- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.821
:çok üzgünüm: benden dolayı çünkü o kadar sıkıya alamadım diyeti baya bi uzun zamandır :çok üzgünüm:slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ya aynalar hala depresyondamısın kızım sen yıne ne oldudagırdın be ufff herkezz gırsın sen gırmee su depresyonaa ay sadece bu sayfayıokudum icim karardı
kız dominatıon sen hala 81,5musun ınanmıyorum sana guzelim yaa neden boyle veremedin kı senden mi oluyor yoksa metabolizmandanmı eger metabolizmandansa bır doktora gıt guzelıim zor ınankı
takımın hali nasıl bana biri ozet gecerse sevinirim ben hala turkıyedeyim 10 gun sonra gidecegim artık gorusuruz ınsallahh
geçmiş olsun a.s.slm kilzar kac gundur hastaneyle ugrasiyorum ustune birde kirginlik var ustumde sormayin gitsin:umursamaz:
bencede vereliniortakooooo bu saat olmuş bizim dükkanı kimse açmamış ben açım bari bismillahirrahmanirrahim
nerelerdesiniz kızlar ya hadi toparlanın artık bence bir saat belirleyip hepimiz burada bir toplantı yapmalıyız topiğimizi iyice boşladık toparlanıp yeniden motive olmamız gerekiyo bence yoksa sonuçları hiç iyi olmıyacak bu boşvermişliğin
haklısın aslında çok basit şeyler için kendinimi üzüyoruz ben zaten aslı ablam çıksın diye girdim depresyona :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3kızlar akşam umut diye bir film izledim türk filmi eşimle ağla ağla içimiz çıktı çok etkilendim adam küçücük oğlunun ilik nakli için kendini feda etti kalbini bir başkasına verdi filmden sonra halimize binlerce kez şükrettim oğluma sıkı sıkı sarıldım biz küçücük şeyler için ne kadar üzülüyoruz ya böyle çaresiz şeyler gelse başımıza napıcaz bilmem allah kimseye göstermesin böyle şeyler izleyince ben daha çok anlıyorum üzüldüğüm kızdığım şeylerin ne kadar boş oldğunu hayat çok kısa ve biz malesef boşa harcıyoruz bu zamanı hepinizin seyretmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar çok güzel bir filmdi
aaaaaaaaaaa bu saat oldu hala kimse gelmedi benim bilmediğim bişimi var acaba bugün nereye gittiki herkez
voff off bilmiyorum ki :umursamaz: ya ben okuldayken sürekli birşeyler alma ihtiyacı duyuyorum :sinifsinif: ama neyse sporumu da yapıcam zaten tiaytroda oynarken şişko olmak istemiyorum :enbuyukkk: alın işte yeni bir amacım oldu vereliniortakslm kzlar sayfa hata veriyior bende simdi msj alintilamak istedim cevap vermek icin oda olmada neyse.....usarem hosgeldin kilo vermek korumak kadar zor snein kilo az zaten yavas yavas ver .....nazco senide yanliz biraktik bu gunlerde:umursamaz: kusura bakma hursultanklava:nerden cikti o bir kilo yine dikkat et 2 verip bi alirsan benim gibi senelerin gecer burda:dilcikar:....domiiiicanlanmaya canlanacaz da hani kapantan yok sen izinlisin haysem izinli hiray yok ben hastaneyle ugrasiyom bu gunlerde ama bak bizim takim yine super baska topiklere bakarsa bizim paylasimlarimizi guzel bu haftaya saymasak tabi yine toparlanirizi biz merak etme haysemin izini bitsin sen sinavlarini bitir kaptaninda depresyondan cikardikmi si tamamdira.s.
unutmadan benim protein rejimi cuma ve pazar kazaya ugradi o yuzden iki kilo verdim sadece ama sinir oldum baska mesele yarin tekrar bildigim gibi yapacam ne o ya et et gina geldi tiksindim offfffffffffff allahim beni ve tum arkadaslarimi kilolarinda bir an once kurtar allahim!!!!!!!!hadi kizlar bol bol su icelim az yemek tuketelim sporumuzu aksatmayalimkaydirigubbakcemile2
ben geldim ama geri gitcem delikafadulden
kızlar çok az kaldı yakında dönülmesi imkansız kurallarımla aranızdayım laelaelaelaelae
kızlar meraba bu gün sabah yarım simit peynir öğlende iki dilim börek yedim iki litrede suyumu şimdiden içtim akşamda elma yiyeceğim bakalım bu hafta bişii farkedecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?