- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.521
Aazmin daim olsun canımm başaracağız inşallah1 hafta bana 900 gr olarak geri dondu ya neyse bu hafta 120 hedefledim cumaya 120 olcam...
Ben kilolarimi vereli çok oldu canim 75 kiloyla kizimi sütten kesince başladim ve 1 senede 57 kilo oldum 57 yi baya uzun sure korudum sonra bi ara 61 kiloya çiktim ve buraya geldim hedef kilomu iyce düşürüp 52 kiloya indim şimde koruyorum insallah hicc almicam boyum 165 tatlimAa cok tebrik ederimyaa darisibasimiza sevin mutlu ol hakkin buraya kac kg ile geldinboyun kacti
Tesekkur ederim tatlim destegin icin1 hafta bana 900 gr olarak geri dondu ya neyse bu hafta 120 hedefledim cumaya 120 olcam...
Olursun canim ne kaldi 60 aKiz bende60olsam senin gibi sevinecem gobek atcammmm
Evett üst beden 34 36 alt beden 36 bazen 38Sen simdi 36 ben misin ne guzelll
Bende 3 haneliyim canım birlikte birbimizi gazlıyabilirizTesekkur ederim tatlim destegin icinYa bi turlu su 3 haneli rakamlardan kurtulamadim ya
Olsun kuzum moral bozmadan devammm1 hafta bana 900 gr olarak geri dondu ya neyse bu hafta 120 hedefledim cumaya 120 olcam...
Bende 3 haneliyim canım birlikte birbimizi gazlıyabiliriz[/QUOTE
bencede 16 kilo verdim hala 3 lu rakamlar ya fenalardayim...
Cok destek oluyorsunuz gercekten cok tsk ederimOlsun kuzum moral bozmadan devammmbaşariciiz
Yok canm ben ev hanimiyim 25 yasindayim biri ikiz uc cocuk annesiyim diyarbakirliyimSatış Temsilsici ve ön muhasebe canım 35 yaşındayım ya sen çalışıyor musun kaç yaşındasın.
Kiz simdi cok zayif deilmisin boyun iyi sanki bana cok zayifmissin gibime geliyo fazla fazlaBen kilolarimi vereli çok oldu canim 75 kiloyla kizimi sütten kesince başladim ve 1 senede 57 kilo oldum 57 yi baya uzun sure korudum sonra bi ara 61 kiloya çiktim ve buraya geldim hedef kilomu iyce düşürüp 52 kiloya indim şimde koruyorum insallah hicc almicam boyum 165 tatlim
Bende 60 inersen belki 59 58 de yaparim gucume bagli bi ineydik ineydik ineydik ineydikKiz simdi cok zayif deilmisin boyun iyi sanki bana cok zayifmissin gibime geliyo fazla fazla
hosgeldinnn canimmmm sendemi kilo aldn bnm gibi bende maratona tekrardan basladim 57e kadar durmak yok devammmmmmmm 3 kiloydu fazlaligim oldu 7 kilooo ha geyretttttt ha geyretttt
Kuzumm
Takim bildirisi ne giiSelinimmmm Fıstığım kız takım bildirisini nereye yapıştırıyorduk :) aylardır girmeyince bulamadım :) sana zahmet link atarmısın bana :)
Nasilsin güzelimmKuzumm
Iyim fistigim şükürler olsun sen nasilsin?Nasilsin güzelimm
Ayy Masallah Allah bagislasin evlatlariniYok canm ben ev hanimiyim 25 yasindayim biri ikiz uc cocuk annesiyim diyarbakirliyim
Bende iyyim balimm özledimmmmmm seniii ne zaman dönüyosunIyim fistigim şükürler olsun sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?