- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.661
sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..
öğlen :balık ,bir dilim ekmek..
akşam: haşlanmış makarna ....
off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..:sinifsinif:
sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..
öğlen :balık ,bir dilim ekmek..
akşam: haşlanmış makarna ....
off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..:sinifsinif:
aman offffff yoruldum bugun simdik guzel bi cay demledim bebisleri yatirip tv izliycem:hulya: domiiii kiz hosgeldin anam sneinki nasil izin oyle bizden kopamiyon demiopuyorumnanaktan gel guzelim gel arada uzaklasinca kkda geliveriyor tekrar kilolar....... walla bugun ne yedim yazmayacam aksama kadar guzeldi aksam:umursamaz:
yedim bile şekeriiiimm
ben beceremiyorum diyet yapmayı
bütün günü güzel geçiiriyorum
akşamları dayanamıyorum
elma diyetinide yapamamıştım zaten
akşam yemeği olark 2 poğaça 1 dilim kek yediiiimmmm
protein diyetite yalan oldu anlıyacağınız
tebrikler dominoşum az dikkat et sen 79 bile olursun ha gayretkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkiskızlar giremicem dedim ama erken kalktım bugün tartldım 82 olmuşum :dance: ya 83tüm ya hani naniknanik
şimdi kahvaltımı yapıcam sizinle sevncimi paylaşmak istedim 2 hafta sonra yanınızdayım hemde söz 80 kg olarak vereliniorta
kuzum triplere girmedim aaaklava: adım çıkmış dokuza gibi oldu :umursamaz:
ayrıca kilo alan bir insan tabi mutsuz olur göbek mi atayım kilo aldım diye :dilcikar: :roflol:
Hem artık düzenli,şirin bir günlüğüm var bu sefer kararlıyım bak cuma 83tüm bugün 82 zemuszemus
bencede sen artık 64leri bırak ya seni 63.9 bile olsa artık 64 görmek istemiyoruz :hulya:
:roflol:
neyse kızalr perşembe günü bir aksilik çıkmazsa görüşürüz yine perşembeye kadar fırsat bulursam girebilirim arada. opuyorumnanaktan Öpüyorumm opuyorumnanaktan Şeniz
oh afiyet olsun kuşum kaydirigubbakcemile:bbo:bu arada bayanlar bugün toplam 2 dilim kek-4 dilim peynirli börek yedim :kedi:
ama toplam kaydirigubbakcemile3
bir de taaa çocukluğumdan kalma bir ipim vardı birgün lazım olur diye atmamıştım.bugün onu çıkardım alt katımızdaki komşular taşındı,ev boş delikafadulden ben de ip atladım hihoyyyt hem çok kısa sürüyor mesela 1 dk civarı bir sürede 50ye kadar atladım kaydirigubbakcemile2 her gün düzenli olarak ip atlıyorum bundan sonra zemuszemus kaydirigubbakcemile2
sağol şeker sen napıyorsun bakalım :1hug::1hug:kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom
ya şu leslie ablayla yürüyüşü bende merak ediyorum nasıl bişi ki bukızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.
bak bide kimseye göstermeden imha ediyo görüyormusunuz oh oh afiyet olsun poaçalar kekler nediyo bu kız yaaaa :mymeka::mymeka:delikafaduldenkafamçokkarıştıaz önce dolapta küçük bi çikolata buldum
kimse görmeden attım ağzıma
sizdende bi şey saklıyamıyorum
yerken yazmam lisyete diye aklımdan geçiriyorum ama parmaklarıma hakim olamıyom yazıveriyolar hemen
kızlar şimdi poğaça ve kek yapıyoruuuuuuuummmmm
kursa giderken götürücem çayla yiycezzzz
ben yemesem ii olurda nasıl durucam yemedennnn
hoşgeldin şeeeker her zaman bekleriz bizde gelirizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhabalar 14. takım
ben 3. takımdan geldim.eylulce ve domination bize uğruyorlar sağolsunlar.bende iade-i ziyaret maksadıyla size bir uğrayayım dedim.umarım herkes istediği kiloya doğru istikrarlı bir şekilde ilerler..
hoşçakalın..kendinize iyi bakın emi? opuyorumnanaktan
simitler için teşekkürler emoşum bizdende sana kocaman sevgiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızcelerim hepinize simitler afiyet olsun..
bunlar kalorisiz light simit..
içinde sadece fazla miktarda sevgi var
zemus cugum seni unutmadım ama puanım yetmedi..
bi dahakine başta sen olcan..
sanada burdan sıcacık gönderiyomopuyorumnanaktan
tebrikler hürsultancım devamını bekliyoruz artık ha gayret yoksa sopalar çıkacak ona görezemuszemuszemuszemusKIZLAR KIZLAR SABAH TARTILDIM 1 KİLO GİTMİŞ BİLE AKŞAM 30 DK TEMPOLU YÜRÜDÜM MEYVA SULARIMIDA İÇTİM KENDİMİ AZDA OLSA HAFİFLEMİŞ HİSSEDİYORUM
SABAH YARIM SİMİT VE ÇAY
DEMİNDE BİR YEŞİL ÇAY İÇTİMkafamçokkarıştı
BİRAZDANDA BİR KOCAMAN YEŞİL ELMAAAAAA
sende hoşgeldin şeker herzaman bekleriz sana içecek bişiler ikram edelim:içelim::içelim:selam 14. takım..Ben 8. takımdan Nihal..Gezmeye çıktım size de uğradım nasıl keyifler??
günaydın kızlar sabah geç kalmışım işe eşim getirdi yolda yaptım kahvaltımı bana kepekli simit kendinede 3 büyük dilim böööörek almış:sinifsinif: mecbur araba kullanıyor diye ben yedirdim bööööörekleri ama kızlar azcık bile olsa tatmadım böööreklerden sadece kokusundan faydalandım oda kilo yapmaz heraldeakannehir eşim bile şaşırdı bu duruma dedim ki eğer bu böreklerden yersem kk daki kızlar beni bu sefer kesin diskalifiye ederler,edersiniz demi? ama kızlar bu hafta inşallah dereceye girecem takımımızı ilk üçe sokucam sengözlerimebaksanab
beni kimse merak etmemiş ama ben bir açıklama yapayım artık kızlar biz kocişle balık avlamaya meraklandık kaç haftadır hafta sonları bazan gece bazanda gündüz balığa gidiyoruz sürep dinlendiriyo insanı çokta zevkli cumartesi akşamı balığa gittik pazarda orada geçirdik sonra bu sene tatil yapamadık diye adaya kaçıverdik oradan herşey plansız oldu kimseye haber veremedim dün akşam döndük oradan kusura bakmayın artık bu hafta sonuda balığa gidicez ama artık böyle kaçamak yapmayız
diyetegelince pek diyet yapamadım ama sadece 300gr cık almışım onuda cumaya kadar veririm artık
bu gün yediklerime gelince
sabah 1 kumru çay
ara iki dilim peynir
öğle yarım kumru daha
az önce bir avuç leblebi
form çayımı içmek istedim ama kokusundan midem bulandı yarım bıraktım
iki litre su
buralardayım daha gelen olursa seslensin laflarız biraz
nazcooo bu kumru kaşarı yağlı yağlı içinde sosis salam sucuk bol ketçap mayonezli yenen tost çeşidi bişey değilmiklava: bide öğlen yarım daha götürmüşsün ohhhhh
laf aramızda bende çok severim ve çeşmeden başka yerde yemem:asigim: Benim kocişte istiyo balık tutmayı nasıl eğlenceli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?