- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.621
Afiyet olsn cnm toplu yazÖğlen menum karışık ızgara ve yogurt sıfır ekmek
Tamam canım o zaman eve gidince yazayım.malum çalışınca akşam yemeği bende geç oluyor.Afiyet olsn cnm toplu yaz
Ayy kalibi darmiş ablam 36 beden incecik o denedi ona da tam oldu içim rahatladi vallaNasil 30ya 30 L beden diye biliorm nasl oluo yanlslk varde kiz
Aynen canim kalibi darmiş birden 30 beden giyince moralim bozuldu o kadar kilo verdim dedim 40 beden mi giycemKalıpları farklı olabiliyor canım sıkıntı yapma üzme kendini
kizzz cok delusunnnnn sen bence 36 bedensin zatiiiiiiAynen canim kalibi darmiş birden 30 beden giyince moralim bozuldu o kadar kilo verdim dedim 40 beden mi giycemama ablam ve kardesim çok zayif onlara da tam geldi rahatladim
canm simdi paylasiorum ortalama ikiye bolunucekti dimi????Kizlar listelerin paylasilmasi icin son 10 dakika.
Paylasimda sizin listenizi goremedim, her sey yolunda mi?
Yardima ihtiyaciniz var mi?
Hayir canim normal bu hafta bölme yokkizlar ortakamalar 3ye bolunicekti dimiSekerPancarii
gecen hafta ceza mi almistiniz canim?canm simdi paylasiorum ortalama ikiye bolunucekti dimi????
Ayy ne biliyim 30 beden alinca bi sinirti geldikizzz cok delusunnnnn sen bence 36 bedensin zatiiiiii
ay paylastim cok korktum paylasamicam dieeeeeegecen hafta ceza mi almistiniz canim?
eger oyleyse 2 ye bolunecek evet.
Duzeltme:bolunmeyecekmis ortalamaniz canim:)
canim ortalamaniz 2ye bolunmeyecekmisay paylastim cok korktum paylasamicam dieeeeee
Merhabalar 2 ogunmu besleniyorsunuz birde spor yapiomusunuzMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 avuç fındık
Akşam çeyrek kete az patates salatası çay
Sabir her hayrin basidir sabredin olur inseAllah biz yaninizdayiz@ParteMoralll ben napim ya bundan 4 gun önce tartildim 83 ciktim aa yarim kilo aldim didim carsamba tartildim 83.500ciktim perşembe tarildim 85 ciktim yuhh didim moralim bozuldu yidim dondurma cikolat neym geri neyse git adam gibi yarin ice sıkı diyete başla dedim kendimi biliyorum 4 gundur bulgur türü dolmasi koftesi yedim ya ondan odem oldu ya 1.5 gunde ayip sylemesi vc çıkıyorum yada yumurtalikta problemim var ondan kaynaklanıyor olabilir.suyumu mutlaka 2.5-3 lt icerim ama sporumuda yapiyorum. Ben napim sasirdim artik(( hemende sabrim tukeniyor sil baştan yeniden başlıyorum.
2 ogunmu yyiyorsunuzMenüm..
Sabah: iki kaşık kuymak, domates, salatalık, peynir..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak patlıcan yemeği, iki parça karpuz..
Hayirli cumalarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim kimin ne duasi varsa kabul etsin. Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay içtim.
Supersiniz bol eksili haftalarKilo bildirimimim 104.6 cok şükür bir haftayı gene eksiyle kapattim.
Günaydın kizlaarrhayırlı cumalar Moonlii canimmm listemiz nerdeee bugün eşim izinli evde ben fazla giremem ttalişimmm
Benmde boyum 165 ama doktor kemigim iri die en fazla 65 olabilirsiniz dedi ;((Ben 52 kiloyum canim kilo vermiyorum artik korumadayim
Supersin canim yaaaaBen kilolarimi vereli çok oldu canim 75 kiloyla kizimi sütten kesince başladim ve 1 senede 57 kilo oldum 57 yi baya uzun sure korudum sonra bi ara 61 kiloya çiktim ve buraya geldim hedef kilomu iyce düşürüp 52 kiloya indim şimde koruyorum insallah hicc almicam boyum 165 tatlim
Super sporuna bayildimKizlar ben sabah 6 da kalktim kahvemi ictim terleme esofmanimi giydim 1 saat yuruyus yaptim ortalama 7000 adim attim ve 423 kalori yaktim
Eve gelince ilik limonlu su, dus ve kahvalti...
40 gr kizarmis yagsiz ekmek
2 adet cirpilmis yagsiz yumurta tavada
40 gr beyaz peynir ve
40 gr tuzsuz yesil zeytin
Birazdan da yesil cay icicem sizce nasil
Bayirli olsun Rabbim anali babali buyutsunAllah razı olsun canm amin amin amin Rabbim isteyen herkese yasatsin insallahne güzel bir duyguymus bu elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?