- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.581
ayyy harika canimm cok dengeli gr gr helallKizlar ben sabah 6 da kalktim kahvemi ictim terleme esofmanimi giydim 1 saat yuruyus yaptim ortalama 7000 adim attim ve 423 kalori yaktim
Eve gelince ilik limonlu su, dus ve kahvalti...
40 gr kizarmis yagsiz ekmek
2 adet cirpilmis yagsiz yumurta tavada
40 gr beyaz peynir ve
40 gr tuzsuz yesil zeytin
Birazdan da yesil cay icicem sizce nasil
Suan hic dikkat edemiyorum ama dikkat edicem inşallah.zaten son zamanlarda dedigin gibi kilo aliniyor.simdiden ipin ucunu birakmamaliyimEkmek cok yeme cnm.. herseyden ye ya ama abartma zaten ileriki haftalarda acikicaksin cok kg alma ama kasmada
Tedbiri elden bırakmiyim da cok kilo almiyim şimdiden diyorum. Dedigin gibi ekmek hic yememek lazım da su bulantilari bi atlataym hatta gidebilirsem diyetisyene gitmek istiyorumcanimm benimde 7.haftada baslamisti bulantilarm 4.aya kadr hep kustum ama olsun bnmde zahmetli bi gebelik oldugu icin zor gelmedinbana hemde cok kilo almadm o yuzden ekmek yeme hic faydasi yok cevizini sutunu eksik etmemevsim meyveleri harika meyve ye kuru bakliyatta tabsiye etmem gaz acisindanda zaten boyle dikkat edersen emin ol kilo almazsn korkmaaa tamm mi kilo alicm diede bebsini mahrum etme 15 kilo alsanki ideali bu 10nu dogumda verir kalan 5 kiloyuda verirsin canimm
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimHOşbulduk canım
Geçerken uğradım :) Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Bu arada Kuzun için gözün aydınRabbim sağ sağlım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah ...Aminnnn
Şimdi yapıyorum canimSeksensekizli canimm bildirim yaoaicakmisin bekliruzzz
tesekkur ederim Evde hassas mutfak terazisi var yedigim her seyi tartip telefonumdaki spor programina girip takip ediyorum daha iyi oluyor...ayyy harika canimm cok dengeli gr gr helall
Ewet dogumdan sonra cok kilo almistim simdide vermeye calisiyorum...tmmmmm yaaaaaaa kuzucummmmmmmmm regl olmadm yaaaaaa depresyonlar gelio bananeyse ki normale dondmmmmmmm
Yaaapmaaaaaaaaa pes etmeee bigun kacamak yapiosan ertesi gun hemen saf proteinle toparlaa cnm
125mi ayyyy bukettt senin kacamak yapma luksun yoook onunde vook uzun zorlu yol varrrrrrrrrrrr
Canım kilom sabit..dün regl günümdü olmadım ama kilo da almamışım..bu hafta söz başarıcam..sarraf cim sen eski.kilona indinmi canim ne zaman gelicksin listeyeee
***14.TAKIM 475. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )
Meggieee(62.4 / 62.4 / 0 /% 0 ) Kilosu sabit
seksensekizli ( 76.8 / / /%)
14.Takım Ortalaması:
kizlar 3nuz kaldinz suanda ALLAH'ın izniyle haftaya kistedeyim bende bi toparlanalim bide yeni atkadaslar bana ozelden msj atsinlar litfen yada burayada yazabilirler N Nesekarabulut
canim kac kilosun anlamadm vallahaaBu hafta 50.72
kizlar bugun tek.ogunle.kalicam galiba zaten hafta sonu girio araya yarinda dikkat ederim pazar kritikk bu hafta tartilmadm tartilmicam carsamba falan tartilicam inşALLAH 62 falan olurum yaaa
62.5canim kac kilosun anlamadm vallahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?