Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kizlar biraz peynir ve 2 haslanmis patitis yedim ama cok tatli geldi oatatesler resmen tatliydi hic sevmedimm agzimda buyudu ben 2 gun patitis yicimm 2 gunde et nasil ama harika minüüü bincee en sevdigim 2 şeyyyyyy patitis ve etttttt

ay kizlar biraz peynir ve 2 haslanmis patitis yedim ama cok tatli geldi oatatesler resmen tatliydi hic sevmedimm agzimda buyudu ben 2 gun patitis yicimm 2 gunde et nasil ama harika minüüü bincee en sevdigim 2 şeyyyyyy patitis ve etttttt
Ayy seninki degisik bi diyet olcak o zaman kiizz bakalim ne kadar gidecek insallah bu hafta listede olursun

Kizlar ben aranizdan ayriliyom daha diyet yapamiyom cocuklara bakamiyom tekrar karar verirsem donerim hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin tanistigima memnun oldum guzel gunlerdi optum hepinizi gorusmek uzere

Iyi geceler kizlar sabah 1 yumurta peynir nescafe
Ara leblebi siyah kuru uzum
Aksam (6.00) 1 tabak mercimekli bulgur pilavi
2 top dondurma...herseyden yiyorum ama kalori hesabi tutuyorum 1000-1200 kalorilik..
Eskiden patetes diyeti yapmistim cok guzel verdiriyorr ama cok sıkıcı oluyor ayni seyleri yemek yaaa

ayy vanm bi ara bende yaomistim çohh eski ama hatirlamiorumm yapamadm zaten bugun 4 patates yedigimle kaldim sacma sapan seyler yedimmm butun gun tıkindmda tıkındim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…