Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki kal canim senin gitmene çok üzülmüştüm zaten hem bak cuma ana listedesin

Hahahha listenin en ağır topu benim hahahahahaa yanlız canımm kütle itibariylee sağlam gülle Ayy inşallah kalem gibi mezun olacagızz
Bunu avantaja çevirebilirsin mesela..kilo verişin daha hızlı ve fazla olur..ben başlarda ayda dört kilo veriyodum şimdi ayda bir kilo versem razıyım yani..
Tabiki incecik olmadan mezun olmıycaz..

Hosgeldin sarrafcimm geçmiş olsun kavdene ayy canimm ya bilmiyorum listeyle kayitla falan hiç uğraşacak istek bulamiyorum kendimde hani biri kaptan olsun ben buraya sohbete geliyim sizle sohbet ediyim yine burda oluyum öyle istiyorum

Bunu avantaja çevirebilirsin mesela..kilo verişin daha hızlı ve fazla olur..ben başlarda ayda dört kilo veriyodum şimdi ayda bir kilo versem razıyım yani..
Tabiki incecik olmadan mezun olmıycaz..
Valla benimde başlarda iyi gitti dee şimdilerde yeni arayış yapmam lazım liste felan o kadar hareket spor ve dikkat tartıya yansımıyor canım lakin görüntüme yansıdı.Anlamıyorum ki neler oluyor.Kemer aldım pantollarım hep düşüyor 2 Beden inceldim şükürr

Canımsınn teşekkür ederim valla ne bileyim mahçubiyette var valla kızlarr kusura bakmayın ... Yanlız kulağını çınlatıyordum ben senin hepp spor yaparken
Devam ediyo msn jilliana ay ne güzel neler diyisin acabaa kulaklarimi nasın çinlatiyosun ana listeye girince daha da bağlanacaksin buraya tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…