- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.621
ayyy ben gizdan sonnaaa 3 haftada 1 gedeyommm kiz uyumuo etmio bi yerde o yzudn getmeyommm kv lerde 2 hafta 1Her hafta annene gideriz bi bucuk hafta oldu ama baska yerde gorusmustk iftarda bi bucuk hafta olunca annem neydicegini sasirdiiihahahahaha
Tekrarrr gunaudin kizlar vallaha kocam aramyaydi uyurdum ben dahaaaa ouyy uyusammiiiiii uyurum vallaha zati karmn corman ruyalar gorsm yoruldm uyhumdaaaa
evet kilili..kililu sile mi yimahin adi giiiiiiiiii
kililu sile mi yimahin adi giiiiiiiiii
Azar azar yi barim hepsindenAnneme didim bah kililu silee yapmaaa 69kgyum ben tamammi dedim guluyosarma pisiyy suan dedi
Kv daha uzun suruyo gtmemzayyy ben gizdan sonnaaa 3 haftada 1 gedeyommm kiz uyumuo etmio bi yerde o yzudn getmeyommm kv lerde 2 hafta 1
Şölen sofrasi guruyii sizeeHer hafta annene gideriz bi bucuk hafta oldu ama baska yerde gorusmustk iftarda bi bucuk hafta olunca annem neydicegini sasirdiiihahahahaha
Hahahahaha memem sisee giii kizimn muzundsn cehtiAzar azar yi barim hepsindenmemen şişeeee
Uff ya bizi niye kimse iftara davet itmiyiKv daha uzun suruyo gtmemzonada ugrarm pazar...bugun annemde kalcaz pazar baska yerde iftardayik kalablk *25kisilik geleneksel iftarlar lilili annemde bugun yalnuzuzu
Çeker kiz normal orucuzzzHahahahaha memem sisee giii kizimn muzundsn cehtine pis bogazm
Anlamayo uyhusu vaaaa kafasi basmiiyayy moooooonn kilolu şeyler yapma diyi Allah seni
sananeeee sen yion ya anandaŞölen sofrasi guruyii sizee
Kililu şileeee diye yemeh mi olur gi anlamasi ilazimidiAnlamayo uyhusu vaaaa kafasi basmiiy
sananeeee sen yion ya ananda
Hahaaahah ezikmisinz siz nye gtmeynzUff ya bizi niye kimse iftara davet itmiyi
Ayy gunaha girmim ama susadm az once gozm karardi bi an kalkincaÇeker kiz normal orucuzzz
ayy oof yaa bi tencere yisekKililu şileeee diye yemeh mi olur gi anlamasi ilazimidi
Heee yapiyi anamdahaşhaşlı bürek yapiyi aksama sarma var bi tencere yimeden doymam hi
Olsada yisekcok sicaaakkkk
bizdede yohh ama kızları markete yolladim şimdi getirecekler bende yiyceemmmOlsada yisek
Kiz susbizdede yohh ama kızları markete yolladim şimdi getirecekler bende yiyceemmm
valla agzim acikken bilee yandim pistim rabbim oruclularin yardimcisi olsunnKiz suskotu bigun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?