- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.601
tekrta hosgeldin canimmmm ayda en az 5 kilo hedeflemelisinn tatlim yapabilirsinn bende 20 kilo vermistim ancak 4nu geri aldim sianda onlari vermee calisiorumBen 11 temmuzdan beri bu gruptayim su an 124 kg 168 boy 26 yas
hefedin 60 dimi cnm berabercek 60 oluruz inşALLAH
canm hespta bi karisiklik var ozamn gecn hafta kac kiloydun beraber hesaplayalim istersenO gonderdigim hesaplama sonucu giden kilomgecen haftadan bu yana 50.72 suanki kilom62.5
Nldu cnmHesaplamayi daha anlamadim herhalde gecen haftayla bu haftayi cikarip 100 le carpip cikan sonucuda gecen hafta kilosuna bolmuyomuz
Sacmalamakizlar bugun tek.ogunle.kalicam galiba zaten hafta sonu girio araya yarinda dikkat ederim pazar kritikk bu hafta tartilmadm tartilmicam carsamba falan tartilicam inşALLAH 62 falan olurum yaaa
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim analı babalı büyütsün. Vatana , millete ve size hayırlı evlat olsunAllah razı olsun canm amin amin amin Rabbim isteyen herkese yasatsin insallahne güzel bir duyguymus bu elhamdülillah
Saol marlisim Allah razi olsun kuzumÇok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim analı babalı büyütsün. Vatana , millete ve size hayırlı evlat olsun
Senin adına çok mutlu oldumesmerm91
Amin sarrafcm cok teşekkür ederim
Tamam elimden geleni yapicamtekrta hosgeldin canimmmm ayda en az 5 kilo hedeflemelisinn tatlim yapabilirsinn bende 20 kilo vermistim ancak 4nu geri aldim sianda onlari vermee calisiorum
Keske fotonu atsan ya seni cok merak ettim. Yuzunu gosterme istersen sadece boydan cekSlm kizlar dişardayim uzun zamandan sonra pantolon aldim kendime 30 beden :/ 28 ve 26 sini almıştım yanima ama olmadiufffff
Nasil 30ya 30 L beden diye biliorm nasl oluo yanlslk varde kizSlm kizlar dişardayim uzun zamandan sonra pantolon aldim kendime 30 beden :/ 28 ve 26 sini almıştım yanima ama olmadiufffff
Kalıpları farklı olabiliyor canım sıkıntı yapma üzme kendiniSlm kizlar dişardayim uzun zamandan sonra pantolon aldim kendime 30 beden :/ 28 ve 26 sini almıştım yanima ama olmadiufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?