli bulgur pilavı,bir tabak et haşlama,yarım bardak ayran,3-4 tane süs biberi,yemekten sonra 4 tane ceviz içi,buraya kadar çok kötü değil.dün amirimizin doğumgünüydü onun için işyerinde küçük bir kutlama yaptık.ben niyetli olunca pasta payımı ayırdı arkadaşımbende eve götürdüm.anlaşıldığı üzere bir dilim pasta yedim.bide iki üç tane fıstık yedim.ha birde meyveli soda içtim.sonra dün öğlen pazara gitmiştik arkadaşla niyetli olunca pazardaki herşeyden almak istedi canım.birkaç bişey aldım.birde avokado almıştım.gece yatmadan önce onu güzel bir karışım yapıp hoppp mideye indirdim.şimdi o karışımı anlatayım size.süper bişey ama kaloriside süper.
1/2 avokado,1 adet muz,2 kaşık bal,1 kaşık sarelle,biraz ceviz içi,bunların hepsini blendıra atıp parçalıyoruz.sonra içerisine istenilen miktarda süt ilave ediyoruz.ister içilebilecek kıvamda istersenizde pudinğ kıvamına gelecek kadar süt koyup afiyetle yiyip içebilirsiniz.ben çok sıvı olmayacak şekilde ama içilecek kıvamda yaptım.kızımada pudin kıvamında yaptım.kalan yarım avokadoyada yine bir miktar ceviz ve bal koyup sarelle kıvamında yaptım.sabah kahvaltılarında ekmeğe sürüp yemek için.üzgünüm ama seviyorum ben bu şeyleri.
dondurma yine kacmissırnaşık şeyben bu gün fazla kaçamak yaptım
elmalarımı yedim yeşilçayımı içtim de aralarda atıştırdım
sabah 11 de komşum çağırdı üçübi arada nescafe içtim yanında 3 bisküvi
öğlen 3 kaşık çorba
akşam alışverişe çıktık cornetto dondurma yedim
eve gelince küçük parça çikolata okadar
şimdide yeşilçay içip duruyorum
cuma tartı günü
yarın hiç kaçamak yapmamam lazım
kaptan olsaydin hosuna giderdi tarifin kulaklari cinlasinyerimsenibengünaydın kızlar ben dün biraz kaçırdım ipin ucunu,ne yediğime gelince.sağdan başlıyayım saymaya,iftarda küçük bir tabak domatesli bulgur pilavı,bir tabak et haşlama,yarım bardak ayran,3-4 tane süs biberi,yemekten sonra 4 tane ceviz içi,buraya kadar çok kötü değil.dün amirimizin doğumgünüydü onun için işyerinde küçük bir kutlama yaptık.ben niyetli olunca pasta payımı ayırdı arkadaşımbende eve götürdüm.anlaşıldığı üzere bir dilim pasta yedim.bide iki üç tane fıstık yedim.ha birde meyveli soda içtim.sonra dün öğlen pazara gitmiştik arkadaşla niyetli olunca pazardaki herşeyden almak istedi canım.birkaç bişey aldım.birde avokado almıştım.gece yatmadan önce onu güzel bir karışım yapıp hoppp mideye indirdim.şimdi o karışımı anlatayım size.süper bişey ama kaloriside süper.
1/2 avokado,1 adet muz,2 kaşık bal,1 kaşık sarelle,biraz ceviz içi,bunların hepsini blendıra atıp parçalıyoruz.sonra içerisine istenilen miktarda süt ilave ediyoruz.ister içilebilecek kıvamda istersenizde pudinğ kıvamına gelecek kadar süt koyup afiyetle yiyip içebilirsiniz.ben çok sıvı olmayacak şekilde ama içilecek kıvamda yaptım.kızımada pudin kıvamında yaptım.kalan yarım avokadoyada yine bir miktar ceviz ve bal koyup sarelle kıvamında yaptım.sabah kahvaltılarında ekmeğe sürüp yemek için.üzgünüm ama seviyorum ben bu şeyleri.
