- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.761
Valla Allah razı olsun diyorum tatlımm bol bolll sayendee gidecek bu kilolarrrDevam ediyo msn jillianaay ne güzel neler diyisin acabaa kulaklarimi nasın çinlatiyosun ana listeye girince daha da bağlanacaksin buraya tatlim
Sağol canımHosgeldin sarrafcimm geçmiş olsun kavdeneayy canimm ya bilmiyorum listeyle kayitla falan hiç uğraşacak istek bulamiyorum kendimde hani biri kaptan olsun ben buraya sohbete geliyim sizle sohbet ediyim yine burda oluyum öyle istiyorum
Niye dalga geciyolar kiz ne güzel iste fit oluyorum fittt deValla Allah razı olsun diyorum tatlımm bol bolll sayendee gidecek bu kilolarrrkötü anmadım hiçç lakin annemee iyi komedii oldumm Eşim annem iyi dalga geçiyorr
Teşekkürler canımm
Ay evet ya karisiyiSağol canım
Moonlii ile dönüşümlü yapabilirsiniz mesela..bırakma lütfeenn yoksa karışiyy buralar..
Hehhh şimdi evii tepemize yıkacann haahhaaaa haaa gayret diyolarNiye dalga geciyolar kiz ne güzel iste fit oluyorum fittt decanim benimmm insallah hem kilo verip hem sıkılaşıp harika olicaksinnn
Afiyet olsun tatlım yarasın ama kilo olmasınnBugun menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume
Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su
Ben senden sonra geldim canım kaptan sendin..sen işi ciddiye alıyosun ondan..Ay evet ya karisiyiAma sarraf sen buranin en eskilerinden msn yoksa ben geldikten sonra mi geldin hatirliyo msn bilmiyorum ama bende 8. Takimdan geldim direk kaptan olarak kiz hiç sorun olmamişti gercekten kaptan olmak istemeli gelen ve sorumluluklarini bilmelii o zaman karişmaz bence
Bencede mütevazi tatlı dilli ve mükemmel bir kaptannBen senden sonra geldim canım kaptan sendin..sen işi ciddiye alıyosun ondan..
Ayy bak sana onu demeyi unuttum ben bu sporu ilk yaptigimda dikkatli yememe ragmen arti çikmiştim ilk basta biraz kaslari şişirdiginden ödem olabiliyo belki sende de öyle olmusturHehhh şimdi evii tepemize yıkacann haahhaaaa haaa gayret diyolarDeli gibi tepinince yat kalk sürün Ama bacaklarım ve karın bölgemm süper oldu.Tartı şimdilik tatmin etmesedee o da edecek inşallahh
Afiyet olsun canım gayet güzelBugun menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume
Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su
Saol canimmm benimmBen senden sonra geldim canım kaptan sendin..sen işi ciddiye alıyosun ondan..
Bencede mütevazi tatlı dilli ve mükemmel bir kaptann
Insallah tesekkurler cnm. Dun cok yorldm bugun dnleniyorm spor yapcaktmAfiyet olsun tatlım yarasın ama kilo olmasınn
deme oyleeeeYaa cansınızz yaa bakk şimdikk kendimden utandım yaa pire için yorgan yamışım resmennn
ahahh ne bilemmm mimleketleri koyy ortaya bi karar verekkkkbende ne damari var giz bende yoh galiba
gecmis olsun canimmm RABBIM sifa versin bnmde kayinoederim hastaneye yatti fizik tedavi gorucek 99 depreminde enkaz altinda felç gecirmisti inşALLAH daha iyi olup dönücek RABBIM butun hastalariniza şifa dertlilerimize deva birçlularimiza odeme kolayligi nasip etsin nerde ne dersi olan varsa edalar nasip eylesin RABBIMSelam kızlar..
Kayınvalidenin yanına geldim hastalığı ilerlemiş biraz .neler konuşmuşsunuz öyle..
SekerPancarii lütfen devam et tatlım ne gerek var başkasına bizim dilimizden enn iyi sen anlıyosun
Afiyet olsun canım gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?