- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.681
Yooook yazmiyorm menu artik ben yohummmm
Anladm kuzum cok gecmis olsun.acaba bir diyetisyene mi gitsen kiCanim ben hipo hipoyum ya dogustan hipofiz bezlerim calismiyor regl olmak icin ilac iciyorum 21 günonlarda şişiriyor beni 15 yildr kullaniyorum cnm daha ilk basladigimda dr demisti kilo aldirir diye o sene 5 kilo aldim ve bu her sene boyle devam etti canim
Bunu bize bildirmeyi ni zaman düşünüyordunuz acebaYooook yazmiyorm menu artik ben yohummmm
canim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yokAnladm kuzum cok gecmis olsun.acaba bir diyetisyene mi gitsen ki
neeee anlamdimmmmYooook yazmiyorm menu artik ben yohummmm
heeee nizamannn acabaaaaBunu bize bildirmeyi ni zaman düşünüyordunuz acebahiç bilmiyoz biz senin yoh oldugunu yoh ne demeh misila biz bundan ne anlamaliyiz açihlama yapmicahmisiniz partemoralll
Kiz bak hiç bi plan yapma yaptikça onlari devam ettiremeyince pes etmek istiyosun tek diyet planin az yemek olsun bak nasil gidecek kilolar stres yapma tatlimmcanim düsünmuyor degilimm ama bi yandanda okadar kiloyu tek basina verdin sen yine yaparsin diorum ama isin icinden cikamiorum 9 eylule kadar hedef belirledim kendime 58 olmak istiorum ama 5-6 kiloyu nasl vericm hicbi fikrim yok
ne demk bu grupta baska gruplardami takilacannn cohhh bozulurumm ben haaaHimmmm ozaman cuma bildirimde yazarim
Bu grupta izne ayrilabilirim cuma belli olur. Saygilar.......
Oyle olmuyor cuma gelip ben izne ayriliyorum denilemiyor canim önceden haber vermen lazim ve cuma günü burda(yani sitede) olursan kilo bildirimi yapmak zorunlu. Bildirimini yaparsin yanina izne ayrilmak istiyor yazarizHimmmm ozaman cuma bildirimde yazarim
Bu grupta izne ayrilabilirim cuma belli olur. Saygilar.......
Moon stres yaptigin için olmuyor emin ol rahat birak kendinii biraz ve az az ye herseydenkac haftadr listeye gircm gircm deyip giremiom cohhh uyuz oldum suandaaa
Tamam bende onu dedim iste ogun yanina yazarm bidahaki haftada izinim baslar ayni seyOyle olmuyor cuma gelip ben izne ayriliyorum denilemiyor canim önceden haber vermen lazim ve cuma günü burda(yani sitede) olursan kilo bildirimi yapmak zorunlu. Bildirimini yaparsin yanina izne ayrilmak istiyor yazariz
ne demk bu grupta baska gruplardami takilacannn cohhh bozulurumm ben haaa
PekiTamam bende onu dedim iste ogun yanina yazarm bidahaki haftada izinim baslar ayni sey
STakimda iki kişi varpartemoralll izne ayrilinca diger hafta sadece seksensekizli kaliyor tek başina ortalamalarimiz yerlerde sonumuz hayrola
Iki kisimiyizTakimda iki kişi varpartemoralll izne ayrilinca diger hafta sadece seksensekizli kaliyor tek başina ortalamalarimiz yerlerde sonumuz hayrola
Evet neşe listeye gecen hafta dahil oldu bu hafta ayrilmak istedigini soyledi brokenangil bu hafta listede olacakdi ama takima uğramiyor bende hic kaptanlik yapacak güç kalmamis ben anladim bunu olmuyorS
Iki kisimiyizbilmiodmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?