Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sarraf benden sonra geldi cnm şuan en eski binimmmmmm

Aminnnn kankisimmmmmmmm

kozlar yatin ablamlarda toplanti olmasaydi bugun zimba gibiydim ama yatin herseyi bozcek ama erken donucm ben 5-6 gibi o yuzden aksam yemem sadece kahvaltida abartabilirimmm

@ParteMoralll miss gibi corba yaptim yavrukuma minnacik patitis küpleri,havuc,kirmizi biber kemik suyusuna bide tel sehriye ohh misssss Cok sukur RABBIM herkese evladini doyunca doyurmayi nasip etsin Elhamdulillah
Valla hayy maşallah canım öyle bir anlatmışsın kii içmiş kadar oldum.Ohh kuzucuğuna afiyet bal şeker olsunn

Amiinn Rabbim acil şifalar versin

@ParteMoralll miss gibi corba yaptim yavrukuma minnacik patitis küpleri,havuc,kirmizi biber kemik suyusuna bide tel sehriye ohh misssss Cok sukur RABBIM herkese evladini doyunca doyurmayi nasip etsin Elhamdulillah
Afiyet olsn balaam hamart kiz kizimaa sifa olsunnnn
Valla ben bu ara iyi çoşuyorum canımm eve yürüyerek gidiyorum ( 45 dk ) Evde hoplıyıp zıplıyorum.Aama dediğin gibi insanın hali kalmıyor ..
Bu arada coook.iyi yapmissin cnmm. Ben cok terledim.hemen ya sendemi oylesn dus aldm aman cockla ne zor yaahu ben atliyorum oda ayni boylee

Ohooooo hay maşallahhhh valla iyi yapmışsın canımm
ay raahatladmm ama hoplamak bu sfer zor geldi terlemesem daha kolay olcakta sicaaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…