Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Devam ediyo msn jilliana ay ne güzel neler diyisin acabaa kulaklarimi nasın çinlatiyosun ana listeye girince daha da bağlanacaksin buraya tatlim
Valla Allah razı olsun diyorum tatlımm bol bolll sayendee gidecek bu kilolarrr kötü anmadım hiçç lakin annemee iyi komedii oldumm Eşim annem iyi dalga geçiyorr

Sağol canım
Moonlii ile dönüşümlü yapabilirsiniz mesela..bırakma lütfeenn yoksa karışiyy buralar..

Valla Allah razı olsun diyorum tatlımm bol bolll sayendee gidecek bu kilolarrr kötü anmadım hiçç lakin annemee iyi komedii oldumm Eşim annem iyi dalga geçiyorr
Niye dalga geciyolar kiz ne güzel iste fit oluyorum fittt de canim benimmm insallah hem kilo verip hem sıkılaşıp harika olicaksinnn

Sağol canım
Moonlii ile dönüşümlü yapabilirsiniz mesela..bırakma lütfeenn yoksa karışiyy buralar..
Ay evet ya karisiyi Ama sarraf sen buranin en eskilerinden msn yoksa ben geldikten sonra mi geldin hatirliyo msn bilmiyorum ama bende 8. Takimdan geldim direk kaptan olarak kiz hiç sorun olmamişti gercekten kaptan olmak istemeli gelen ve sorumluluklarini bilmelii o zaman karişmaz bence

Niye dalga geciyolar kiz ne güzel iste fit oluyorum fittt de canim benimmm insallah hem kilo verip hem sıkılaşıp harika olicaksinnn
Hehhh şimdi evii tepemize yıkacann haahhaaaa haaa gayret diyolar Deli gibi tepinince yat kalk sürün Ama bacaklarım ve karın bölgemm süper oldu.Tartı şimdilik tatmin etmesedee o da edecek inşallahh

Ben senden sonra geldim canım kaptan sendin..sen işi ciddiye alıyosun ondan..

Hehhh şimdi evii tepemize yıkacann haahhaaaa haaa gayret diyolar Deli gibi tepinince yat kalk sürün Ama bacaklarım ve karın bölgemm süper oldu.Tartı şimdilik tatmin etmesedee o da edecek inşallahh
Ayy bak sana onu demeyi unuttum ben bu sporu ilk yaptigimda dikkatli yememe ragmen arti çikmiştim ilk basta biraz kaslari şişirdiginden ödem olabiliyo belki sende de öyle olmustursizz sonuca bakinnn dii sende

gecmis olsun canimmm RABBIM sifa versin bnmde kayinoederim hastaneye yatti fizik tedavi gorucek 99 depreminde enkaz altinda felç gecirmisti inşALLAH daha iyi olup dönücek RABBIM butun hastalariniza şifa dertlilerimize deva birçlularimiza odeme kolayligi nasip etsin nerde ne dersi olan varsa edalar nasip eylesin RABBIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…