- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.801
AYNALAR HALİMİZE BAK CANIM YAAA ARTIK GELSENDE CANLANSAK TAKIMCA SENDE ÇIKSAN ŞU DEPRESYONUNDANkaydirigubbakcemile
katılıyorum vereliniortakAYNALAR HALİMİZE BAK CANIM YAAA ARTIK GELSENDE CANLANSAK TAKIMCA SENDE ÇIKSAN ŞU DEPRESYONUNDANkaydirigubbakcemile
olsun fark yapmaz -tatlicadiarzu-gelirsem kök söktürürüm ama delikafadulden
bencede delikafaduldengel ne olursan ol yine gelkaydirigubbakcemile3
yedinci olmuşuzzzzzzz mafoldumben
ben çok üzgünüm kızlar mafoldumben
okuluma yardım için bir topik açmıştım lilyyy adlı arkadaş kargo göndermiş sağolsun, tekrar teşekkür ediyorum ona ama bulunduğum ilçeye yalnız bir tane kargo şirketi geliyor diğerleri gelmiyor erzuruma gitmemiz lazım onlar için haftaiçi gidemiyoruz, bugün arkadaş gitti erzuruma ama geç kalmışız geri göndermişler çok üzüldüm. çocuklarımında benim gibi şansları yokmuş malesef :çok üzgünüm:
alın depresyona girdim işte :çok üzgünüm:
çık kız depresyondan bir kişilik kontenjan var o da benim :mymeka:
geçmişolsun canım annen nasıl opuyorumnanaktanslm kilzar kac gundur hastaneyle ugrasiyorum ustune birde kirginlik var ustumde sormayin gitsin:umursamaz:
hoşgeldin nesli nerlerdesin kızım özledik seni ara sıra gel özletme kendini bizi ne sen sor ne ben anlatayım güzelim herkez kendi halindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ya aynalar hala depresyondamısın kızım sen yıne ne oldudagırdın be ufff herkezz gırsın sen gırmee su depresyonaa ay sadece bu sayfayıokudum icim karardı
kız dominatıon sen hala 81,5musun ınanmıyorum sana guzelim yaa neden boyle veremedin kı senden mi oluyor yoksa metabolizmandanmı eger metabolizmandansa bır doktora gıt guzelıim zor ınankı
takımın hali nasıl bana biri ozet gecerse sevinirim ben hala turkıyedeyim 10 gun sonra gidecegim artık gorusuruz ınsallahh
ooooooooffffff ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffyok sen çık sen çok kaldın orda hem ben uzun zamandır girmiyorum özlemişim -tatlicadiarzu-
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffalın depresyona girdim işte :çok üzgünüm:
ben çok üzgünüm kızlar mafoldumben
okuluma yardım için bir topik açmıştım lilyyy adlı arkadaş kargo göndermiş sağolsun, tekrar teşekkür ediyorum ona ama bulunduğum ilçeye yalnız bir tane kargo şirketi geliyor diğerleri gelmiyor erzuruma gitmemiz lazım onlar için haftaiçi gidemiyoruz, bugün arkadaş gitti erzuruma ama geç kalmışız geri göndermişler çok üzüldüm. çocuklarımında benim gibi şansları yokmuş malesef :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?