- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.781
Afiyet olsun 88lim çok iyiMenüm
Sahur 2 yumurta peynir zeytin 1 ince dilim ekmek
İftar şehriye çorbası dünden kalan mercimek böreği biraz Pastırmalı yumurta ve salata
Bugün evin bütün camlarını sildim ev
işleride spordan sayılıyomuş
Napah yaşil göslü ve güzessinAsk ossundukimse beni cekemiyy
Tisikr ederm sana coh seviyimNapah yaşil göslü ve güzessinhemideh kilonu göstermiyon
SöylesaaaneeSoylemem
Bana hep sivvTisikr ederm sana coh seviyim
Senin gardaşinin mi
Evettttt coh gozel deymi gishkanSenin gardaşinin miay Masallah 62 nedirr gii gopacaahhh
bakın şimdi bebişlerim sabah kahvalti yapmadim yarim haşlanmış mısır yidiim ondan soonacımina öğleden sonra 1 tabah garpuz yidimm bi tane didi yidim frambuazliii soonraa 4 tane tutku yidimm ağşamda 2 gaşşık pilaavv 1 tabak kuru yidimha bide kadayifff
Gısganaramm menEvettttt coh gozel deymi gishkan
Ayy oruçken çok zor olur canimmSelam kızlar..
Bugün sıcakta çarşıya gittim anam öldüm bittim..bu düğün işleri bitirdi beni..
Afiyet olsun gayet guzel menünnMenüm..
Sahur: bolca peynir yedim üç çeşit..şekersiz çay..
İftar: yarım kase tavuk suyu çorba, yumurtalı kıyma, yoğurtlu kabak..
İftar menüm Allah ne verdiyse oldu yorgunluktan bişey yapamadım..
Hemde nasıl..dilim dışarda eve zor düştüm..eltimin kızı evlenecek kendisi kv ye bakıyo bende çarşı işlerine koşturuyorum yardım amaçlı..Ayy oruçken çok zor olur canimm
Ne güzel canim yardim ediyorsunHemde nasıl..dilim dışarda eve zor düştüm..eltimin kızı evlenecek kendisi kv ye bakıyo bende çarşı işlerine koşturuyorum yardım amaçlı..
Sağol canım..ayy bugünkü menüler beni benden aldı..maşaklah herkesin izin günüymüşAfiyet olsun gayet guzel menünn
Aynen yahuuu bugün herkes bi izin vermiş kendineSağol canım..ayy bugünkü menüler beni benden aldı..maşaklah herkesin izin günüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?