- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.501
Ne kalmiş ikili rakamlaraaTeşekkür ederim canım 1.200 kg vermişim.Acayip mutluyumilk hedefim şimdilik 2 li rakamlar sonrası daha büyük
Geçen haftaya gore hesaplicaksin tatliş olsun öbür hafta verirsin canim sikma caniniTamam canimben onceki hafta 125.5 ile baslamistim gecen hafta cuma 123.1 e dusmustum ama hasta oldugum icin spor yapamadim bide pek dikkat edemedim su an 124 kg geliyorum tartida ... 125.5 den mi hesaplamam gerekiyor yoksa gecen haftaya goremi hesaplamam gerekiyor...
Ben 52 kiloyum canim kilo vermiyorum artik korumadayimSeker pancari kac kilo oldun simdilik tebrik ederim
Simdi kac kilosun seni merak ettimGeçen haftaya gore hesaplicaksin tatliş olsun öbür hafta verirsin canim sikma canini
Aa cok tebrik ederimyaa darisibasimiza sevin mutlu ol hakkin buraya kac kg ile geldinboyun kactiBen 52 kiloyum canim kilo vermiyorum artik korumadayim
İnşallah canım şükürr bende öyle düşünüyorum.Ne kalmiş ikili rakamlaraayihhuu iki üç haftaya inersin sen ikili rakamlara tatlim
Burdayım limonlu yeşilçayı mı yaptım geldim 1 kupa misskimsecikler yogg
Sanada afiyet olsun canim ben çalıştığım için Sabah 6.30 da yapiyorum kahvaltiyi yani erkenciyimAfiyet olsun canm bende daha kahvalti yapmadim simcik yapcm
Satış Temsilsici ve ön muhasebe canım 35 yaşındayım ya sen çalışıyor musun kaç yaşındasın.Ne is yapiyosun kac yasindasin
Geçen haftaya gore hesaplicaksin tatliş olsun öbür hafta verirsin canim sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?