- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.541
offf be kızım sen nediyosun yacanım arkadaşlarım..
hepinizi takımımı sevdigimi biliyorsunuz..
elimde olmayan sebepleri biliyonuz (evde netin olmaması,iş yerinde gireremem)ben sizlerin hızına yetişemiyom..
sizlere haksızlık oldugunu düşünüyom. o yüzden takımdan ayrılmak (aslında hiç istemeyerek) istiyorum..
umarım beni anlarsınız..ben düzenli paylaşım yapamıyorum..ve takımda kalmanın en önemli ve faydası çok olan bu özelligine uyamıyorum..
bu ne kk dan ne takımdan nede diyetten vazgeçtigim anlamında degil..
yine fırsat buldugumda gelecegim ilk kapı bu takım ama sizler çırpınıp duruyonuz ben haftada iki gün gelip kilo bildirimi yapıp çıkamam..
hepinize haksızlık olur..
artık benim hakkıma ne yazcaksınız bilmiyom..
1.73(paylaşımda bulunmadıgı için takımdan ayrıldı) ay çok zoruma gitcek valla..sanki sizleri sevmiyomuşum gibi
1.73(kendi istegi ile ayrıldı) yok bu da olmaz çünkü hiç istemiyorum
1.73(elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldı) nıt olmadı..ayrılmak kelimesi hoşuma gitmedi..
1.73( )
ah kardeşlerim valla siz biliyonuz...
ne yazcanız bakam ama sizi çok sevdigimi unutman
tebrikler canım güzel haberler gelmeye başlıyo ne güzel:lepi:alkisalkisalkiskızlar ben 1 kg vermişimhihoyyyt haberiniz olsunopuyorumnanaktan
sanada bravoooooalkisalkisalkisalkisalkisalkisbana gelince kizlar 500 gr gitmis bu hafta
eveeet sanada bravoooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkismiriba herkeşlere...Şeniz
70.6 dan 68 kg düştüm..delikafadulden
yani 2.6 kg virdim...:sm_cool:
öffföffff dövcem artık ben bu kızıkızlar şu size yazdığım kuralları bile uygulayamıyorum bakınsana mafoldumben benim bir an önce düzene girmem lazım.Bu nedenle izne ayrılmaya karar verdim.En fazla 2 hafta yokum yani.Ama 2 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak
Takım size emanet,Aslı ablacım bildirimi de yap listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta yine hazırlamazsak kesin kapatılır takım çünkü Kalliste çok kızmış belli :1no2: :çok üzgünüm:
Kurallara uymayı ihmel etmeyin,bakın bu hafta herkes kilo vermiş ben hariç :çok üzgünüm: ama 2 hafta sonra muhteşem bir şekilde geliyorum gamyoncuiremsu Kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah kabul etsin canımKızlar bugün oruçluydum cokacimcoook
sirkeli su, yeşil çay, çorba ve lahana yedim spor yaptım hihoyyytyatarken 1 elma yiycem yeşil çay içerim nasipse
bugünlük bukadaryerimseniben
bana bak aslı sende gel bakalım artıkahanda geldim kurtarıcınız geldi çekilin bakim
rahat bir oh çekin bakim lülülülülülü
eğer teyze olamazsak bir oklavada sana geliyo güzelim ona göre hadi bakalım haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktangünaydın kızlar ne yazıkkı ne doğru dürüst paylasımda bulunabıldım nede dıyet yapabıldım ilk iki gün çok güzeldi ama sonra..... çalışmaktan bir türlü kendime zaman ayıramıyorum bide bu hafta acayip bir durum söz konusu 91,5 iken birden bire 93,5 olmusum:1shok: bunun sebebini inanın ki bende bilmiyorum en kısa zamanda bir test alıp duruma bakmam gerek kilo veren arkadaslara ayıp oluyor farkındayım eğer bir sürprizle karsılasmazsam bu hafta söz veriyorum toparlanacagım anlayışınız için teşekkür ederim benneyaptımki
günaydın kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum,kendimide tabiki.alanlarda üzülmesinler arada olur böyle sağlık olsun.kaptan hoşgeldin.iyiki geldin domişde gelemiyecek bugün sen gelmesen halimiz haraptı.gerçi yarım yamalak yapmaya çalışırdık ama.geldiğin iyi oldu.
3.TAKIM **125. ETAP **
sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.5/0.1/0.13% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (57.0) (HAMİŞLİK NEDENİ İLE AYRILMIŞTIR)
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (83.5/83.0/0.5/0.60%)
Harikaaa ( 63.9/63.5/0.4/0.63%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (677.9/676.9/1.0/0.15%)
MERHABA KARDEŞ TAKIM...LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİNİZ...ONA GÖRE HEMEN BİLDİRİM YAPICAM..TEŞEKKÜRLER..opuyorumnanaktan
slm hursultan kaptan 5 den sonra gelirim deisti ama bi aksilik cikarsa o saaten sonra bi bak sende tum takimlarin listeleri bizde bu hafta ona gore unutmayalim bu haftada unutursak diskalifiye olacaz ...... kiz o kadar kilo almisin yine insallah guzel bi haberle gelisin teyze oluruz:ecrin_bebek: yoksa benim elimden kurtulamasinklava:
tamam canım bol bol içicem suyumu bu arada diğer takımların liste kontrolümü bizde ben pek çakmıyorum kızlar şutarafagitti
evet canım geçen hafta yapıcaktık ama unutunca bu hafta yine biz vericez takımların listesini.valla bende çakmıyorum ama paylaşım alanını inceliyorum şimdi nasıl yapılır falan diye.sonuçta hepimizin bilmesi lazım.bak şimdi kaptanda yok yardımcıda bizlere kaldı görev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?