- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.761
Gece vakti niye tartılıyon bacim kac kere dicem sadece sabah aç garnina tartillGafayi yicem ya hilo almisim alin bahın hepsi bugda yaziyi
Surukleyin meniSacindan tutup suruklicem en sonyetti yaaaa
Ne yidin kiiSultanahmete geldim gezmeeeeyediklerimi eritimm
Asla gopma menden partişSuan arabadaym goruosunuz genede sizdem kopmimm
Giz yazsana menünüesmer giz hiç görünmedi bugün ben bu gadan baskiya rağmen bu gadan yiyorsam gruba hic giremeyenleri düşünemiyorum
şeyyyy şeyyyy ıııııı aaaaaa eeeeeeeGiz yazsana menünü
Yaz kız tubiş behliyohhh menü nirdeeeşeyy
şeyyyy şeyyyy ıııııı aaaaaa eeeeeee
Oraya gitmişken bize dua et gisssSultanahmete geldim gezmeeeeyediklerimi eritimm
hatirlamiyom giizzzz kac saat geçti aradan fil hafizasimi.var bende ayollYaz kız tubiş behliyohhh menü nirdeee
Behliyom meniihatirlamiyom giizzzz kac saat geçti aradan fil hafizasimi.var bende ayoll
Pastığmalı yimigta miMenüm
Sahur 2 yumurta peynir zeytin 1 ince dilim ekmek
İftar şehriye çorbası dünden kalan mercimek böreği biraz Pastırmalı yumurta ve salata
Bugün evin bütün camlarını sildim ev
işleride spordan sayılıyomuş
Beraber basliyah gonşuGendimi lapalıycam gonşulaapiģinc lapasi dietini imzaliyorum yarin basliyom
Pastırma kilo yapmazki ye canım sen yePastığmalı yimigta micoh ozledim iyle şeller yimeyi 59 hiloyu goriyim ahtim var baklava yicem o kadr canim cekiyi ki annatamam
Ask ossunduArayim mipartişin dedikodusunu yaparih
yaptm dime gii nasi kotu insanm gi benhahahaha dislamazz oluğmusuunnn neleeeğ yaptın bana neleeeğğ hem içime attimm ekmeeen arasına goydum yidiim niidem bu kadar şiskoyum saniyonn kötü kiz partişs all sama imzaa
Gece vakti niye tartılıyon bacim kac kere dicem sadece sabah aç garnina tartillpartiş imzalaaa
Surukleyin menigafamı yerlere calın benim
SoylememNe yidin kii
Asla gopma menden partiş
Oraya gitmişken bize dua et gisss
Hemen zayiflayahhh. Ayrıca eyiii gesmeler
cips yicene onu yePastığmalı yimigta micoh ozledim iyle şeller yimeyi 59 hiloyu goriyim ahtim var baklava yicem o kadr canim cekiyi ki annatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?