:ecrin_bebek: off offfsen bebeymişin daha canım ya
inşallah bir an önce kilolarından kurtulursun biraz gayret daha çok gençsin
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsukıs sen lise 3 mi geçtin aaaa
bende orta iki...gamyoncuiremsu
anaammm :1shok: kızzz sen ne ara 14 kg aldın :bbo: elma diyetiyle mezun olmuştun senn akannehirşekerler selam
yeriniz varmı
bende katılabilirmiyim aranıza şekerler
opuyorumnanaktankızcelerim merhaba...opuyorumnanaktan
çok özledim sizleri............opuyorumnanaktan
kiloları almış bi halde geri geliyom aranıza................
tartılmadım ama baya aldım herhalde..:kedi:
gerçi etrafımdakiler zayıfladın diyo kıyafetlerdede fark yok ama içim içime sıgmıyo sanki patlıycakmışım gibi geliyo..........akannehir
sabah tartılıp gelcem aranıza..
evde net yok artık....
sadece iş yerinden gelebilirim..
malum oglanlar okula başladı..
bizde kapattırmaya karar verdik şimdilik...
biraz geçmişe bakem bugün mesaim var..
sabaha burdayım nasipse..
kaydirigubbakcemile3 herkes kilo aldı hatta ben bugün tartıldım 82 olmuş mafoldumben off off spor şart oldu bana :umursamaz:slm kızlara.s.
bakıyorumda herkes gerı almıs kıloları benım gıbıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu hollandaya gıdıyorum 1-2 hafta kalıp gelıcem aranıza artık bırsekılde katılıp dıyete baslamam lazım kendımı boyle hıc ıyı hıssetmıyorum:jeyyar::jeyyar:
yaza kadar bı 10 kılo vermem gereksositososito
Neslıhanda memlekette baslamıs kıloları almaya donuste oda aramızda olacak boyle gıdersekaydirigubbakcemile3
Akrep kız sen nezaman aldın kıloları hatırladıgım kadarıyla sen 55e kadar dusmustun degılmı-tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktankızlar selam nihayet kavuşabildim size az önce modemim bağlandı veeeeeeeeeeeeeee ben hemen size koştum herkezi çok özledim bu arada kilo almadım ama fazlada veremedim geçmişe bakmaya fırsat yok çünkü birazdan mağazayı kapatıcağız yarın bütün gün geçmişi okurum artık
yeğenimle size mesaj göndermiştim modem yok diye umarım almışsınızdır ve beni izinli yazmışsınızdır yarın görüşürüz artık hepinizi öptüm şekerler
emoş niye farketmeyelim yokluğunu ay nasıl ağladık salya sümük inanmassan tee arka sayfalara bak...mafoldumbensenağlama
aaa ben bunları 50 defa size söyledim gelin hep beraber yapalım dedim ama kimse ilgilenmedi :umursamaz:Peter Kelder'in yazdığı "Tibet'in Gençlik Pınarı" (orijinal adı: Ancient Secret of the Fountain of Youth ) adlı kitapta yer alan, emekli bir İngiliz subayı tarafından Batı’ya aktarılan beş Tibet egzersizinin çok büyük yararları var. Dünyada ilgiyle okunan kitapta sağlık için gerekli fiziksel hareketlerin yani sıra beslenme sırları da var.
Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz.
Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.
Birinci hareket:
Faydaları : Dolaşımı geliştirerek varisli damarlar, osteoporoz ve bas ağrılarına iyi geliyor. Her gün yapmak tüm bedeni gençleştiren bir süreci başlatabilir.
Uygulanışı : Kollarınızı iki yana açarak avuç içleriniz yere bakacak şekilde saat yönünde dönün.
İkinci hareket:
Faydaları : Tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi var. Arterit, osteoporoz, düzensiz regller, menopoz semptomları, sindirim ve bağırsak sorunları, sırt ağrısı, bacak ve boyunlardaki sertliğe iyi geliyor.
Uygulanışı :
1-Sırtüstü yatarak ellerinizi vücudunuzun yanına koyun.
2-Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın
3-Bacaklarınızı yere dik olacak şekilde kaldırırken dizlerinizin dik olmasına gayret edin
Üçüncü hareket:
Faydaları : İkinci gibi üçüncü de tiroit bezlerini, böbreküstü bezleri, böbrekleri, sindirim sistemi organlarını ve prostat ile rahmi de içine alarak cinsel organları gençleştiriyor. Menopoza girmiş ve düzensiz veya tembel regl dönemleri geçirme eğilimindeki kadınlar için özellikle iyi.
