Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende iyyim balimm özledimmmmmm seniii ne zaman dönüyosun
Ben smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzum Rabbm de insallah devamini getirirde hayirlisiyla kucagimiza benim izin isi nolcak tatlm tekrar takima dönünce nasil olcak benim is ?

Takımınıza yeni geldim tanımıyorum sizi lakin Allahım sağsalim kucağınıza aldırsın.Tebrik ederik hayırlı bereketli gelir inşallah ....

O zaman canım seni bir kez daha tebrik ediyorum.Beklenen özlenen sabırla gelinmesi istenen minnakımızda hoşgelmiş hayırlısıylada sağlıcakla doğsun.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım sevincini daim etsin.

Allah razı olsun canm amin amin amin Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah ne güzel bir duyguymus bu elhamdülillah

Caniiiiiimmm nasilll sevindimmm anlatamammm bitanemmmmayy çok duygulandimmmRabbim tamamina erdirsin sağlicakla almayi nasip etsin kucaginiza hayirli evlat olsunn hamilelik oldugu için istedigin kiloyala gelebiliyosun canim

Caniiiiiimmm nasilll sevindimmm anlatamammm bitanemmmmayy çok duygulandimmmRabbim tamamina erdirsin sağlicakla almayi nasip etsin kucaginiza hayirli evlat olsunn hamilelik oldugu için istedigin kiloyala gelebiliyosun canim
Amin tatlisim cok teşekkür ederim Allah razı olsun.ohh ii istedigimiz kiloyla geliyorsak bak simdi buna cok sevindim bende bir daha katilamayacagm düşüncesiyle üzülüyordum yasasin o zaman

Esmermmmmmmm kizzzzz cooooooooooook sevindmmmmm yaaa ayy cnmmmm benimmmmmm cok sukur allah gonlune gore vermisssss cokkkk guzeeeel bie haberrrrrr

***14.TAKIM 475. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )
Meggieee(62.4 / 62.4 / 0 /% 0 ) Kilosu sabit
seksensekizli ( 76.8 / / /%)

14.Takım Ortalaması:

Kaptanınızın işi olabilir diye ben buraya paylaşayım dedim
Doldurma kısmını siz yaparsınız sanırım olmadı ben yine uğrar bakarım

Güzel bildirimler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…