- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.721
Heh şoyleeeeee sende isik gordum ondan sorguladim bide @selcanmehmetcan da gordummmmm kizlarr... kaptan bisey demez cnm ne dicek kapimiz acik bizimmm.. sende sogumussun gruptan ama ben ikiniznde burda olmasini isterm.Hahhaa gördüm allah seniihatta sordum bilee neden banlandın diyee çeneden gittin sende Ama haketmiştii yaaa o neydi öyleee komedi gibiii vallaa kaptan sıkıntı yapmaz ise dönerim.Zaten zatı muhterem gitmiş
Yokk soğumadan ziyade gördükçe bamtelim zıplıyorduHeh şoyleeeeee sende isik gordum ondan sorguladim bide @selcanmehmetcan da gordummmmm kizlarr... kaptan bisey demez cnm ne dicek kapimiz acik bizimmm.. sende sogumussun gruptan ama ben ikiniznde burda olmasini isterm.
Evet benm cenem oyle amannnnnnm yani
Insani motive edio bisey yiceksen diyosun gruba nasil yazicam utanmadanYokk soğumadan ziyade gördükçe bamtelim zıplıyorduBende biraz karadenizlilik varda söylemesi ayıp dedim.Bi gün gene basar telimee bu sefer duramam.Yoksa ben hep aktifim masabaşı işim herdaim netteyim yanii ..Amacım kilo vermek ve de özellikle takımım vardı.Ama iyice hırs yaptım birde yarışmalara gireyim dedim.
Canm insan bir süreden sonra tıkanıyor son 3 kilo icin bile diyetisyene giden var yardimci olacagna inanıyorum bencanim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yok
otur oturduunn yerde ozamannnnnnYokk soğumadan ziyade gördükçe bamtelim zıplıyorduBende biraz karadenizlilik varda söylemesi ayıp dedim.Bi gün gene basar telimee bu sefer duramam.Yoksa ben hep aktifim masabaşı işim herdaim netteyim yanii ..Amacım kilo vermek ve de özellikle takımım vardı.Ama iyice hırs yaptım birde yarışmalara gireyim dedim.
arastiriorum cnm giderim belkii offfCanm insan bir süreden sonra tıkanıyor son 3 kilo icin bile diyetisyene giden var yardimci olacagna inanıyorum ben
Ayy inşallah canım valla bana önceki ahlimi bilenler söylüyor kilo mu verdim ehh birazcık diyorumm.Yanii acayip sevinç kaynağı tam motive oluyorummInsani motive edio bisey yiceksen diyosun gruba nasil yazicam utanmadanbide kalabalikken biz kapisiyodk kg vermek icn.ramazandan sonra dagildi gene toplanir insallah kapisir yaza fit oluruz insaallah :)
Yaaa canımsınnn teşekkür ederimmotur oturduunn yerde ozamannnnnn
bendede kürt damari var titturmayasınnnnnYaaa canımsınnn teşekkür ederimmLaz damarım tuttu idii
kal der canisidr o kal der cohh sever seniiii basar baģrınaaaAyy inşallah canım valla bana önceki ahlimi bilenler söylüyor kilo mu verdim ehh birazcık diyorumm.Yanii acayip sevinç kaynağı tam motive oluyorummMesela öğlen beni Karatya tiyzaaa yaktı meselaa @SekerPancari71 kal sıkıntı yok derse akşama nasıl yazıcam utancımdan ölüyorum
Hahhahaa sizin deniz görmüş halinizizzbendede kürt damari var titturmayasınnnnn
Valla sağolsun bana bir program söyledii. Onu yapıyorum nefes alma organım değiştikal der canisidr o kal der cohh sever seniiii basar baģrınaaa
Bende ki ne damari ki acababendede kürt damari var titturmayasınnnnn
yaaa der niye demesinnnn :) ben demisimmmmm otesi yooihhh bikerem dimiAyy inşallah canım valla bana önceki ahlimi bilenler söylüyor kilo mu verdim ehh birazcık diyorumm.Yanii acayip sevinç kaynağı tam motive oluyorummMesela öğlen beni Karatya tiyzaaa yaktı meselaa @SekerPancari71 kal sıkıntı yok derse akşama nasıl yazıcam utancımdan ölüyorum
Sendee az değilsin canım macurluk var mıBende ki ne damari ki acaba
Yaa cansınızz yaa bakk şimdikk kendimden utandım yaa pire için yorgan yamışım resmennn
Yok anam ben bati karadenizSendee az değilsin canım macurluk var mı
Utanmanada sevindim bencese utanmalisinYaa cansınızz yaa bakk şimdikk kendimden utandım yaa pire için yorgan yamışım resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?