Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cicilerim ben yine ders molasında gelmiştim mola bitti derse devam yarın uğrayamam ama perşembe günü gelebilirim belki söz vermeyim şimdiden.Hadi canlanın biraz geçen hafta süperdiniz hihoyyyt tempo tempooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
görüşürüz hadi domi kaçar -tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan

aman offffff yoruldum bugun simdik guzel bi cay demledim bebisleri yatirip tv izliycem:hulya: domiiii kiz hosgeldin anam sneinki nasil izin oyle bizden kopamiyon demiopuyorumnanaktan gel guzelim gel arada uzaklasinca kkda geliveriyor tekrar kilolar....... walla bugun ne yedim yazmayacam aksama kadar guzeldi aksam:umursamaz:

kızlar bugün yediklerimi yazıyım cokacimcoook
sabah domates 1dilim kepekli ekmek yarım fırınlanmış patates 1 elma
öglen çocuklar kıymalı yiyodu dayanamadım yarıma yakın yedim 1-2 lokma kek :kedi:biliyorum fazla kaçtı -tatlicadiarzu-yarın telafi ederim inş
akşamda 2 kaşık nohutlu pilav meyvalı soda

egzersiz yapamadım temizlik yapıyorum okadar yoruldumki yapacak halim kalmadı kafamçokkarıştı

ben bu gün yediklerimi yazmasam daha iyi olur

canım sıkıldı bi diyeti doğru düzgün yapamadım
plateste yapamadım uyuyordum çünki

yarın bütün gün et yerim artık

perşembeye kilom azalır belki

sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..

öğlen :balık ,bir dilim ekmek..

akşam: haşlanmış makarna ....

off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..
:sinifsinif:

günaydın kızlar sabah geç kalmışım işe eşim getirdi yolda yaptım kahvaltımı bana kepekli simit kendinede 3 büyük dilim böööörek almış:sinifsinif: mecbur araba kullanıyor diye ben yedirdim bööööörekleri ama kızlar azcık bile olsa tatmadım böööreklerden sadece kokusundan faydalandım oda kilo yapmaz heraldeakannehir eşim bile şaşırdı bu duruma dedim ki eğer bu böreklerden yersem kk daki kızlar beni bu sefer kesin diskalifiye ederler,edersiniz demi? ama kızlar bu hafta inşallah dereceye girecem takımımızı ilk üçe sokucam sengözlerimebaksanab

sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..

öğlen :balık ,bir dilim ekmek..

akşam: haşlanmış makarna ....

off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..
:sinifsinif:

aralarda bişey yemiyomuusn canım? aç kalma o seni dahada halsiz yapar.Bi yandan hastalık bi yandan diyet zor olur kendini yormayasakkelime

eylülce kaç bebişin var(Allah banada nasip etsin) valla çay dedin şimdi canım yine istedi o yediklerini akşam değilde öğlen yeseydin bişey olmazdı ama akşam olunca mideyi yormuşundur lmaz:

hiraycım ikindiyi sıkı tutarsan belki akşama daha az acıkırsın ne dersin?
ben öle yapıyorum çünkü
işyerinden çıkmadan yani 18:00 cıvarı elma yiyorum galeta,2bisküvi çünkü yolum uzun eve gidincede açlığım körelmiş oluyor ama yinede 1 tabak ne yemek varsa yiyorum gece de acıkmıyorum bide aralarda fındık özellikle badem atıştırıyorum bunlarda bağırsaklarımı yumuşatıyor ve tok tutuyor.4-5 adet:1closedeyes:

tebrikler dominoşum az dikkat et sen 79 bile olursun ha gayretkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
kız göbek at tabi bak göbek atmak zayıflatıyo ona göre buda bir yöntemdelikafaduldenhihoyyyt
oh afiyet olsun kuşum kaydirigubbakcemile:bbo:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom
sağol şeker sen napıyorsun bakalım :1hug::1hug:
ya şu leslie ablayla yürüyüşü bende merak ediyorum nasıl bişi ki bu
bak bide kimseye göstermeden imha ediyo görüyormusunuz oh oh afiyet olsun poaçalar kekler nediyo bu kız yaaaa :mymeka::mymeka:delikafaduldenkafamçokkarıştı
hoşgeldin şeeeker her zaman bekleriz bizde gelirizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
simitler için teşekkürler emoşum bizdende sana kocaman sevgiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tebrikler hürsultancım devamını bekliyoruz artık ha gayret yoksa sopalar çıkacak ona görezemuszemuszemuszemus
selam 14. takım..Ben 8. takımdan Nihal..Gezmeye çıktım size de uğradım nasıl keyifler??
sende hoşgeldin şeker herzaman bekleriz sana içecek bişiler ikram edelim:içelim::içelim:

o böreklerden yememişsinya güzel bir öpücüğü hak ettin bravo sana kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

beni kimse merak etmemiş ama ben bir açıklama yapayım artık kızlar biz kocişle balık avlamaya meraklandık kaç haftadır hafta sonları bazan gece bazanda gündüz balığa gidiyoruz sürep dinlendiriyo insanı çokta zevkli cumartesi akşamı balığa gittik pazarda orada geçirdik sonra bu sene tatil yapamadık diye adaya kaçıverdik oradan herşey plansız oldu kimseye haber veremedim dün akşam döndük oradan kusura bakmayın artık bu hafta sonuda balığa gidicez ama artık böyle kaçamak yapmayız
diyetegelince pek diyet yapamadım ama sadece 300gr cık almışım onuda cumaya kadar veririm artık
bu gün yediklerime gelince
sabah 1 kumru çay
ara iki dilim peynir
öğle yarım kumru daha
az önce bir avuç leblebi
form çayımı içmek istedim ama kokusundan midem bulandı yarım bıraktım
iki litre su
buralardayım daha gelen olursa seslensin laflarız biraz

nazcooo bu kumru kaşarı yağlı yağlı içinde sosis salam sucuk bol ketçap mayonezli yenen tost çeşidi bişey değilmiklava: bide öğlen yarım daha götürmüşsün ohhhhh
laf aramızda bende çok severim ve çeşmeden başka yerde yemem:asigim: Benim kocişte istiyo balık tutmayı nasıl eğlenceli mi?

yok be güzelim kumru sadece simit ekmeğinin içinde tulum peyniri ve domates var onlarda azcık ondan yedim:kedi:
balık tutmak çok zevkliymiş ilk önceleri ben sıkılırım sandım ama çok eğlenceli şimdi ben başlıyorum hafta başından sayıklamaya gidicez dimi diye gör hasta balıkçı oldumdelikafaduldendelikafadulden

Kızlar bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim kepekli ekmek domates salatası
öglen mercimek çorbası
yeşilçay
elma 1 simit

daha yemeyi düşünmüyorum misafirimde gelecek ama kendimi tutcam inşaAllah
bugün reglim egzersiz yapamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…