- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.801
Düğün temmuz 16 da..işler daha bitmedi ramazana denk gelmesi ters oldu sadece..Ne güzel canim yardim ediyorsunBitti mi işler düğün ne zaman
Gördüm gördüm..favorim haşhaşlı herdaim..olsada yisek..Aynen yahuuu bugün herkes bi izin vermiş kendinesanki ben yememis gibim yüzsüzce söylüyom bide
Bugün sahur da var hashasliGördüm gördüm..favorim haşhaşlı herdaim..olsada yisek..
Bu nasi mnubakın şimdi bebişlerim sabah kahvalti yapmadim yarim haşlanmış mısır yidiim ondan soonacımina öğleden sonra 1 tabah garpuz yidimm bi tane didi yidim frambuazliii soonraa 4 tane tutku yidimm ağşamda 2 gaşşık pilaavv 1 tabak kuru yidimha bide kadayifff
Ahahaha herkes gene sapittiAy ben çohh yidim helva falan geceden geri dikkatli yemeye başliyorum yiteeerins kilolanmam
Gısganaramm menimzalaaaa
Anam dugun olmadimi halaaSelam kızlar..
Bugün sıcakta çarşıya gittim anam öldüm bittim..bu düğün işleri bitirdi beni..
Coh guzel afiyet olsnMenüm..
Sahur: bolca peynir yedim üç çeşit..şekersiz çay..
İftar: yarım kase tavuk suyu çorba, yumurtalı kıyma, yoğurtlu kabak..
İftar menüm Allah ne verdiyse oldu yorgunluktan bişey yapamadım..
beni gecme giskanirim bahPazartesi tekrar başlıyorum 5 te 5 diyetine..bayramda 75 olmam lazım..
Allah yardım etsin canım. Yoruldugunuza değecek inşallah hayırlı bir iş sonuçta. Rabbim hayırli uğurlu etsin.Düğün temmuz 16 da..işler daha bitmedi ramazana denk gelmesi ters oldu sadece..
Az ye gisssss. Anangilde hep hamır yiyon zatiBugün sahur da var hashasliama az yicem
Bu nasi mnuutanmiysen
Ahahaha herkes gene sapitti
Anam dugun olmadimi halaa
Coh guzel afiyet olsn
beni gecme giskanirim bah
Sağol canım..yok kız partis daha olmadı düğün..kendi düğünümde bu kadar yorulmamıştım..herşey teferruatlı şimdi..Allah yardım etsin canım. Yoruldugunuza değecek inşallah hayırlı bir iş sonuçta. Rabbim hayırli uğurlu etsin.
Az ye kız güvenme guruluğuna..aaa kıskandımmı şimdi benBugün sahur da var hashasliama az yicem
kizzzlaaarrr menume bisey daha eklemek zorundayım selosdan tohat yidimmAfiyet ossundu
Bende bugun yedm yedm smdi bizimkiler misir yio ben isirdim ne kadsr diyet bir kizim[/QUOTE
sapittim.ben sapittim.ne gerekiyorsa yapin hakime hanimm imzallaa
Spoğ yapiyom yakiyomAz ye gisssss. Anangilde hep hamır yiyon zati
İyi bildin spogg yapiyodum
sen varryaaaaa sen espuru yapon inci biz anliyok senikizlaaarrr ben kabiz oldummm nasıl olduğunu anlatayimmii detay verim istermisinizzzmarlin18 SekerPancarii @ParteMoralll - gice gicee ni kadann muuuzibiimm
Burdayım balım telefondan giriyorum şimdik :) herkeşler hammurişi yiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?