Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM ** 127. ETAP **

eylülce ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,0 %)
hürsultan ( 91.2 / 912 / 0,0/ 0,0%)
usarem ( 63,1 / 63,1 / 0,0 / 0,0%)
hiray ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,0 %)
zemus ( 68,0 / 68,0 / 0,0 /0,0%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 432,1 / 432,1 / 0,0 / 0,0 % )

AYNALAR HALıMıZE BAK CANIM YAAA ARTIK GELSENDE CANLANSAK TAKIMCA SENDE ÇIKSAN ŞU DEPRESYONUNDANkaydirigubbakcemile

ben geldim huhu zemuszemus şimdi dersaneye gidicem bi bakayım dedim kilom da hala aynı 81.5 :sinifsinif: ama regl olmak üzereyim ondan da kilo verememiş olabilirim akannehir neyse bu hafta da sınavlar var off off gamyoncuiremsu
dua edin bana ya ltfen :Saruboceq: :Saruboceq:
AYNALAR HALİMİZE BAK CANIM YAAA ARTIK GELSENDE CANLANSAK TAKIMCA SENDE ÇIKSAN ŞU DEPRESYONUNDANkaydirigubbakcemile
katılıyorum vereliniortak
gelirsem kök söktürürüm ama delikafadulden
olsun fark yapmaz -tatlicadiarzu-
gel ne olursan ol yine gelkaydirigubbakcemile3
bencede delikafadulden
yedinci olmuşuzzzzzzz mafoldumben

anaamm :1shok: -tatlicadiarzu-

kızlar bir de söylemeden edemeyeceğim bu kuralları ben kaç hafta önce yazmıştım ama ilk 1 hafta uyguladık sonra... akannehir ve biraz da lütfen 2.takıma uğrayıp bakın çok sistemli çalışıyorlar biz de böyle yapalım işi sıkı tutalım ya ben her gün giremiyorum ama :sinifsinif:

ben çok üzgünüm kızlar mafoldumben
okuluma yardım için bir topik açmıştım lilyyy adlı arkadaş kargo göndermiş sağolsun, tekrar teşekkür ediyorum ona ama bulunduğum ilçeye yalnız bir tane kargo şirketi geliyor diğerleri gelmiyor erzuruma gitmemiz lazım onlar için haftaiçi gidemiyoruz, bugün arkadaş gitti erzuruma ama geç kalmışız geri göndermişler çok üzüldüm. çocuklarımında benim gibi şansları yokmuş malesef :çok üzgünüm:

kızlar bugün çok başım ağrıyor pek takılamıycam burada
aslı bende kızlara katılıyorum gel artık

senağlama of ya evdeki eski kitaplarımı yıllar önce verdik olsaydı gönderecektim :çok üzgünüm: çok üzüldüm ya ama ablacım merak etme yine gönderirler mutlaka :teselli:

slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ya aynalar hala depresyondamısın kızım sen yıne ne oldudagırdın be ufff herkezz gırsın sen gırmee su depresyonaa ay sadece bu sayfayıokudum icim karardı
kız dominatıon sen hala 81,5musun ınanmıyorum sana guzelim yaa neden boyle veremedin kı senden mi oluyor yoksa metabolizmandanmı eger metabolizmandansa bır doktora gıt guzelıim zor ınankı
takımın hali nasıl bana biri ozet gecerse sevinirim ben hala turkıyedeyim 10 gun sonra gidecegim artık gorusuruz ınsallahh

ooooo bu saat olmuş bizim dükkanı kimse açmamış ben açım bari bismillahirrahmanirrahim
nerelerdesiniz kızlar ya hadi toparlanın artık bence bir saat belirleyip hepimiz burada bir toplantı yapmalıyız topiğimizi iyice boşladık toparlanıp yeniden motive olmamız gerekiyo bence yoksa sonuçları hiç iyi olmıyacak bu boşvermişliğin

slm kilzar kac gundur hastaneyle ugrasiyorum ustune birde kirginlik var ustumde sormayin gitsin:umursamaz:
geçmişolsun canım annen nasıl opuyorumnanaktan
hoşgeldin nesli nerlerdesin kızım özledik seni ara sıra gel özletme kendini bizi ne sen sor ne ben anlatayım güzelim herkez kendi halindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok sen çık sen çok kaldın orda hem ben uzun zamandır girmiyorum özlemişim -tatlicadiarzu-
ooooooooffffff ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffklava:klava:
alın depresyona girdim işte :çok üzgünüm:
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffklava:klava:klava:klava:klava:

of be kızım içimi karartma herşeyin bir çaresi bulunur tekrar gönderirler herşeyi ne kadar karamsar düşünüyorsun sen çaresiz dertlerin var sankiklava:klava:klava:klava:

kızlar akşam umut diye bir film izledim türk filmi eşimle ağla ağla içimiz çıktı çok etkilendim adam küçücük oğlunun ilik nakli için kendini feda etti kalbini bir başkasına verdi filmden sonra halimize binlerce kez şükrettim oğluma sıkı sıkı sarıldım biz küçücük şeyler için ne kadar üzülüyoruz ya böyle çaresiz şeyler gelse başımıza napıcaz bilmem allah kimseye göstermesin böyle şeyler izleyince ben daha çok anlıyorum üzüldüğüm kızdığım şeylerin ne kadar boş oldğunu hayat çok kısa ve biz malesef boşa harcıyoruz bu zamanı hepinizin seyretmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar çok güzel bir filmdi

aaaaaaaaaaa bu saat oldu hala kimse gelmedi benim bilmediğim bişimi var acaba bugün nereye gittiki herkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…