Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah az tereyağında pişmiş 1 yumurta kk peynir 2 zeytin ince dilim ekmek
Ara 1 armut
Akşam mercimek çorbası 1 kaşık patates püresi 2 parça karpuz ve bol su

Bu ara diyeti tam anlamıyla yapamıyorum ama düzelecek inşallah artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum

Ayy kızlar uğrayamadım bugün çookk yoğundum..kardeşimle çarşıya gittik sıcak mahvetti beni..dört çocukla uğraşmak çok zor hiç istekleri bitmiiyy..

Menüm..
Sabah: menemen, iki parça köy peyniri, domates, salatalık..
Ara: türk kahvesi..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak patlıcan yemeği, iki dilim karpuz..

Menüm..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak patlıcan yemeği, iki dilim karpuz..

Menüm..

Ii geceler kizlar misafirlikte oldugumdan giremedim...bugunku menum 12 de 3 dilim hindi fume biraz peynir
Ara:sütlú nescafe..bir avuc leblebi ve 1 avucc kuru üzüm
Aksam:yarim tabak eriste plavi 1 bardak kefir
2 top dondurma
Misafirlikte sadece sekersiz cay ictim..
Ben diyete baslayali tam 1 hafta oldu basladigimda 75 dim simdi 72.9 olmusum kizlar ...

Bugun menun cok iyi bence boyle olursa kilo verirsin

Kizzzz daha yatmadnmii bakimm dedm kimsele yohh :)
Yaticam tatlim telden bi turlu msj lari okuyamiyorum tel donup duruyor başka sayfayi acmiyor geri cikmak istiyorum virus bulaşmış gibi ayni sayfayi gosterip duruyo yaa kadınla kulübün de sorun var yine ariza olabilir burdan yetkililetr sesleniyorim sayfalari okuyamiuorum

Bende sorun yok cnm telefondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…