Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim bende folik asot ve decavit kullandim kapsul olanindan decaviti dogumdan sonrada kullandm 6 ay falan..
Decavit vermedi doktor bana vitamin takviyesi sanirim o demi

ay esmerm91 ben bide progesteron jel kullandm canim bebiş iyice tutunsun diye 12. hftaya kadarmiydi neydi hatirlamiorum suannn
Evet bende ilk öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum canm doktor tedbir amacli verdi banada

Decavit vermedi doktor bana vitamin takviyesi sanirim o demi

Evet bende ilk öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum canm doktor tedbir amacli verdi banada
evet canim genelde zahmetli gebeliklerde onlem amacli kullandiriyolar ben jel kullandm biraz zor oldu ama kullandm dikkatlice cok sukur RABBIM'e her evladimi kokladigimda sukur ediyorum yuregim sizlaya sizlaya..RABBIM cumlemizin evlatlarini bizlere bagislasin isteyen herk3se nasio etsin RABBIM senide hayirlisiyla saglikla kavustursun evlqdina canim tadini cikar bu gunlerinin bence kız olucakkkk

Heeeec iyi degilimm partis cok degisti tatilden sonra

Ama yine kendime geldim tabisiiiiiii suan duygularm finaaaaa kiz geri gelde yarisalim
Ayy o yaris da pek güzel oluyordu ha özledim simdi o günleri ee partis ben kilo almamaya gayret edeym sende bana yetis olmami yeni yarisimiz böyle olsun

Kizlar menumu yazayim her nekaaaaarrr izinde olsamdıda...
Sabah
2 haslanmis patates
domates salatalik dereotu koy peyniri
sekersiz cay
ara nescafe 4 gun kurusu
aksam 1 dilim tb ekmegi beyaz peynir 1 bandık aci sos 4 cubuk kraker ay baya gec yidim aksami yarim saat once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…