- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.621
Bende tartılmadım bugün yaa cumaya artık@ParteMoralllSeksensekizli @Nesekarabulut canisilar p.twsi bikdirimi alayim bakayim ay sarraf bu haftaya listeye girekte sallayak şu listeyiii hadi gızzzzzzzzz
SekerPancarii hayırlı olsun kaptanlığın dün evde değildim net yoktu o yüzden yazamadım ama çok sevindim senin kaptan olmana
İyiyim bebişle uğraşıyorum diş çıkartıyo baya huysuznassın tatliş
79.3 canım..ohhhh sefaniz olsun canimcimmm sarraf ben senin kilomu giremedim kac oldun canimmm
Bugun menun cok iyi bence boyle olursa kilo verirsinMenüm
Sabah az tereyağında pişmiş 1 yumurta kk peynir 2 zeytin ince dilim ekmek
Ara 1 armut
Akşam mercimek çorbası 1 kaşık patates püresi 2 parça karpuz ve bol su
Bu ara diyeti tam anlamıyla yapamıyorum ama düzelecek inşallah artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Allah yardimcin olsun canim kolay atlatir insallahİyiyim bebişle uğraşıyorum diş çıkartıyo baya huysuz
Senin telefonda sorun oldugunu sanmiyom ayni sorunu bende yasiyorum:'(Bu telefon delirtcek benikaç kere göndermiş mesajı yaa..
Kizzzz daha yatmadnmii bakimm dedm kimsele yohh :)Senin telefonda sorun oldugunu sanmiyom ayni sorunu bende yasiyorum:'(
Yaticam tatlim telden bi turlu msj lari okuyamiyorum tel donup duruyor başka sayfayi acmiyor geri cikmak istiyorum virus bulaşmış gibi ayni sayfayi gosterip duruyo yaa kadınla kulübün de sorun var yine ariza olabilir burdan yetkililetr sesleniyorim sayfalari okuyamiuorumKizzzz daha yatmadnmii bakimm dedm kimsele yohh :)
Bende sorun yok cnm telefondan olabilirYaticam tatlim telden bi turlu msj lari okuyamiyorum tel donup duruyor başka sayfayi acmiyor geri cikmak istiyorum virus bulaşmış gibi ayni sayfayi gosterip duruyo yaa kadınla kulübün de sorun var yine ariza olabilir burdan yetkililetr sesleniyorim sayfalari okuyamiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?