Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kuzum doktor sadece folik asit verdi baskada birsey vermedi.valla midem bulanmayinca güzel beslenmeye calisiyorum da bulantim olunca zaten hic birsey yiyemiyorum
Vitamin falan vermedi mi folik asitin içinde oluyo mu ki hepsi pek bilmem ama ben 3 tane hap iciyordum biri balik kapsulu biri vitamin biri de kan hapiydi sanirim

Son düzenleme:
Yok kuzum doktor sadece folik asit verdi baskada birsey vermedi.valla midem bulanmayinca güzel beslenmeye calisiyorum da bulantim olunca zaten hic birsey yiyemiyorum
Canım bulantı için tuzlu kraker leblebi birde bir şey daha vardı yaa acayip iyi geliyor bastırıyor en azından zamanla geçer inşallah

Aminn canım

Ben regl oldum yaa.tartı gününe yakın kötü oldu valla..
Kardeşim cumartesi gidecek memleketine benim düzen eskisine döner..sporu ihmal etmiycem inşallah..siz yazınca bi heves geldi bana
Ben regl oldum yaa.tartı gününe yakın kötü oldu valla..
Kardeşim cumartesi gidecek memleketine benim düzen eskisine döner..sporu ihmal etmiycem inşallah..siz yazınca bi heves geldi bana
Regl günlerinde vücut ödem topladığı için tartı çok yanıltıyor canım artı da olsa canını sıkma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…