- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.841
kızlar bu hafta sonuncuyuz
bu böyle gitmeyecek önce benim düzelmem lazım tabi kaptan düzelsinki üyeler kendine gelsin elimden çekeceğiniz var haberiniz olsun
hah şunu bileydin güzelim be :umursamaz:dağıldık kızım bu yüzdende kimse kilo falan veremiyokızlar bu hafta sonuncuyuz
bu böyle gitmeyecek önce benim düzelmem lazım tabi kaptan düzelsinki üyeler kendine gelsin elimden çekeceğiniz var haberiniz olsun
bencede kızlar acilen düzelmemiz lazım ben de bundan sonra daha sık gelicem her gün girmeye çalışıcam(tabi sınavlar olmadığı zaman kaydirigubbakcemile3 )
zaten yarından itibaren işi sıkıya alıyorum sıkı bi diyet + spor bu işi en geç marta kadar bitirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile
leslie tayzeyi bugün yapıcam zemuszemus
yarın da kafama göre bişeyler yaparım dersaneye gitmeden önce
geldikten sonra da tekrar leslie teyze hihoyyyt
tabi dersaneye gidiş-dönüşte 30+30 dk hızlı yürüyüş oluyor delikafadulden :sm_cool:
korkun benden -tatlicadiarzu-
hmm ben bu anı daha önce de yaşamış gibiyim ama delikafadulden
hah şunu bileydin güzelim be :umursamaz:dağıldık kızım bu yüzdende kimse kilo falan veremiyolmaz: lmaz:
bende yaşamış gibiyim nedenki:umursamaz::umursamaz:
kızlar bu ne yaa demin de girdim yazdıklarımı gönderirken hata verdi szde de öyle oluyor galiba :sinifsinif:
ufff akannehir
bendede oluyo canım
kaç kere yazdım uzun uzun mesajlarım çıkmamışbenneyaptımki
kızlar ben hala hastayım yaaaamirmirmirmir
haftasonu kızızmda ateşlendi
az önce doktordan geldik
bende muayene oldum
antibiyotiğe başlıyorum artık iyileşeyim yaaa:Saruboceq:
10 günü geçti hastayım paçavra gibi oldum bir yatıp dinlemiyorum kii
annelerin hasta olma gibi bir lüksü bile yok bir yatsam uyusamkafamçokkarıştı hazır bi yemek bulsammm bütün bir günü yatakta geçirsemm
kızlar merhaba hiç giremez oldum biliyorum.ama geçen hafta çok hasta oldum,birde 29 ekim tatili falan olunca hiç uğrayamadım.vermem gereken 2-3 kilom kaldı onuda verseydim takımda boşu boşuna fazladan yer kaplamazdım.ama veremiyorum valla.motivasyonum iyice düştü.canım diyet yapmak falan istemiyor.yalnızca kilomu korumak için çaba sarfediyorum.sabah bir kase sütle mısır gevreği yedim.öğlen peynirli tost,biraz önce yarım halley yedim.akşamda sebze yemeği falan yiyeceğim.ayrıca öğle arasında leslie ablayla 3 millik yürüyüşün 1,5 yarısını yaptım.bugün yine suyu az içtim.sadece yarım litre.neyse çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine
kızlar topiğe zorlanmadan girdim yazdıklarım da geldi oleyy sositososito
maşallah diyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?