- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.741
ayy bu gişi hem gisganc hem.guru hem gendini bilmezz mutevaaziitubisss gülmehten öldüm Tek takildiğim konu şu oldu kim ki o gısganç guru ahlima bi gonşu geliyi ama marlis mi hii
selosss yapma bunu canımı iste menumu isteme bendenn ama şunu bil ve icin rahat etsin bannaağim gadan bile ehmehh yimediimmmAz mi yoh artihkendi menünü masumlaştirmaya çalisma tubis yaz cabuh
Ayy kim kine bah iyce şüpelendimayy bu gişi hem gisganc hem.guru hem gendini bilmezz mutevaazii
Ama kadayif yidin demiiselosss yapma bunu canımı iste menumu isteme bendenn ama şunu bil ve icin rahat etsin bannaağim gadan bile ehmehh yimediimmm
Aaaaa hiç üstüme alınmıyom.hem guru hem gozel diyo kissss. O ben olamam imkansıztubisss gülmehten öldüm Tek takildiğim konu şu oldu kim ki o gısganç guru ahlima bi gonşu geliyi ama marlis mi hii
Pehi dostum hemn donecem behleyin meni aybalamOgren sonra bize de ogret tamam mı pinki
Ye kız ye.sismezsen aramıza almiyohhYoohh baciiimmm güzellih zayiflih başa belaaanladim men munu bende yiyip yiyip şişecem araniza girecem yess off korss
Niye hi sende gurusun bek de gösessindir alin alin sen alin mence üstüneAaaaa hiç üstüme alınmıyom.hem guru hem gozel diyo kissss. O ben olamam imkansız
Vazgiçtim men gidiyom yimem şişmemYe kız ye.sismezsen aramıza almiyohh
Evet hepsi onun suçu. Biz bişey yapmadık
Menüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim
İhi tam çikilata micipis mi pide kenari mi afiyet ossundu
Sen demişsin pinki nin suçu yokkkk
Anamla konuşuyon şuan
Okadarda coh deeel bacim hahahahahaKizlar bugün kendime izin verdim.baştan soyliyim de .bu menü ne böyle demeyin
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, turp , sucuk (3 er dilim )3 dilim ekmek birisine nutella sürdüm
Ara, bir avuç badem ceviz, iki kare bitter
Aksam, bir kase çorba, salata, zeytinyağlı bakla
Ara bir meyveli yogurt
Spor, 2 saat yürüdum
Bende oyleym yaa hep ya hiccccKız biz normal yiyemiyohhhh. Kendi adıma konusuyom haaa yanlış anlama olmasın. Ben vur deyince öldür anliyom da
Allah seni kahretmesin kiz bu neeeeeeeee dogru duzgn bsy yapip yieydin bu nedir ya cipis mipiss tuuuuuuhyaziyom ne yidigmimenemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu sunra ihi dene cikilataa bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu ecikde pidenin kenarindan goparttim iste bu gun bunlagi yedim ewet yedim onlagı gahpe iciyom simdikde
Ne diyemki sana benMenüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim
Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hreebu grupta beni giskanan ćekemeyen etiket yaptığım halde beni etiketlemeyen coohh giskancc bi insann vaarr benn bu şartlar altında bu grupta daha fazla galamamm yapamam bunu bu kişi gendini biliyor hem guru hem gıskanç bi bağğyann gidip gendime topik açacammmtopigimin adidaa eli gadar ehhmekk yiyenler
Ayy kim kine bah iyce şüpelendimbuldum moon ivit ivit o
kendine hahsuzlik etme bacimAaaaa hiç üstüme alınmıyom.hem guru hem gozel diyo kissss. O ben olamam imkansız
Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hreeimzalaaa sekerrrrrr
Arayim mihee simdikde seniynen gonusacam dayah zamani darling
Ne diyemki sana ben
Sacindan tutup suruklicem en sonyetti yaaaaGafayi yicem ya hilo almisim alin bahın hepsi bugda yaziyi
OluuuArayim mipartişin dedikodusunu yaparih
hahahaha dislamazz oluğmusuunnn neleeeğ yaptın bana neleeeğğ hem içime attimm ekmeeen arasına goydum yidiim niidem bu kadar şiskoyum saniyonn kötü kiz partişs all sama imzaaOkadarda coh deeel bacim hahahahaha
Bende oyleym yaa hep ya hicccc
Allah seni kahretmesin kiz bu neeeeeeeee dogru duzgn bsy yapip yieydin bu nedir ya cipis mipiss tuuuuuuh
Ne diyemki sana ben
Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hreeimzalaaa sekerrrrrr
suphelerdeym
kendine hahsuzlik etme bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?