- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.841
pislikkkkkkkkkkkkksinnnnnnnnnEki Görüntüle 1865949 ayyMoonlii yarim saat uyusami gorunce aklima direk sen geldin gerisi kotu gardas ama eccuk idare etcen koptmmmmm
Decavit vermedi doktor bana vitamin takviyesi sanirim o demicanim bende folik asot ve decavit kullandim kapsul olanindan decaviti dogumdan sonrada kullandm 6 ay falan..
Evet bende ilk öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum canm doktor tedbir amacli verdi banadaayesmerm91 ben bide progesteron jel kullandm canim bebiş iyice tutunsun diye 12. hftaya kadarmiydi neydi hatirlamiorum suannn
evet canim genelde zahmetli gebeliklerde onlem amacli kullandiriyolar ben jel kullandm biraz zor oldu ama kullandm dikkatlice cok sukur RABBIM'e her evladimi kokladigimda sukur ediyorum yuregim sizlaya sizlaya..RABBIM cumlemizin evlatlarini bizlere bagislasin isteyen herk3se nasio etsin RABBIM senide hayirlisiyla saglikla kavustursun evlqdina canim tadini cikar bu gunlerinin bence kız olucakkkkDecavit vermedi doktor bana vitamin takviyesi sanirim o demi
Evet bende ilk öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum canm doktor tedbir amacli verdi banada
Aklima getiremedm evet bide decavit.canim bende folik asot ve decavit kullandim kapsul olanindan decaviti dogumdan sonrada kullandm 6 ay falan..
canm decavittede varmis domuz jelatini dr.umda soyleyim sana kalmis dedi e naoim dedim bunca zaman kullandimAklima getiremedm evet bide decavit.
Bide elevitmi bisey vardi domuz seysi varmis bakmistmesmerm91 aklinda olsn sanada vercek cnm
Verir cnm mutlaka veriyolar decavit. Ama brn dogumdan sonra pek kullanmadmDecavit vermedi doktor bana vitamin takviyesi sanirim o demi
Evet bende ilk öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum canm doktor tedbir amacli verdi banada
Doktormu dedi allah allah elevte bakmistm ozaman decavtrde baktm ama blmiorm sanmam dicem ama dr demiscanm decavittede varmis domuz jelatini dr.umda soyleyim sana kalmis dedi e naoim dedim bunca zaman kullandim
Insan kankisine pislik dermipislikkkkkkkkkkkkksinnnnnnnnn
Bi soram bakam niye vermems bu doktor banaVerir cnm mutlaka veriyolar decavit. Ama brn dogumdan sonra pek kullanmadm
Cnm uc aydan sonra baslaniyo diye hatirliyorummBi soram bakam niye vermems bu doktor bana
Haa daha bnm vaktim var o zamnCnm uc aydan sonra baslaniyo diye hatirliyorumm
Heeeec iyi degilimm partis cok degisti tatilden sonraHaa daha bnm vaktim var o zamnsen napiosn partis nasilsin bakim
Ayy o yaris da pek güzel oluyordu haHeeeec iyi degilimm partis cok degisti tatilden sonra
Ama yine kendime geldim tabisiiiiiii suan duygularm finaaaaakiz geri gelde yarisalim
Hahahahahaah valla havalandin suan ama dogruuu ben hakkkettim bunu kendimeAyy o yaris da pek güzel oluyordu haözledim simdi o günleri ee partis ben kilo almamaya gayret edeym sende bana yetis olmami yeni yarisimiz böyle olsun
evet canim hatta decavitin firmasi ne var demis ne yalanlamis biz oldugunu dusunuyoruz demistiDoktormu dedi allah allah elevte bakmistm ozaman decavtrde baktm ama blmiorm sanmam dicem ama dr demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?