Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubisss gülmehten öldüm Tek takildiğim konu şu oldu kim ki o gısganç guru ahlima bi gonşu geliyi ama marlis mi hii
ayy bu gişi hem gisganc hem.guru hem gendini bilmezz mutevaazii
Az mi yoh artih kendi menünü masumlaştirmaya çalisma tubis yaz cabuh
selosss yapma bunu canımı iste menumu isteme bendenn ama şunu bil ve icin rahat etsin bannaağim gadan bile ehmehh yimediimmm

Evet hepsi onun suçu. Biz bişey yapmadık
Hee aynen iyle o dedi yin gari didi

İhi tam çikilata mi cipis mipide kenari miafiyet ossundu
Seni gibertecem
Sen demişsin pinki nin suçu yokkkk
Hee gunahsızım men
Anamla konuşuyon şuan
hee simdikde seniynen gonusacam dayah zamani darling

Okadarda coh deeel bacim hahahahaha
Kız biz normal yiyemiyohhhh. Kendi adıma konusuyom haaa yanlış anlama olmasın. Ben vur deyince öldür anliyom da
Bende oyleym yaa hep ya hicccc
yaziyom ne yidigmi menemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu sunra ihi dene cikilataa bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu ecikde pidenin kenarindan goparttim iste bu gun bunlagi yedim ewet yedim onlagı gahpe iciyom simdikde
Allah seni kahretmesin kiz bu neeeeeeeee dogru duzgn bsy yapip yieydin bu nedir ya cipis mipiss tuuuuuuh
Ne diyemki sana ben
Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hree imzalaaa sekerrrrrr
Ayy kim kine bah iyce şüpelendim buldum moonivit ivit o
suphelerdeym
Aaaaa hiç üstüme alınmıyom.hem guru hem gozel diyo kissss. O ben olamam imkansız
kendine hahsuzlik etme bacim

hahahaha dislamazz oluğmusuunnn neleeeğ yaptın bana neleeeğğ hem içime attimm ekmeeen arasına goydum yidiim niidem bu kadar şiskoyum saniyonn kötü kiz partişs all sama imzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…