Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben aranizdan ayriliyom daha diyet yapamiyom cocuklara bakamiyom tekrar karar verirsem donerim hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin tanistigima memnun oldum guzel gunlerdi optum hepinizi gorusmek uzere
Canim tam listeye girdin takimdan ayriliyosun Ortalamamiz düşüyor her hafta o zaman keşke cuma günü söyleseydin listeye girmeden

Afiyet olsun meltemcimm kalori hesabiyla çok güzel kilo veriliyor

ayy vanm bi ara bende yaomistim çohh eski ama hatirlamiorumm yapamadm zaten bugun 4 patates yedigimle kaldim sacma sapan seyler yedimmm butun gun tıkindmda tıkındim
Ayy moon bence böyle diyetler yapma sen eski düzen diyetine devam et

Gunaydin kizlaarr bugün Çarşamba geldik hafta ortasina çokkk dikkatt ediyoruzz cumaya az kaldiiiii

Niye öyle oldun ki ya nazarmi degdi sana nedir

Hormon ilaclarina niye basladin kuzum
Canim ben hipo hipoyum ya dogustan hipofiz bezlerim calismiyor regl olmak icin ilac iciyorum 21 gün onlarda şişiriyor beni 15 yildr kullaniyorum cnm daha ilk basladigimda dr demisti kilo aldirir diye o sene 5 kilo aldim ve bu her sene boyle devam etti canim

Gunaydin kizlarrrrrr bu haftada listeye giremicek olmanin uzuntusunu yasiyorum..moralim cok bozuk tutamiyorum kendimi yemektn alamiyorum 63.4 üm suanda bi mucize olmali ve 2 kilo vermeliyim cumaya kadar cok mutsuzum

valla 62ye bile raziyim ramazanda 62 oldum diye basl uzuluyordum dikkat etmezsk boyle 2ser 2ser geliyolar kitapsizlar

ay ben yazdimmiydi yazim hemen
sabah 2 haslanmis patates beyaz peynir
oglen 2 haslanmis patates
2 minik mucver(herbiri 1 yk harc)
2bardak sut
8 kuru kayisi
8-10 bebe biskuvisi
1 dilim tb ekmegi ustune beyaz peynir bi bandık aci sos dereotu

kizlar laf aramizda p.tesi 65i girdum tartida kalbim yerinden cikicakti bugun 63.4 nasl bi ödemmişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…