- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.541
Yok kiz tam iyyim valla ben acik zayif seviyorum ama öyle cılız degilim vucut hatlarim dolgun o yuzden tam iyi duruyo senin boyun kaçKiz simdi cok zayif deilmisin boyun iyi sanki bana cok zayifmissin gibime geliyo fazla fazla
Ben smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzumBende iyyim balimm özledimmmmmm seniii ne zaman dönüyosun
Takımınıza yeni geldim tanımıyorum sizi lakin Allahım sağsalim kucağınıza aldırsın.Tebrik ederik hayırlı bereketli gelir inşallah ....Ben smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzumRabbm de insallah devamini getirirde hayirlisiyla kucagimiza benim izin isi nolcak tatlm tekrar takima dönünce nasil olcak benim is ?
Amin Allah razı olsun cok ama cok teşekkür ederimTakımınıza yeni geldim tanımıyorum sizi lakin Allahım sağsalim kucağınıza aldırsın.Tebrik ederik hayırlı bereketli gelir inşallah ....
Tam bayram şekeri olmuş canım vallaAmin Allah razı olsun cok ama cok teşekkür ederim
Öyle oldu valla canm hala inanamıyorum.Tam bayram şekeri olmuş canım valla
Takim bildirisi ne giiayy banuşummm listeyi mi paylaşim alanina yapiştiriyoruz bebegim
O zaman canım seni bir kez daha tebrik ediyorum.Beklenen özlenen sabırla gelinmesi istenen minnakımızdaÖyle oldu valla canm hala inanamıyorum.
Burdaki herkes iyi biliyor benim ne kadar büyük bir sabırla o bebegi bekledigimi.
Onun icin bu kilolari vermeye çalıştığımı.
Rabbm insallah kucagimiza alacagmiz günüde gösterir
Allah razı olsun canm amin amin amin Rabbim isteyen herkese yasatsin insallahO zaman canım seni bir kez daha tebrik ediyorum.Beklenen özlenen sabırla gelinmesi istenen minnakımızdahoşgelmiş hayırlısıylada sağlıcakla doğsun. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım sevincini daim etsin.
Caniiiiiimmm nasilll sevindimmm anlatamammm bitanemmmmBen smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzumRabbm de insallah devamini getirirde hayirlisiyla kucagimiza benim izin isi nolcak tatlm tekrar takima dönünce nasil olcak benim is ?
Amin tatlisim cok teşekkür ederim Allah razı olsun.ohh ii istedigimiz kiloyla geliyorsak bak simdi buna cok sevindim bende bir daha katilamayacagm düşüncesiyle üzülüyordum yasasin o zamanCaniiiiiimmm nasilll sevindimmm anlatamammm bitanemmmmayy çok duygulandimmm Rabbim tamamina erdirsin sağlicakla almayi nasip etsin kucaginiza hayirli evlat olsunn hamilelik oldugu için istedigin kiloyala gelebiliyosun canim
Amin kuzum
1.69 boyum canmYok kiz tam iyyim valla ben acik zayif seviyorum ama öyle cılız degilim vucut hatlarim dolgun o yuzden tam iyi duruyo senin boyun kaç
Esmermmmmmmm kizzzzz cooooooooooook sevindmmmmm yaaa ayy cnmmmm benimmmmmm cok sukur allah gonlune gore vermisssss cokkkk guzeeeel bie haberrrrrrBen smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzumRabbm de insallah devamini getirirde hayirlisiyla kucagimiza benim izin isi nolcak tatlm tekrar takima dönünce nasil olcak benim is ?
Kaptan geliyo oyuzden hic bakmadk zaman cok diye :) yinede thanksssKaptanınızın işi olabilir diye ben buraya paylaşayım dedim
Doldurma kısmını siz yaparsınız sanırım olmadı ben yine uğrar bakarım
Güzel bildirimler olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?