Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

UYANIK DOLU ETRAF VALLA GÖZÜNÜZ AÇIK OLSUN O ıSTESEDE SEN VERMıCEKSıN NEYMıŞ TAKTIĞI ALTIN KABLOMUakannehir
KIZLAR CıDDEN NERDESıNıZ YAWW KENDı KENDıME BURDA ZAYIFLAMAYA ÇALISIYORUMlmaz:

offf ben bu gün neler yemedimki
sabah 2 poaça sonra öğlen 1 dido
sonra 1 paket bisküvi
sonra bir tane gofret
ayyyyyy durdurun beni
yaptığım tek doğru şey iki litreden fazla su içmek galiba

sonra 1 paket bisküvi
sonra bir tane gofret
ayyyyyy durdurun beni

OLSUN KIZ AFİYET OLSUN AKŞAM HAFİF YE BİŞEY OLMAZ SEN ONLARI SUYLA BARINDIRMAZSIN yerimseniben

slm kizlar bugun giremedim aksama kadar yogundum bu hafta boyle olacak anca geceleri girebilecem .... bana gelince protein rejimine basladim hadi bakalim = sabah yumurta cay oglen limonlu ton baligi yogurt ara protein biskuvi aksam protein karisimi yogurt yine ..... acaip kafam agriyor syky diyeten mi ne insalah yarin gecer bu arada kendime 1 litre yesil cay hazirladim tv izlerken icecem yarin gorusuruz opuyorumnanaktan

selam kızlar ödev yapıyorum da bir uğradım kaydirigubbakcemile3
ya işte ben de öyle diyordum ama bak 1-2 gün sonra nasıl etkiliyor kiloyu birden bire etkilemiyor ama :sinifsinif:
sağol şekerim artık tanıyoruz seni aa opuyorumnanaktan
klava: bende tiyatrodan vazgeçtim bu arada :çok üzgünüm:
UYANIK DOLU ETRAF VALLA GÖZÜNÜZ AÇIK OLSUN O İSTESEDE SEN VERMİCEKSİN NEYMİŞ TAKTIĞI ALTIN KABLOMUakannehir
KIZLAR CİDDEN NERDESİNİZ YAWW KENDİ KENDİME BURDA ZAYIFLAMAYA ÇALISIYORUMlmaz:
yazın da ben öyle yapıyodum hıh biraz da sen yap naniknanik
sonra 1 paket bisküvi
sonra bir tane gofret
ayyyyyy durdurun beni
bende bgün 1 albeni yedim ayy :kedi:
görüşürüz opuyorumnanaktan ama ben yarın da giremem heralde cumaya kadar rahat yok bana bu hafta :sinifsinif:

Ay bu diyet işi çok zor ya spor zaten yok.
Akşam saat 4.30 da eve giriyorum..
Mutfakta ben yemek yaparken büyük oglum ders yapıyo yanımda..
Yemekten sonra yine ders ..
Salona giriş saatim 8 bazen 8.30 oluyo..
Ondan sonra küçük ilgi istiyo..
Sonra onlar bişiler yemek istiyo tekrar mutfak..
9.30da onların odada uyuma fasılları başlıyo.
Benim küçük oglan benim saçımla oynayarak uyuyo..
çogu zaman ben ondan önce uyuyom tabi..
Sabah oluyo kahvaltı telaşları ve nihayet mesaiye yetişiyom...
Allahım saglık versin onlarada telaşla geçiyo günler işte..

Bazen şu diyetle ilgili ürünler dikkatimi çekiyo kendimi zor tutuyom almamak için ama desteksiz de ben veremeyecegim herhalde ..
Yemeklere karşı verdigim savaşsadece almamaya yarıyo..........

[/QUOTE

iyi gidiyor işte aç aç geziyoz kilo vercez diye.Emoş sakın bak kanma o zayıflama haplarına falan hepsinin yan etkileri var mideni mahvedersin bende kullandım zamanında midemde fıtık çıktı üstüne reflü oldum çok şükür şimdi iyiim ama tövbeliyim o tür ilaçlara verebılıyosam kendım verıyorum dikkat ettın mı hıç kulupte zayıflama yazılarının üstüne hep koyuyola o reklamları zayıf zayıf karıları bizde kancazya sözde hiç işim olmaz valla benden sana tavsiye canım.
bide sana yararı olurmu bilmem ama diyet başarı öykülerindee 42 kilo veren bayanın motivasyon dolu öyküsü var onu okumanı istiyorum ben hergün okuyorum ve çok iyi motivasyon sağlıyorum gerçekten biraz uzun ama inan bana değecek.
Yorma kendini emoşum ev işi çocuk derdi bitmez kendinlede ilgilen acık senı çook opuyorummmm en kısa zamanda beklıyoruz[/QUOTE]

DUR BENDE BAKEM ŞU SAYFALARA HADİ ÖPÜYOM CANIMopuyorumnanaktan

slm kizlar zemuszemus bu hafta yogun olacagimi soylemistim ....hursultan senide yanliz biraktik kusurumuza bakma cagla ablam da gelmisopuyorumnanaktan hemen bugun ku menume gecekim= sabah 7 diye biskuvi kahve saat 10 yarim bardak elma suyu oglen izgara hindi eti diyet kola aksam izgara tavuk haslanmis yumurta maydonoz lu soganli bu kadar benim protein rejimi guzel gidiyo 2 gundur= protein rejiminde olan arkadasim ilk hafta 6 ikinci hafta 3 kilo verdisositososito doktor gozetimi altinda

slm kızlar nasılsınız. ben hstalıkla uğraşıyorum. domuz gribi olsam, benim eve erken gitme şansım var mı acaba delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…