- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.561
tmmmmm yaaaaaaa kuzucummmmmmmmm regl olmadm yaaaaaa depresyonlar gelio banaAyy ama böyle stress yaptikça hiç gitmicekler kizcamm haahani bugünkü menü ne yedin de geldiler bahalimmm hadiii toparlan gayrıııı
Yaaapmaaaaaaaaa pes etmeee bigun kacamak yapiosan ertesi gun hemen saf proteinle toparlaa cnm@ParteMoralll ben napim ya bundan 4 gun önce tartildim 83 ciktim aa yarim kilo aldim didim carsamba tartildim 83.500ciktim perşembe tarildim 85 ciktim yuhh didim moralim bozuldu yidim dondurma cikolat neym geri neyse git adam gibi yarin ice sıkı diyete başla dedim kendimi biliyorum 4 gundur bulgur türü dolmasi koftesi yedim ya ondan odem oldu ya 1.5 gunde ayip sylemesi vc çıkıyorum yada yumurtalikta problemim var ondan kaynaklanıyor olabilir.suyumu mutlaka 2.5-3 lt icerim ama sporumuda yapiyorum. Ben napim sasirdim artik(( hemende sabrim tukeniyor sil baştan yeniden başlıyorum.
125mi ayyyy bukettt senin kacamak yapma luksun yoook onunde vook uzun zorlu yol varrrrrrrrrrrrTamam canimben onceki hafta 125.5 ile baslamistim gecen hafta cuma 123.1 e dusmustum ama hasta oldugum icin spor yapamadim bide pek dikkat edemedim su an 124 kg geliyorum tartida ... 125.5 den mi hesaplamam gerekiyor yoksa gecen haftaya goremi hesaplamam gerekiyor...
Bu arada aramiza hosgeldinnnnKaptanınızın işi olabilir diye ben buraya paylaşayım dedim
Doldurma kısmını siz yaparsınız sanırım olmadı ben yine uğrar bakarım
Güzel bildirimler olur inşallah
Saol partemmm şükürler olsun Rabbim bugünleri gösterdi ne kadar istedigimi biliyorsunuz .Esmermmmmmmm kizzzzz cooooooooooook sevindmmmmm yaaa ayy cnmmmm benimmmmmm cok sukur allah gonlune gore vermisssss cokkkk guzeeeel bie haberrrrrr
canimmmm esmerimmm cokkk mutluu oldummmmmmm RABBIM tamamina erdirsin sagli hayirli evlat nasio etsin agiz tadiyla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin cokkk guzl bi haber bu gunun en guzel haberiiii canimmmmmBen smdilik dönmüyorum kuzum bayramda bi sevinc yasadik Rabbm devamini getirirse inşallah hamileyim kuzumRabbm de insallah devamini getirirde hayirlisiyla kucagimiza benim izin isi nolcak tatlm tekrar takima dönünce nasil olcak benim is ?
Ayyy cnmm okdr sevindim ki anlatamammmm bugunun en guzel haberi yaaaaaSaol partemmm şükürler olsun Rabbim bugünleri gösterdi ne kadar istedigimi biliyorsunuz .
Kilo vermem bir vesile oldu sanirim cok şükür ki
Allah razı olsun mooncum burda hepiniz cok destek oldunuz bu konuda bana şükürler olsun Rabbm bu duyguyu yasamayi nasip etti. Suan mide bulantilariyla savasiyorum.su dönemi hayırlısıyla bir atlataym bende gelmek istiyorum. cok kilo almak istemiyorum belki beni kontrol edersiniz diye düşünüyorumcanimmmm esmerimmm cokkk mutluu oldummmmmmm RABBIM tamamina erdirsin sagli hayirli evlat nasio etsin agiz tadiyla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin cokkk guzl bi haber bu gunun en guzel haberiiii canimmmmm
geldim cnm burdayim gecmisi okumaya calisiodumda:)Moonlii kankis nerde kaldnnnnn yaaa
Allah razı olsun partemmm cok sagolAyyy cnmm okdr sevindim ki anlatamammmm bugunun en guzel haberi yaaaaaguzel guzel besleeen hamilelgin tadini cikar tmmi
Ekmek cok yeme cnm.. herseyden ye ya ama abartma zaten ileriki haftalarda acikicaksin cok kg alma ama kasmadaAllah razı olsun partemmm cok sagol
Suan hic iyi beslenemiyorum mide bulantilariyla ugrasiyorum midem bulanmadigi zamanda ne istersem onu yiyorum ama kontrollü gitmek istiyorum cok kilo almak istemiyorum ya
Bu arada aramiza hosgeldinnnn
Saol partemmm şükürler olsun Rabbim bugünleri gösterdi ne kadar istedigimi biliyorsunuz .
Kilo vermem bir vesile oldu sanirim cok şükür ki
Ne demek banuşummm sıkışınca sor banaAcemi balığa döndüm
SAğ olasın canımbende acabamı diye düşünüyordum
canimm benimde 7.haftada baslamisti bulantilarm 4.aya kadr hep kustum ama olsun bnmde zahmetli bi gebelik oldugu icin zor gelmedinbana hemde cok kilo almadm o yuzden ekmek yeme hic faydasi yok cevizini sutunu eksik etmemevsim meyveleri harika meyve ye kuru bakliyatta tabsiye etmem gaz acisindanda zaten boyle dikkat edersen emin ol kilo almazsn korkmaaa tamm mi kilo alicm diede bebsini mahrum etme 15 kilo alsanki ideali bu 10nu dogumda verir kalan 5 kiloyuda verirsin canimmAllah razı olsun mooncum burda hepiniz cok destek oldunuz bu konuda bana şükürler olsun Rabbm bu duyguyu yasamayi nasip etti. Suan mide bulantilariyla savasiyorum.su dönemi hayırlısıyla bir atlataym bende gelmek istiyorum. cok kilo almak istemiyorum belki beni kontrol edersiniz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?