- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.481
Ayy ama böyle stress yaptikça hiç gitmicekler kizcamm haaBiktmmm geneeeee geldiler
Kv yine kete yaptı dimiMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 avuç fındık
Akşam çeyrek kete az patates salatası çay
Tabiki takimdasin canim bu hafta adaylar listesindesin 3. Hafta yani öbür hafta ana listeye giriyosun sen kilonu paylaş hadiiBiliyorum rahatsiz oldugum icinpek fazla biseyler paylasamadim ama 2 hafta oldu eger takima tamamen alindiysam tartilicam kilomu falan yollicam yetkili biri donus yaparsa sevinirim....sanirim @moon8187 sizinle iletisime gecmem gerekiyor...
Tebrikler tatlimmKilo bildirimimim 104.6 cok şükür bir haftayı gene eksiyle kapattim.
Nar Çiçegi çayı o da mı zayıflatıyormuş benim kışın 1 numaralı içeceğimdir.Aşı felan olmama rağmen bunun sayesinde hiç grip olmadım.
Teşekkür ederim canım 1.200 kg vermişim.Acayip mutluyumTebrikler tatlimmkaptanimiz birazdan adaylar listesi hazirlar oraya da yazarsin
Tamam canimTabiki takimdasin canim bu hafta adaylar listesindesin 3. Hafta yani öbür hafta ana listeye giriyosun sen kilonu paylaş hadii
kizlar benimki bu hafta 50.72 fazla gitmemis canlar sagolsun ne yapak diger haftaya darisi fazla kilolarin gitmesineTabiki takimdasin canim bu hafta adaylar listesindesin 3. Hafta yani öbür hafta ana listeye giriyosun sen kilonu paylaş hadii
Kiz simsi kac kilo oldunTebrikler tatlimmkaptanimiz birazdan adaylar listesi hazirlar oraya da yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?