- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.821
Vitamin falan vermedi mi folik asitin içinde oluyo mu ki hepsi pek bilmem ama ben 3 tane hap iciyordum biri balik kapsulu biri vitamin biri de kan hapiydi sanirimYok kuzum doktor sadece folik asit verdi baskada birsey vermedi.valla midem bulanmayinca güzel beslenmeye calisiyorum da bulantim olunca zaten hic birsey yiyemiyorum
Bende kan ve folik okadar.Vitamin falan vermedi folik asitin içinde oluyo mu ki hepsi pek bilmem ama ben 3 tane hap iciyordum biri balik kapsulu biri vitamin biri de kan hapiydi sanirim
Benimkinin üstünde vitamin bilmem ne yaziyodu sankim folik asit diye bisey hatirlamiyomBende kan ve folik okadar.
Canım bulantı için tuzlu kraker leblebi birde bir şey daha vardı yaa acayip iyi geliyor bastırıyor en azından zamanla geçer inşallahYok kuzum doktor sadece folik asit verdi baskada birsey vermedi.valla midem bulanmayinca güzel beslenmeye calisiyorum da bulantim olunca zaten hic birsey yiyemiyorum
Tamam tesekkr edermmmEki Görüntüle 1865975 Bak bu 10 12 tl falan olani
Eki Görüntüle 1865976 Bu da orjinal thing master kuzum ama hangi siteden aldigimi hatirlamiyorum kiztabi orjinali daha gizill
Folbiol varBenimkinin üstünde vitamin bilmem ne yaziyodu sankim folik asit diye bisey hatirlamiyom4 sene oldu hatirlayamayrumm
Aminn canımgecmis olsun canimmm RABBIM sifa versin bnmde kayinoederim hastaneye yatti fizik tedavi gorucek 99 depreminde enkaz altinda felç gecirmisti inşALLAH daha iyi olup dönücek RABBIM butun hastalariniza şifa dertlilerimize deva birçlularimiza odeme kolayligi nasip etsin nerde ne dersi olan varsa edalar nasip eylesin RABBIM
Sağol canımcımmsarraf cnmm gecmisssss olsunnnnnnnnnn
Bu sıcakta çalışan herkese Rabbim kolaylık versin..ben evde buhar olacam nerdeyse..Saat 7 olsada gitsemm buharlaşacamm az kaldıı vallaa
Ben regl oldum yaa.tartı gününe yakın kötü oldu valla..
Kardeşim cumartesi gidecek memleketine benim düzen eskisine döner..sporu ihmal etmiycem inşallah..siz yazınca bi heves geldi bana
Regl günlerinde vücut ödem topladığı için tartı çok yanıltıyor canım artı da olsa canını sıkma sakın..Ben regl oldum yaa.tartı gününe yakın kötü oldu valla..
Kardeşim cumartesi gidecek memleketine benim düzen eskisine döner..sporu ihmal etmiycem inşallah..siz yazınca bi heves geldi bana
Sağolasın canımm valla kafayı çeşmenin altına sokacam daa showrrom ayıp olurBu sıcakta çalışan herkese Rabbim kolaylık versin..ben evde buhar olacam nerdeyse..
Yok kuzum doktor degerlerime bakti ve sadece folik asit verdi simdilik.daha sonra ne olur bilemiyorum amaVitamin falan vermedi mi folik asitin içinde oluyo mu ki hepsi pek bilmem ama ben 3 tane hap iciyordum biri balik kapsulu biri vitamin biri de kan hapiydi sanirim
Evet tuzlu seyler iyi geliyor.cubuk kraker felan ama ondan da bir süre sonra sıkılıyor insanCanım bulantı için tuzlu kraker leblebi birde bir şey daha vardı yaa acayip iyi geliyor bastırıyor en azından zamanla geçer inşallah
Bende ondan kullaniyormFolbiol var
ayyyy adaymiydim gozum kor olmasin hala adayimDimi kiizz ama sende adaydin hatirliyo msn ben almiştim seni listeyesonra da seni diskalifiye etmistim hatirladin mi ahahahahhhh ayy çok gülesim geldi
canim bende folik asot ve decavit kullandim kapsul olanindan decaviti dogumdan sonrada kullandm 6 ay falan..Yok kuzum doktor degerlerime bakti ve sadece folik asit verdi simdilik.daha sonra ne olur bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?