- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.781
sarraf benden sonra geldi cnm şuan en eski binimmmmmmAy evet ya karisiyiAma sarraf sen buranin en eskilerinden msn yoksa ben geldikten sonra mi geldin hatirliyo msn bilmiyorum ama bende 8. Takimdan geldim direk kaptan olarak kiz hiç sorun olmamişti gercekten kaptan olmak istemeli gelen ve sorumluluklarini bilmelii o zaman karişmaz bence
Aminnnn kankisimmmmmmmmgecmis olsun canimmm RABBIM sifa versin bnmde kayinoederim hastaneye yatti fizik tedavi gorucek 99 depreminde enkaz altinda felç gecirmisti inşALLAH daha iyi olup dönücek RABBIM butun hastalariniza şifa dertlilerimize deva birçlularimiza odeme kolayligi nasip etsin nerde ne dersi olan varsa edalar nasip eylesin RABBIM
vallahi bencedeeeeeeBencede mütevazi tatlı dilli ve mükemmel bir kaptann
Valla hayy maşallah canım öyle bir anlatmışsın kii içmiş kadar oldum.@ParteMoralll miss gibi corba yaptim yavrukuma minnacik patitis küpleri,havuc,kirmizi biber kemik suyusuna bide tel sehriye ohh misssssCok sukur RABBIM herkese evladini doyunca doyurmayi nasip etsin Elhamdulillah
Valla ben bu ara iyi çoşuyorum canımm eve yürüyerek gidiyorum ( 45 dk ) Evde hoplıyıp zıplıyorum.Aama dediğin gibi insanın hali kalmıyor ..Insallah tesekkurler cnm. Dun cok yorldm bugun dnleniyorm spor yapcaktm
Bende 300Valla ben bu ara iyi çoşuyorum canımm eve yürüyerek gidiyorum ( 45 dk ) Evde hoplıyıp zıplıyorum.Aama dediğin gibi insanın hali kalmıyor ..
Amiinn Rabbim acil şifalar versingecmis olsun canimmm RABBIM sifa versin bnmde kayinoederim hastaneye yatti fizik tedavi gorucek 99 depreminde enkaz altinda felç gecirmisti inşALLAH daha iyi olup dönücek RABBIM butun hastalariniza şifa dertlilerimize deva birçlularimiza odeme kolayligi nasip etsin nerde ne dersi olan varsa edalar nasip eylesin RABBIM
Gırıggaleliyim benahahh ne bilemmm mimleketleri koyy ortaya bi karar verekkkk
Ohooooo hay maşallahhhh valla iyi yapmışsın canımmBende 300
60mekik cektm
Baska hareketlerde yaptm resmen su akio suratimdan smdi dusa
saol teyzesii gel seninn kuzuşada yaparimmm miss missssValla hayy maşallah canım öyle bir anlatmışsın kii içmiş kadar oldum.Ohh kuzucuğuna afiyet bal şeker olsunn
ayyyy ben hic yapamiorum oyle seyler ya ama cember alicam ic bacaklarim icin cok rahatsz edio beniiiBende 300
60mekik cektm
Baska hareketlerde yaptm resmen su akio suratimdan smdi dusa
Dimi kiizz ama sende adaydin hatirliyo msn ben almiştim seni listeyesarraf benden sonra geldi cnm şuan en eski binimmmmmm
Sağolasın canım şimdilik danasından ziyade anası alsınsaol teyzesii gel seninn kuzuşada yaparimmm miss missss
Yeğimmm siniiivallahi bencedeeeeee
Afiyet olsn balaam hamart kiz@ParteMoralll miss gibi corba yaptim yavrukuma minnacik patitis küpleri,havuc,kirmizi biber kemik suyusuna bide tel sehriye ohh misssssCok sukur RABBIM herkese evladini doyunca doyurmayi nasip etsin Elhamdulillah
Bu arada coook.iyi yapmissin cnmm. Ben cok terledim.hemen ya sendemi oylesn dus aldm aman cockla ne zor yaahuValla ben bu ara iyi çoşuyorum canımm eve yürüyerek gidiyorum ( 45 dk ) Evde hoplıyıp zıplıyorum.Aama dediğin gibi insanın hali kalmıyor ..
Ohooooo hay maşallahhhh valla iyi yapmışsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?