- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.701
Brokenan gelir bence bi sorun vardir.Evet neşe listeye gecen hafta dahil oldu bu hafta ayrilmak istedigini soyledi brokenangil bu hafta listede olacakdi ama takima uğramiyor bende hic kaptanlik yapacak güç kalmamis ben anladim bunu olmuyor
Diger takima yaziyor ama brokenangl buraya gelmiyorBrokenan gelir bence bi sorun vardir.
Tamam ben burdymmm zzaten sarrafda listeye giricek kardesi var meltm yeni arkds varMoonlii n kg verirse listeye girer tmm isteee skinti yok
Bence yaz geldi grupta eskiler kaldi o yuzden cnm.. kis oldugunda kg vermek istemeler baslar.Diger takima yaziyor ama brokenangl buraya gelmiyorsorun listede degil ki bende bende o şevk kalmadi
Evet yeni kişiler çağırıcam bekliyorum ama kimse yazmiyor zayıflamak isteyenler topigine ama kaptan başkası olmali orasi kesin ben yine burda oluyum ama kaptan olarak degilBence yaz geldi grupta eskiler kaldi o yuzden cnm.. kis oldugunda kg vermek istemeler baslar.
Sen kendnde neden kusur ariyosun ki sende bir problem yok olsa ben soylerdim biliosun. Gelen olur bosver takilma yaEvet yeni kişiler çağırıcam bekliyorum ama kimse yazmiyor zayıflamak isteyenler topigine ama kaptan başkası olmali orasi kesin ben yine burda oluyum ama kaptan olarak degil
Kimse gelmedikce ben ilgilenmiyorum ondan gelmiyolarmiş gibi hissediyorum ama ben ilgilenecek güç bulamiyorum kendimde bu sefer daha da sinir oluyorumSen kendnde neden kusur ariyosun ki sende bir problem yok olsa ben soylerdim biliosun. Gelen olur bosver takilma ya
Siknti yok olabilir bir cok hareketlenir bir durulur olabilir yani.Kimse gelmedikce ben ilgilenmiyorum ondan gelmiyolarmiş gibi hissediyorum ama ben ilgilenecek güç bulamiyorum kendimde bu sefer daha da sinir oluyorum
Canim cok iyi anliyorum seniEvet yeni kişiler çağırıcam bekliyorum ama kimse yazmiyor zayıflamak isteyenler topigine ama kaptan başkası olmali orasi kesin ben yine burda oluyum ama kaptan olarak degil
Ben zaten başka bir topikteyim diye söylemiştim ve o şekilde buraya üye olmuştum.Sanırım burada olamayacağım.2 Hafta baktım lakin olmayacak ilgin için teşekkür ederim.Herkese bol şans diliyorumennn sinir oldugum sey oluo suandaaa yaaa bi takima uye oluyosun sonra hoppp baska biyere evet gerekceyide bipiuorum hakta verebilirim ama hepimiz burasi canli duraun diye cabaliyoruz cokumuzun cocumuzun vaktinden aliyoruzDelyDoly senin icin soyluyorum tatlim gelmek dahil olmak istemiyorsan soyle seni etiketleyip durmayalim
Bende giriyorm baska yere herkes girebilir bence sihinti yok :)ennn sinir oldugum sey oluo suandaaa yaaa bi takima uye oluyosun sonra hoppp baska biyere evet gerekceyide bipiuorum hakta verebilirim ama hepimiz burasi canli duraun diye cabaliyoruz cokumuzun cocumuzun vaktinden aliyoruzDelyDoly senin icin soyluyorum tatlim gelmek dahil olmak istemiyorsan soyle seni etiketleyip durmayalim
cnm olablr bende neler yasadimİşyerinde olduğum için net yazamadım.SekerPancarii @ParteMoralll Moonlii gerçekten sizi tanıdığıma sevindim.Bir ufak şey olmuştu hala ondan dolayı gelmek istemedim.Ama sizleri tanımak güzeldi teşekkür ediyorum.Bu yolda başarılar diliyorum
Yokk valla ben sizleri çok sevdim cidden ben pozitif bir insanımdır.Kalp kırmayı asla sevmem.Gene bir densizlik olursa kendimi tutamam diyeeBende giriyorm baska yere herkes girebilir bence sihinti yok :)
cnm olablr bende neler yasadimbak hala burdayimmm sende birakma bence eski olayida bosver arkds yok zaten.. hem oraya girip hem buraya bir iki yazsan bisey kaybetmezsn bence ama tabi sen bilirsin uzuldm..
Ben tutamadimm bisy olmazYokk valla ben sizleri çok sevdim cidden ben pozitif bir insanımdır.Kalp kırmayı asla sevmem.Gene bir densizlik olursa kendimi tutamam diyeeYoksaa ben burayı da sizleri de çok sevmiştimm..
Hahhaa gördüm allah seniiBen tutamadimm bisy olmaz
Eee sevdiysen gitmene gerk yokben seni zayiflaticam dahaa ay buda bir ilk ilkkezzz birinee niye gidiyosun diye sorguladim bugun cok iyi biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?