Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladm kuzum cok gecmis olsun.acaba bir diyetisyene mi gitsen ki

Anladm kuzum cok gecmis olsun.acaba bir diyetisyene mi gitsen ki
canim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yok

canim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yok
Kiz bak hiç bi plan yapma yaptikça onlari devam ettiremeyince pes etmek istiyosun tek diyet planin az yemek olsun bak nasil gidecek kilolar stres yapma tatlimm

Himmmm ozaman cuma bildirimde yazarim
Bu grupta izne ayrilabilirim cuma belli olur. Saygilar.......
Oyle olmuyor cuma gelip ben izne ayriliyorum denilemiyor canim önceden haber vermen lazim ve cuma günü burda(yani sitede) olursan kilo bildirimi yapmak zorunlu. Bildirimini yaparsin yanina izne ayrilmak istiyor yazariz

Oyle olmuyor cuma gelip ben izne ayriliyorum denilemiyor canim önceden haber vermen lazim ve cuma günü burda(yani sitede) olursan kilo bildirimi yapmak zorunlu. Bildirimini yaparsin yanina izne ayrilmak istiyor yazariz
Tamam bende onu dedim iste ogun yanina yazarm bidahaki haftada izinim baslar ayni sey

Takimda iki kişi var partemoralll izne ayrilinca diger hafta sadece seksensekizli kaliyor tek başina ortalamalarimiz yerlerde sonumuz hayrola

Yapmaya çalışıyorum deniyorum devam ettirmek istiyorum ama olmuyor ben kaptanliği devredicem üzgünümm Çok sevdigim arkadaşlarım var burda burayi tabiki birakmam ama kaptanliği devam ettiremicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…