- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.741
Hahhaha üzüm olayıı canım bakaa bakaa kapmışssınYok anam ben bati karadenizhahahahah kocadan var didigin :) hic farketmez hepinizi yaharim
Utanmanada sevindim bencese utanmalisinbenide bu utanca dahil ettin senden utaniyorm :d
Tum turkiye menem isteHahhaha üzüm olayıı canım bakaa bakaa kapmışssınBeni yak kend,ini yak herşeyi yakk
Yook kizzz o nedicek temem der
Dimii dimii inşallahh ağlarımm bakk yohsaaYook kizzz o nedicek temem derkki gun gelmedn dye seni kovucak halimiz yoh :)
Tabiki kal canim senin gitmene çok üzülmüştüm zatenAyy inşallah canım valla bana önceki ahlimi bilenler söylüyor kilo mu verdim ehh birazcık diyorumm.Yanii acayip sevinç kaynağı tam motive oluyorummMesela öğlen beni Karatya tiyzaaa yaktı meselaa SekerPancarii kal sıkıntı yok derse akşama nasıl yazıcam utancımdan ölüyorum
Yaaa canımsınnn teşekkür ederimmLaz damarım tuttu idii
bendede kürt damari var titturmayasınnnnn
Basarim ki herkeslerii bağrimaakal der canisidr o kal der cohh sever seniiii basar baģrınaaa
Gitmek ne demekmiş kızz..daha yeni geldin listede esip gürlüycen daha rakip olcez sanaDimii dimii inşallahh ağlarımm bakk yohsaa
Teşekkür ederim canım sağolasınnTabiki kal canim senin gitmene çok üzülmüştüm zatenhem bak cuma ana listedesin
Ne dicem kizzz tutar saçından getirrim seğiii takima zatii ben
Hahahha listenin en ağır topu benim hahahahahaa yanlız canımm kütle itibariylee sağlam gülleGitmek ne demekmiş kızz..daha yeni geldin listede esip gürlüycen daha rakip olcez sana
Teşekkür ederim canım sağolasınn
Canımsınn teşekkür ederim valla ne bileyim mahçubiyette var valla kızlarr kusura bakmayın ... Yanlız kulağını çınlatıyordum ben senin hepp spor yaparkenNe dicem kizzz tutar saçından getirrim seğiii takima zatii ben
Bunu avantaja çevirebilirsin mesela..kilo verişin daha hızlı ve fazla olur..ben başlarda ayda dört kilo veriyodum şimdi ayda bir kilo versem razıyım yani..Hahahha listenin en ağır topu benim hahahahahaa yanlız canımm kütle itibariylee sağlam gülleAyy inşallah kalem gibi mezun olacagızz
Hosgeldin sarrafcimm geçmiş olsun kavdeneSelam kızlar..
Kayınvalidenin yanına geldim hastalığı ilerlemiş biraz .neler konuşmuşsunuz öyle..
SekerPancarii lütfen devam et tatlım ne gerek var başkasına bizim dilimizden enn iyi sen anlıyosun
Valla benimde başlarda iyi gitti dee şimdilerde yeni arayış yapmam lazım liste felan o kadar hareket spor ve dikkat tartıya yansımıyor canım lakin görüntüme yansıdı.Anlamıyorum ki neler oluyor.Kemer aldım pantollarım hep düşüyorBunu avantaja çevirebilirsin mesela..kilo verişin daha hızlı ve fazla olur..ben başlarda ayda dört kilo veriyodum şimdi ayda bir kilo versem razıyım yani..
Tabiki incecik olmadan mezun olmıycaz..
Devam ediyo msn jillianaCanımsınn teşekkür ederim valla ne bileyim mahçubiyette var valla kızlarr kusura bakmayın ... Yanlız kulağını çınlatıyordum ben senin hepp spor yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?