Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii iyiyim canım ya bugün biraz yoğundum kayınvaldedeydik şimdi geldik eve..
Bide yolda gelirken çorumdan gelen bi aileye yol tarif ettik anlamadilar bi türlü nerdeyse 1 saat gidecekleri yeri aradık arabada içim dışıma çıktı neyseki bulduk

@ParteMoralll ben napim ya bundan 4 gun önce tartildim 83 ciktim aa yarim kilo aldim didim carsamba tartildim 83.500ciktim perşembe tarildim 85 ciktim yuhh didim moralim bozuldu yidim dondurma cikolat neym geri neyse git adam gibi yarin ice sıkı diyete başla dedim kendimi biliyorum 4 gundur bulgur türü dolmasi koftesi yedim ya ondan odem oldu ya 1.5 gunde ayip sylemesi vc çıkıyorum yada yumurtalikta problemim var ondan kaynaklanıyor olabilir.suyumu mutlaka 2.5-3 lt icerim ama sporumuda yapiyorum. Ben napim sasirdim artik(( hemende sabrim tukeniyor sil baştan yeniden başlıyorum.

Selam kızlar..
Belim fena tutuldu yatmaya çalışıyorum evde..çocukla biraz zor..yarın kızın kursuna gitmem lazım ne yapcam bilmiyorum..
Telefonum da bozuldu yarın tamire bırakıcam hemen verirler inşallah..

Menüm..
Sabah: iki kaşık kuymak, domates, salatalık, peynir..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak patlıcan yemeği, iki parça karpuz..

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim kimin ne duasi varsa kabul etsin. Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay içtim.

Biliyorum rahatsiz oldugum icin pek fazla biseyler paylasamadim ama 2 hafta oldu eger takima tamamen alindiysam tartilicam kilomu falan yollicam yetkili biri donus yaparsa sevinirim....sanirim @moon8187 sizinle iletisime gecmem gerekiyor...

Biliyorum rahatsiz oldugum icin pek fazla biseyler paylasamadim ama 2 hafta oldu eger takima tamamen alindiysam tartilicam kilomu falan yollicam yetkili biri donus yaparsa sevinirim....sanirim @moon8187 sizinle iletisime gecmem gerekiyor...
Tabiki takimdasin canim bu hafta adaylar listesindesin 3. Hafta yani öbür hafta ana listeye giriyosun sen kilonu paylaş hadii

Tabiki takimdasin canim bu hafta adaylar listesindesin 3. Hafta yani öbür hafta ana listeye giriyosun sen kilonu paylaş hadii
Tamam canim ben onceki hafta 125.5 ile baslamistim gecen hafta cuma 123.1 e dusmustum ama hasta oldugum icin spor yapamadim bide pek dikkat edemedim su an 124 kg geliyorum tartida... 125.5 den mi hesaplamam gerekiyor yoksa gecen haftaya goremi hesaplamam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…