Uygulanışı :
1-Vücudunuzu dik tutarak dizlerinizin üzerinde durun.Ellerinizi kalçalarınızın altına dayayın
2-Çenenizi göğsünüze yaklaştırın.
3-Başınızı yavaşça mümkün olduğu kadar geriye doğru eğerken,sırtınızı arkaya doğru esnetin.
Dördüncü hareket:
Faydaları : Tiroit bezi, sindirim sistemi, prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri dolaşım ve lenfatik akış üzerinde canlılık veren bir etkisi var. Karın bölgesini, uylukları, kolları ve omuzları güçlendirir. eğer sinüs tıkanıklığınız varsa bu hareketin burun deliklerinizi açtığını da fark edebilirsiniz.
Uygulanışı :
1-Bacaklarınızı ileriye doğru uzatarak yere oturun.Ayaklarınız hafifçe aralık olsun ve ellerinizi yere koyun
2-Çenenizi göğsünüze doğru eğin.
3-Başınızı mümkün olduğunca arkaya doğru eğin.
4-Kollarınızı düz tutarak ayak tabanlarınızı ve ellerinizi yere basarken dizlerinizi kırın ve gövdenizi yere paralel olacak şekilde havaya kaldırın.Adalelerinizi bir süre kasın ve ardından gevşeyin.
Beşinci hareket:
Faydaları : bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olan dolaşım ve lenfatik akışın geliştirilmesine yardımcı olur. Derin soluk alıp vermeyi, enerji ve canlılığı uyarır. Diğer hareketlerde olduğu gibi özellikle menopoz ve düzensiz regl dönemleri semptomlarını hafifletiyor.
Uygulanışı :
1-Kollarınız dik ve bedeniniz aşağı sarkmış halde ( kobra yılanı ) şeklinde durun. Avuçlarınızı yere koyun. Başınızı yumuşak bir şekilde mümkün olduğu kadar geriye yatırın.
2-Ayaklarınızı ve ellerinizi oynatmadan,kalçanızı yukarıya kaldırın ve vücudunuzla ters v şekli meydana getirin.Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın.
ben size demedim mi salı günü,yarın yokum diye fisfisfis kaydirigubbakcemile3benimde uyumam lazım ama uyuyamıyorumm
dominoşum gelicek daha o kilitler
hürsultan gelecek mi acaba?eylülce ( 81,0 / 81.0 / 0.0
domination (80.0 / 81.0
usarem (64.4 / 64.2 /
hiray (68.0 / 67.7 / 0.3
bak site yine beceremedim domiiiiiiiiii nerdesin listeye el atarsin aksam gelince arti yapamadim yinemafoldumben
aa sen nelerdesin kıs 1nokta 73...delikafadulden
hoş geldin canım..a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım sende hoşgeldinaşkuuuummmmmmmmm
meraba kı..
senin modem geldi..
benim ki gitti..
inan tüm seksiligimi kullandım ama yok adam kapattırdı netimafoldumben
ya bakıyomda hiç yoklugumu farketmemişiniz:umursamaz:
iyi gezmeler..bu tür gezme de kalori yaktırırmı acepCADIARZU
ör anam ör..
bu gidişle ben bu senede örme kazak giycem:hulya:
bizde özledik şeker hiç sorma hoşbuldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cagla ablam nazco hosgeldiniz arkadaslaropuyorumnanaktan ay ozledik opuyorumnanaktan iyiki geldiniz
sende hoşgeldin canım
ay ben karıştırdım iyice öğrenemedim tam olarak bu takımdakileri
kafam karıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım sende hoşgeldin
bizde özledik şeker hiç sorma hoşbuldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım kız ne var karıştıracak ne çabuk unuttunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 /80,0 / / %)
nazco ( 65.4 / 64,3 / / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / / / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / / / %)
hiray (67.7 / / / %)
14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / / / %)
kızlar siz kiloları yerine ayzarsanız ben gelene kadar,gelince % leri hesaplarım :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?