Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum sabah peynir domates 1 dilim ekmek 1 sekerli cay
Ara 10 kiraz
Oglen 1 dilim ekmek 1kucuk karniyarik
Aksam 1 sekersiz cay 3 hurma 10 kuru uzum gun icinde 2 lt su aksam 6 dan sonra hicbiseyyemek yok

Kizlar listelerin paylasilmasi icin son 10 dakika.
Paylasimda sizin listenizi goremedim, her sey yolunda mi?
Yardima ihtiyaciniz var mi?

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 avuç fındık
Akşam çeyrek kete az patates salatası çay
Merhabalar 2 ogunmu besleniyorsunuz birde spor yapiomusunuz bende araniza yeni katildim kilomuz yakin birbirine
Sabir her hayrin basidir sabredin olur inseAllah biz yaninizdayiz

Menüm..
Sabah: iki kaşık kuymak, domates, salatalık, peynir..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak patlıcan yemeği, iki parça karpuz..
2 ogunmu yyiyorsunuz
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim kimin ne duasi varsa kabul etsin. Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay içtim.
Hayirli cumalar sabah menunuz cok ideal
Kilo bildirimimim 104.6 cok şükür bir haftayı gene eksiyle kapattim.
Supersiniz bol eksili haftalar

Günaydın kizlaarr hayırlı cumalar Moonlii canimmm listemiz nerdeee bugün eşim izinli evde ben fazla giremem ttalişimmm

Ben 52 kiloyum canim kilo vermiyorum artik korumadayim
Benmde boyum 165 ama doktor kemigim iri die en fazla 65 olabilirsiniz dedi ;((
Supersin canim yaaaa
Super sporuna bayildim
Allah razı olsun canm amin amin amin Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah ne güzel bir duyguymus bu elhamdülillah
Bayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun ))

Kusura bakmayin kizlar ben paylasimin bitmesine cok az kalinca, belki elimden bir sey gelir listenizi paylasirim diye dusundum.
Isinize burnumu sokmus gibi olmak hic istemezdim.
4. takimdan sevgiler

Kizlar ben sabah takim kaptanina kilomu belirttim hesaplama yapcaktim bwn yanlos yapmisim bana yapabiirmisiniz gecen hafta 63.4 bu hafta 62.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…