- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.801
Ayy kahvaltıdan bisey olmaz kiz aksam 5 6 dan sonra bisey yemezsin dengelersinkozlar yatin ablamlarda toplanti olmasaydi bugun zimba gibiydim ama yatin herseyi bozcek ama erken donucm ben 5-6 gibi o yuzden aksam yemem sadece kahvaltida abartabilirimmm
ondan alcaktmda aman kaldii.bu ipte esimin ayaklarim aciyo kablo gibi carpincaayyyy ben hic yapamiorum oyle seyler ya ama cember alicam ic bacaklarim icin cok rahatsz edio beniii
Amiinn Ya Rabb aminnn@ParteMoralll miss gibi corba yaptim yavrukuma minnacik patitis küpleri,havuc,kirmizi biber kemik suyusuna bide tel sehriye ohh misssssCok sukur RABBIM herkese evladini doyunca doyurmayi nasip etsin Elhamdulillah
Bende 300
60mekik cektm
Baska hareketlerde yaptm resmen su akio suratimdan smdi dusa
Bende bu aralar hic spor yapamıyorum görümcem gelsin gitsin başlıcam bende tekrarayyyy ben hic yapamiorum oyle seyler ya ama cember alicam ic bacaklarim icin cok rahatsz edio beniii
Ayy kilo hemen geliyo kiz valla bilmem miii hep dikkat edicuz başga çare yohhhayyyy bi 60 olimm gerisi teferruat vallahaaa kilo almak cok kolay ko bigun yiyip 1 gun dikkat ettim ama yinede coh aldim 4 kilo cohh 1.5 ayda
Iyi yapiosn cnmm keske benmde vaktim olsaa..@ParteMoralll Valla canım ben işten çıkınca yürüye yürüye eve sonra yemek 30 dk sonra benim pireler kıpraşıyor.Jilian Michael yapmaya başladım.En çok terletende benim kendi yaptığım volkan hoca cardiosu ve bu jliaan olduuAlevler çıkıyor heryanımdan hemen doğru duşaa kafamdan aşağı su dökülmüş gibi oluyorum
thanks babyyyy idare edee benimki tepemdeSüppperrr
Ay hep unuturym yaa neydi o ic bacak seyi uygun olan kesn alicam iyice bosladkBende bu aralar hic spor yapamıyorum görümcem gelsin gitsin başlıcam bende tekrarama o cemberden kesin al ugrastirmiyo insani hemde çok etkili
Bulantilarin günü gününü tutmuyor kuzum bi bakmissin cok siddetli bulanti bi bakmissin hic yok.bu iki gündür hic yok diyebilirimarastiriorum cnm giderim belkii offfneyse sen bosver beni hamişlik nasl hidiyor bulantilarn devam ediyormu
Netten hemencik sipariş ver kız thing master adı fiyati da 10 tl falandi ben onu çok yaptim bacaklarima agirlik takip yapmıştım kırdım bi tanesiniAy hep unuturym yaa neydi o ic bacak seyi uygun olan kesn alicam iyice bosladk
Gayet iyi bebegim hareket candir ne kadar olursa olsunIyi yapiosn cnmm keske benmde vaktim olsaa..
thanks babyyyy idare edee benimki tepemde
AhahahahhhhhhEki Görüntüle 1865949 ayy @moon8187yarim saat uyusami gorunce aklima direk sen geldin gerisi kotu gardas ama eccuk idare etcen koptmmmmm
70tl olan iyiyse onu alirim oda uygunmus atsana bana foto farki neNetten hemencik sipariş ver kız thing master adı fiyati da 10 tl falandi ben onu çok yaptim bacaklarima agirlik takip yapmıştım kırdım bi tanesinisonra orjinalini aldim 70 tlye hala kullanıyorum ama sen uygun fiyatlisindan al ben düzgünce kullansam kirilmazdi
Ayy aman Masallah canim insallah böyle devam ederBulantilarin günü gününü tutmuyor kuzum bi bakmissin cok siddetli bulanti bi bakmissin hic yok.bu iki gündür hic yok diyebilirim
Ay mekik cekerken cok tuhaf oldm cok yemedigm halde sanki agzima geldi yediklerim kbkmaGayet iyi bebegim hareket candir ne kadar olursa olsun
Yok kuzum doktor sadece folik asit verdi baskada birsey vermedi.valla midem bulanmayinca güzel beslenmeye calisiyorum da bulantim olunca zaten hic birsey yiyemiyorumAyy aman Masallah canim insallah böyle devam edergüzel besleniyorsun dimiii balik yaği kapsülü falan kullaniyo msn kuzum benim doktorum vermisti bana
Ayy ben bi fark göremedim ondan dedim uygun fiyatlısını al diye acaba ağırlıkla kullanmasam da kirilirmiydi bilmiyorum yani ben biraz kullanirim kenara birakirim dersen uygun fiyatlisini al hep kullaniriim dersen istersen orjinaline bak70tl olan iyiyse onu alirim oda uygunmus atsana bana foto farki ne
Tamam merah etttim gozeli olsun ben baktm ama onceden bulamadm alimda bacaklarm incelsnAyy ben bi fark göremedim ondan dedim uygun fiyatlısını al diye acaba ağırlıkla kullanmasam da kirilirmiydi bilmiyorum yani ben biraz kullanirim kenara birakirim dersen uygun fiyatlisini al hep kullaniriim dersen istersen orjinaline bakayy şimdi anamgildeyim eve gecince atiyim fotosunu yada dur netten bulup atiyim ikisinin de fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?