- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.621
slm hiray protein rejimini arkadasim deniyo yarin bi hafta olacak tartilinca haber veririm sanaben geldimmmm
hfata sonu pek dikkat etmedim yediklerime neyapayım
annemin yemeklerini çok özlüyorum
kadıncağız ne kadar yersek o kadar seviniyo
anneciğimi sevindireyim dedim bende
ya ben protein diyetine takıldım merak ettim
aklımda kalmasın bi deneyeyim dedim
yarın başlıyommmmm
Huuuuvereliniortak kızlar ben takıma alınıyormuyum yoksa dış kapının mandalı olarakmı kalıcamlmaz:
GÜnaydın kızlar haftasonu boŞluyoruz topİmİzİ benİm laptop yapılsa keŞke
neyse haftasonu dİkkat ettİm hemen vermİŞİm bugunden İtİbaren sporada baslıyorum aksam yemeĞİ olarak elma havuÇ suyu İÇmeyİ dÜŞÜnÜyorum bu hafta kesİn 3 kİlo gİtmesİ gerek ÇÜnkÜ kıyfetlerİmde dar gelİyor sabah;
yarım sİmİt ve aÇık Çay bİrazdan yeŞİl Çayımı İÇİcem
haysem tatlım topİĞe yazalı 1 hafta oldumu olduysa 1 hafta daha deneme sÜren var
:lepi: evet 1 olduk bu haftada ilk 3 de olmaliyiz usarem sanada koly gelsin bu hafta icin orucunuda allah kabul etsin:1hug:kızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom
slm hiray protein rejimini arkadasim deniyo yarin bi hafta olacak tartilinca haber veririm sana
lmaz: kiz abla deme oyle gecen hafta basladin zaten kaptan gelsin cagla ablam ciktiya:sinifsinif: listeye alir insallah snei bu hafta
takimin gozu senin ustunde hursultan hadi bakalim hem kilo verecenhem derece bekliyoruz sendenkaydirigubbakcemile2
sengözlerimebaksanabcanlar takıma alınana kadar kiloları vercemdelikafadulden bişe degilde-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.
Bende bugün kahvaltıya başladım 1 hafta sonra
sirkeli su sonrası yağsız tuzsuz domates salatası çay elma yeşilçay birazdanda kabak pişirdim bana diyete uygun ondan yiyip 1 baradk ayran içerim
:roflol:haysem abla walla takimda olupta kilo verememekten se takimda olma da yeter ki kilo ver bend emi ciksamki takimdansengözlerimebaksanabcanlar takıma alınana kadar kiloları vercemdelikafadulden bişe degilde-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
klava: rose14 ne zaman geliyorsun sen gelecem deidn gelmedin daha klava: niyeti bozdun sen herald eyine dur snei msn de bi yakalayim:jeyyar: gerci gecen gun yakaladim cevap bilene vermedin alacagin olsun:sinifsinif:
ben tüm simitlerimi hediye ettim hala var gözüküyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?