Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahhaa gördüm allah senii hatta sordum bilee neden banlandın diyee çeneden gittin sende Ama haketmiştii yaaa o neydi öyleee komedi gibiii vallaa kaptan sıkıntı yapmaz ise dönerim.Zaten zatı muhterem gitmiş
Heh şoyleeeeee sende isik gordum ondan sorguladim bide @selcanmehmetcan da gordummmmm kizlarr... kaptan bisey demez cnm ne dicek kapimiz acik bizimmm.. sende sogumussun gruptan ama ben ikiniznde burda olmasini isterm.

Evet benm cenem oyle amannnnnnm yani

Yokk soğumadan ziyade gördükçe bamtelim zıplıyordu Bende biraz karadenizlilik varda söylemesi ayıp dedim.Bi gün gene basar telimee bu sefer duramam.Yoksa ben hep aktifim masabaşı işim herdaim netteyim yanii ..Amacım kilo vermek ve de özellikle takımım vardı.Ama iyice hırs yaptım birde yarışmalara gireyim dedim.

Insani motive edio bisey yiceksen diyosun gruba nasil yazicam utanmadan bide kalabalikken biz kapisiyodk kg vermek icn.ramazandan sonra dagildi gene toplanir insallah kapisir yaza fit oluruz insaallah :)

canim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yok
Canm insan bir süreden sonra tıkanıyor son 3 kilo icin bile diyetisyene giden var yardimci olacagna inanıyorum ben

otur oturduunn yerde ozamannnnnn

Insani motive edio bisey yiceksen diyosun gruba nasil yazicam utanmadan bide kalabalikken biz kapisiyodk kg vermek icn.ramazandan sonra dagildi gene toplanir insallah kapisir yaza fit oluruz insaallah :)
Ayy inşallah canım valla bana önceki ahlimi bilenler söylüyor kilo mu verdim ehh birazcık diyorumm.Yanii acayip sevinç kaynağı tam motive oluyorumm Mesela öğlen beni Karatya tiyzaaa yaktı meselaa @SekerPancari71 kal sıkıntı yok derse akşama nasıl yazıcam utancımdan ölüyorum

kal der canisidr o kal der cohh sever seniiii basar baģrınaaa

yaaa der niye demesinnnn :) ben demisimmmmm otesi yooihhh bikerem dimi Moonlii yardmcisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…