- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.661
Sen istesen yaparsn moon niye zor olsun kiayy evlilik yildonumumzde geliyor 9 eylul bari ozamana kadar 59 olsamm çohhmu zorr
canimsimmm esmerim ama bogazima hic hakim olamiorummmSen istesen yaparsn moon niye zor olsun ki
Niye öyle oldun ki ya nazarmi degdi sana nedircanimsimmm esmerim ama bogazima hic hakim olamiorummm
Hormon ilaclarina niye basladin kuzumhormon ilaclarinada basladim ya istahim oyle açikki ben bile sasiriorum
Canim tam listeye girdin takimdan ayriliyosunKizlar ben aranizdan ayriliyom daha diyet yapamiyom cocuklara bakamiyom tekrar karar verirsem donerim hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin tanistigima memnun oldum guzel gunlerdi optum hepinizi gorusmek uzere
Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, zeytin, domates, salatalık, bir avuç fındık..
Akşam: bir kase kısır, bir dilim yaşpasta..
Fazla degil aksam yemegin canim afiyet olsunMenüm
Sabah 2 yumurtadan omlet kk peynir zeytin salatalık biber çay
Akşam mercimek çorbası taze fasulye 2 kaşık pilav2 parça karpuz
Afiyet olsun meltemcimm kalori hesabiyla çok güzel kilo veriliyorIyi geceler kizlar sabah 1 yumurta peynir nescafe
Ara leblebi siyah kuru uzum
Aksam (6.00) 1 tabak mercimekli bulgur pilavi
2 top dondurma...herseyden yiyorum ama kalori hesabi tutuyorum 1000-1200 kalorilik..
Eskiden patetes diyeti yapmistim cok guzel verdiriyorr ama cok sıkıcı oluyor ayni seyleri yemek yaaa
Ayy moon bence böyle diyetler yapma sen eski düzen diyetine devam etayy vanm bi ara bende yaomistim çohh eski ama hatirlamiorumm yapamadm zaten bugun 4 patates yedigimle kaldim sacma sapan seyler yedimmm butun gun tıkindmda tıkındim
Tünaydin canim dünkü menünü göremedimTunaydin kizlaaar
Canim ben hipo hipoyum ya dogustan hipofiz bezlerim calismiyor regl olmak icin ilac iciyorum 21 günNiye öyle oldun ki ya nazarmi degdi sana nedir
Hormon ilaclarina niye basladin kuzum
yazamazzzzzTünaydin canim dünkü menünü göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?