Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet neşe listeye gecen hafta dahil oldu bu hafta ayrilmak istedigini soyledi brokenangil bu hafta listede olacakdi ama takima uğramiyor bende hic kaptanlik yapacak güç kalmamis ben anladim bunu olmuyor
Brokenan gelir bence bi sorun vardir.
Tamam ben burdymmm zzaten sarrafda listeye giricek kardesi var meltm yeni arkds var Moonlii n kg verirse listeye girer tmm isteee skinti yok

N Nesekarabulut neden biraktin grubu. Illa ski dyet yapman gerekmiyorki dikkat ederek takima devam edeblrdin boylece kacamaktan uzak olurdun.
Yemegini kahvaltini vs guzelce yaptikdan sonra neden gucsuz,cocuklara bakmayacak hale geliceksin ki...bence olmaz aclikta olur o dediklerin.

Brokenan gelir bence bi sorun vardir.
Tamam ben burdymmm zzaten sarrafda listeye giricek kardesi var meltm yeni arkds var Moonlii n kg verirse listeye girer tmm isteee skinti yok
Diger takima yaziyor ama brokenangl buraya gelmiyor sorun listede degil ki bende bende o şevk kalmadi

Bence yaz geldi grupta eskiler kaldi o yuzden cnm.. kis oldugunda kg vermek istemeler baslar.
Evet yeni kişiler çağırıcam bekliyorum ama kimse yazmiyor zayıflamak isteyenler topigine ama kaptan başkası olmali orasi kesin ben yine burda oluyum ama kaptan olarak degil

Evet yeni kişiler çağırıcam bekliyorum ama kimse yazmiyor zayıflamak isteyenler topigine ama kaptan başkası olmali orasi kesin ben yine burda oluyum ama kaptan olarak degil
Sen kendnde neden kusur ariyosun ki sende bir problem yok olsa ben soylerdim biliosun. Gelen olur bosver takilma ya

Cuma paylaşim alanina yazdim kaptan degişikligi istediğimi takimda kaptan olmak isteyen varsa bana bildirsin içimizden olursa daha iyi olur

Sen kendnde neden kusur ariyosun ki sende bir problem yok olsa ben soylerdim biliosun. Gelen olur bosver takilma ya
Kimse gelmedikce ben ilgilenmiyorum ondan gelmiyolarmiş gibi hissediyorum ama ben ilgilenecek güç bulamiyorum kendimde bu sefer daha da sinir oluyorum

Canim cok iyi anliyorum seni
Den cok iyi bi kaptansin tatlim hic kendini kotu hissetme ama biyerden sonra iterek yapinca tadi kalmio insanda yoruluyor napalim canim hayirlisi takimimiz hakkinda

ennn sinir oldugum sey oluo suandaaa yaaa bi takima uye oluyosun sonra hoppp baska biyere evet gerekceyide bipiuorum hakta verebilirim ama hepimiz burasi canli duraun diye cabaliyoruz cokumuzun cocumuzun vaktinden aliyoruz DelyDoly senin icin soyluyorum tatlim gelmek dahil olmak istemiyorsan soyle seni etiketleyip durmayalim

Ben zaten başka bir topikteyim diye söylemiştim ve o şekilde buraya üye olmuştum.Sanırım burada olamayacağım.2 Hafta baktım lakin olmayacak ilgin için teşekkür ederim.Herkese bol şans diliyorum

İşyerinde olduğum için net yazamadım. SekerPancarii @ParteMoralll Moonlii gerçekten sizi tanıdığıma sevindim.Bir ufak şey olmuştu hala ondan dolayı gelmek istemedim.Ama sizleri tanımak güzeldi teşekkür ediyorum.Bu yolda başarılar diliyorum

Bende giriyorm baska yere herkes girebilir bence sihinti yok :)
cnm olablr bende neler yasadim bak hala burdayimmm sende birakma bence eski olayida bosver arkds yok zaten.. hem oraya girip hem buraya bir iki yazsan bisey kaybetmezsn bence ama tabi sen bilirsin uzuldm..

Yokk valla ben sizleri çok sevdim cidden ben pozitif bir insanımdır.Kalp kırmayı asla sevmem.Gene bir densizlik olursa kendimi tutamam diyee Yoksaa ben burayı da sizleri de çok sevmiştimm..

Yokk valla ben sizleri çok sevdim cidden ben pozitif bir insanımdır.Kalp kırmayı asla sevmem.Gene bir densizlik olursa kendimi tutamam diyee Yoksaa ben burayı da sizleri de çok sevmiştimm..
Ben tutamadimm bisy olmaz
Eee sevdiysen gitmene gerk yok ben seni zayiflaticam dahaa ay buda bir ilk ilkkezzz birinee niye gidiyosun diye sorguladim bugun cok iyi biriyim

Ben tutamadimm bisy olmaz
Eee sevdiysen gitmene gerk yok ben seni zayiflaticam dahaa ay buda bir ilk ilkkezzz birinee niye gidiyosun diye sorguladim bugun cok iyi biriyim
Hahhaa gördüm allah senii hatta sordum bilee neden banlandın diyee çeneden gittin sende Ama haketmiştii yaaa o neydi öyleee komedi gibiii vallaa kaptan sıkıntı yapmaz ise dönerim.Zaten zatı muhterem gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…